Voiculescu ii deschide poarta PC lui Geoana: “E important sa nu plece spre PDL”   decembrie 11th, 2010

de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

Patronul spiritual al PC, magnatul Dan Voiculescu, ii deschide larg poarta lui Mircea Geoana, intr-un moment cand se vorbeste tot mai insistent de o despartire cu scandal a acestuia de camarazii din PSD. Intr-o declaratie data in exclusivitate Inpolitics, Voiculescu elogiaza puternic dimensiunea politica a fostului candidat prezidential, iar invitatia de a lua in calcul PC, drept loc de refugiu, e mascata, abil, de speranta ca acesta sa nu se orienteze spre tabara PDL.

Justificari: Voiculescu pune esecurile lui Geoana pe seama consilierilor ineficienti

“Cu bune si rele – relele tinand mai ales de lipsa unor consilieri eficienti, cred eu – Mircea Geoana e un politician semnificativ, care a confirmat ca ministru de Externe” afirma Voiculescu, contactat de Inpolitics. Diplomat, el spune ca “PSD e un partid solid, care rar a suferit pierderi. Daca totusi se pune problema plecarii domnului Geoana, e important ca plecarea sa nu aiba loc spre tabara Puterii, spre tabara PDL. Opozitia trebuie sa ramana unita si puternica, adversarul constant este Traian Basescu. Inclusiv adversarul propriului popor, dupa cum o arata ultimele sale declaratii si ultimele sondaje.”
Reamintim ca vineri, Mircea Geoana a declarat ca reorientarea sa spre PC, despre care se vorbeste in mediile politice de mai multe zile, ar fi o intoxicare, pentru ca el nu are de gand sa paraseasca PSD. O declaratie cu schepsis, am spune, pentru ca Geoana nu spune explicit si ce va face in cazul in care nu va pleca el din partid, ci va fi, pur si simplu, dat afara, mai ales ca secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, deja, ca se va lua curand o decizie ferma in privinta fostului lider al partidului.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

decembrie 12th, 2010 at 12:25
paul snaider spune:

Eticheta data de Iliescu acum citva ani lui Geoana (prostanacul)a fost devastatoare in cariera acestui om. La noi la romani , mai ales la tara, etichetele prind extraordinar la …incultura maselor. PROSTANACUL. Ce cuvint mai este cu atita consistenta a caracterizarii ? Dar nu trebuie uitat ca acest om a fost multi ani si, sub doua mandate de Presedinte de tara, ambasador. Nu in Africa. Si ministru de externe!!!. Eu personal ma indoiesc de veridicitatea epitetului si cred ca Geoana nu este singur sau nu actioneaza de capul lui. Veti vedea in viitor.De ce tace Nastase ?