Cum spala pedelistii in public, la Strasbourg, rufele murdare ale Romaniei   noiembrie 29th, 2010

de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

Scandal de proportii in interiorul PE, dupa ce europarlamentarii PDL Cristian Preda si Traian Ungureanu au iesit la rampa, in ultimele zile, cu afirmatii pe cat de incendiare, pe atat de false, reusind sa provoace inclusiv furia liderului socialistilor europeni, Martin Schulz, care va cere socoteala omologilor populari.

Doua atacuri venite dinspre europarlamentarii PDL, in ultima vreme, provoaca scandal la Strasbourg si Bruxelles. Primul este asa zisa dezvaluire facuta de Cristian Preda, potrivit careia Victor Ponta ar fi cerut socialistilor europeni sa faca toate demersurile necesare pentru ca Romania sa fie lasata in afara spatiului Schengen, scopul ocult fiind lasarea in ofsaid electoral a actualilor guvernanti. In realitate, Ponta nu a facut altceva decat, cu titlu pur informal, sa puncteze cateva probleme tehnice intervenite in pregatirea Romaniei pentru Schengen, fara a cere nici pe departe vreo masura contra tarii noastre. Se pare, insa, ca informatiile compromitatoare la adresa liderului social-democrat au fost livrate gruparii PDL de la Bruxelles si, off the record, reporterilor acreditati la PE, de catre un distins europarlamentar pesedist care actioneaza, de mai multa vreme, ca o cartita portocalie.

Un al doilea atac a venit de la Traian Ungureanu, care a postat pe blogul propriu un material stupefiant in care afirma, intre altele: ”Intre socialismul de birt al lui Ponta si socialismul salonard al tovarasilor din PE nu exista decat o diferenta de clasificare igienica: de la mizeria fatisa, la cinismul ornat. Obiectivele sunt aceleasi: agitatia isterica pe tema saraciei, urmata de revenirea la matca ruso-mafiota. Marea descoperire a socialismului mai vechi sau mai nou e mecanismul prin care multimile sunt puse la treaba spre auto-distrugere si salvate, apoi, de avangarda progresista a unui partid luminat. In cazul Romaniei, trupa care asteapta sa deschida calea televizata spre viitorul luminos e grupul care se straduie, din toate puterile, sa impinga Romania in faliment”.  Altfel spus, TRU eticheteaza socialistii europeni drept mafioti in slujba Moscovei, o acuzatie pe care nici macar o gura sloboda precum Vadim Tudor nu ar fi indraznit-o.

Consecinta nu e greu de intuit: vineri, liderul grupului socialistilor europeni, Martin Schulz, a participat la o reuniune organizata de Partidul Muncii din Israel, alaturi de Victor Ponta, ei venind de la Strasbourg si in acelasi avion. In cadrul intalnirilor, la care au luat parte politicieni israelieni de top, precum Ehud Barak si Colette Avidal, fostul cancelar austriac Alfred Gusenbauer, dar si profesori de stiinte politice din SUA si Europa, Schulz si-a manifestat, din informatiile noastre, consternarea fata de materialele postate de Preda si Ungureanu. El le-a transmis lui Ponta si europarlamentarilor Daciana Sarbu si Corina Cretu ca s-a ajuns mult prea departe, astfel incat, in cursul acestei zile, socialistul va avea o intrevedere cu Joseph Daul, liderul grupului parlamentarilor populari, din care face parte si PDL, pentru a-si exprima oficial nemultumirea fata de atitudinea lui Preda si Ungureanu. O noua dovada ca romanii sunt campioni cand e vorba de spalat rufele murdare in fata unui public cat mai numeros posibil.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

decembrie 2nd, 2010 at 20:25
Huhu spune:

Mai mare ticalos si nemernic ca T. Ungureanu asta si toata gasca lui pedelista, nu exista nicaieri in lume! Ptiuuu!!!!