Cel dintai eroto-ABC, disponibil in premiera doar pe CorectBooks   noiembrie 25th, 2010

Bucuresti, 25 noiembrie 2010 – CorectBooks, prima librarie virtuala de carte electronica din Romania, continua seria premierelor literare, prin lansarea in exclusivitate a volumului „69”.

Inedita colaborare dintre Serban Foarta si Ion Barbu s-a concretizat prin lansarea volumului „69”, disponibil de astazi in premiera doar pe CorectBooks. Poetul Serban Foarta realizeaza o Kamasutra extrem de originala ca text implicativ la caricaturile explicative ale lui Ion Barbu, intr-un album interzis persoanelor sub 18 ani si barbatilor intarziati.

„Lansam astazi cartea unuia dintre cei mai mari artisti graficieni pe care ii are Romania. Chiar daca are o componenta erotica, albumul este o opera de arta, disponibil doar pe www.corectbooks.com”, a declarat Sorin Rosca Stanescu, Director General Virtual Big Bang.

Supranumit chiar de autorii sai drept „cel dintai eroto-ABC”, volumul se incheie in stilul nonconformist caracteristic intregii opere: “Cei doi coautori, pe propria raspundere declara (iata: actul de nastere sau copia acestuia, legalizata, va stau oricand la dispozitie) ca, zodiacalmente,-s Raci, ca 69-i, ca pozitie erotica (n-ai ce sa faci), de-o mare importanta, pentru ei, – caci li-i semnul fara gres al zodiei…”.

Un amanunt in plus care ii leaga pe cei doi autori este faptul ca au fost decorati, in anul 2000, cu Ordinul Steaua Romaniei, in rang de cavaleri. Aceasta distinctie nu le-a fost inmanata nici pana la aceasta ora si nu au nicio speranta sa o primeasca nici in actualul mandat, conform declaratiei lui Ion Barbu.

Ion Barbu este unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti romani, cu zeci de carti si albume si 15.000 de caricaturi de presa la activ. Autorul a participat la numeroase expozitii si a castigat peste 50 de concursuri nationale si internationale de caricatura. De asemenea, Ion Barbu publica zilnic, intr-o forma originiala, o caricatura pe portalul CorectNews, care va fi lansat oficial luni, 29 noiembrie.

Revedincandu-se din curentul postmodernist, poetul, prozatorul, dramaturgul, traducatorul si profesorul universitar Serban Foarta este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, din 2000, si membru al Asociatiei Scriitorilor Profesionisti.

Nascut la Turnu Severin (8 iulie 1942), poetul pasionat de pictura si pian este licentiat in limba romana si limba germana, cu un doctorat obtinut la Timisoara cu o teza asupra poeziei lui Ion Barbu.

Incepand de joi, 25 noiembrie, „69” de Ion Barbu si Serban Foarta este disponibil exclusiv pe CorectBooks la pretul de 25 RON, (link aici).

***

In curand va fi lansata cea mai complexa platforma online integrata din Romania, CorectBooks fiind doar una dintre componentele acesteia.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Eugen Secmerean

[email protected]

0766 693 507

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii