Colind…insangerat   decembrie 24th, 2010

www.mediasind.ro

Craciunul din 2010 este stropit cu sangele tanarului angajat al TVR care a decis ieri sa protesteze violent, riscandu-si viata, chiar in timpul dezbaterilor din Parlamentul Romaniei. Cei ce hotarasc sau au hotarat ca evenimentul dramatic care a avut loc ieri in timpul discursului premierului Emil Boc nu trebuie sa le strice tihna burgheza a sarbatorilor Craciunului inseamna ca sunt niste monstri cu chip de oameni care bantuie printre noi. Niste diavoli incarnati in parlamentari, trimisi prin vot chiar de romani ca sa le reprezinte, vezi Doamne, interesele in cele mai inalte institutii ale statului, ne-au aratat ieri, inca o data, pe mainile cui a ajuns soarta noastra si tara romaneasca.

Gestul extrem al electricianului din TVR, om cu doi copii, si cu probleme grave sociale, este gestul unui om profund afectat si disperat de masurile nenorocite ale acestui guvern, un om devenit un exponent al milioanelor de romani necajiti, profund dezamagiti si sfidati de actuala putere. „Pentru tine, Boc!” a strigat omul inainte de a se arunca de la balconul din Sala mare a Parlamentului Romaniei, exact in timpul discursului melitat populist al premierului Romaniei.

„Pentru tine Boc! Asta e viata pe care o traim noi! Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri, libertatea!” a urlat omul necajit, aratand o bila portocalie cu numarul 13 prin care a mai tinut sa arate lumii intregi ca protestul sau este la adresa politicii actualului guvern, o politica sociala absolut criminala, odioasa, perfida, insotita de o propaganda mizerabila al carui jeg nu mai reuseste sa acopere realitatea hada in care se zbat cei mai multi dintre romani.

Sunt cutremurata, asa cum sunt toti oamenii normali la cap si cu frica de Dumnezeu, de scenele petrecute ieri in Parlamentul Romaniei. Intai de toate, sunt zguduita de gestul extrem al unui om care, de bine de rau, are un serviciu, dar iata ca veniturile sale ca si indemnizatia pentru copilul sau cu handicap au fost masacrate cu inconstienta de masurile bestiale ale acestui guvern antiromanesc. Boc, Basescu si ai lui vor intelege oare cata disperare au adus in casele romanilor? Daca un angajat al TVR, cu un venit cat de cat sigur, a ajuns psihic pe marginea prapastiei suportabilitatii (hotarand sa-si ia viata printr-un gest care ii putea fi fatal!) ce se intampla oare in caminele romanilor care nu au serviciu si deci nici un venit, altul decat cersitul? Apoi sunt zguduita pana la ultima fibra de reactia animalica a unora dintre parlamentarii puterii, inhaitati in acea majoritate obtinuta prin fraudarea votului romanilor si prin santaj politic.

I-am vazut ieri si i-am auzit continuandu-si mizerabila lor dezbatere pentru motiunea de cenzura cu care opozitia a incercat zadarnic, iata, sa impiedice adoptarea Legii unice a salarizarii. Ce fel de creaturi or fi acesti monstri parlamentari care sustin actuala putere si care au hotarat ieri sa-si continue mascarada dezbaterii lor sterile? Parlamentarii PSD si cei ai PNL se retrasesera in semn de protest si de groaza de la acele dezbateri. Cu toate acestea, Boc si ai lui si-au continuat genocidul parlamentar, desi femeile de serviciu inca mai stergeau sangele omului disperat, imbibat in mocheta salii de sedinte, incercand sa acopere urmele tragediei.

Doamne, Dumnezeule, in ce tara traim daca la 21 de ani de la Revolutia anticomunista din Decembrie 1989 un angajat la TVR, (insist, TVR), striga disperat de pe targa „Libertate”!? In timp ce scriu aceste randuri, conducerea TVR anunta printr-un comunicat ca gestul angajatului sau a fost unul „de natura personala”! Ce mai e de comentat dupa atata nesimtire? Niste oameni fara suflet au ajuns sa populeze si sa conduca diverse institutii ale statului roman si isi infig zilnic pumnalele, prin masurile lor demente, in inimile si in sperantele romanilor.

P.S. Astazi doream sa public pe acest spatiu al editorialului un colind caruia, intr-o zi sper sa-i dau viata. Dar in loc de colinde, romanii au parte de protestele disperate ale romanilor la care actuala putere este surda. Ai mila, Doamne, de poporul roman trist si necajit, da-le ganduri bune vrajmasilor sai si lumineaza-ne pe toti sa putem gasi calea cea dreapta in bezna rautatii spre care suntem impinsi dusmanos sa orbecaim.

Editorial publicat in Jurnal de Dambovita de Alina Mavrodin Vasiliu | [email protected]

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

decembrie 24th, 2010 at 18:36
Paul spune:

Au furat painea de la gura copiilor! ALRO Slatina trage un tun de 250 milioane euro DIN BANUL PUBLIC cu ajutorul lui Boc in timp ce copiii saraci rabda frig si foame de Craciun. E datoria noastra a adultilor sa nu lasam crimele celor de la putere nepedepsite. PDListii din parlament si-au continuat masacrul salariilor in Parlamentul insangerat fara cea mai mica remuscare. VREM PEDEAPSA CU MOARTEA REINSTITUITA PENTRU SUBMINAREA TARII! Vrem sangele lor, a celor imbuibati de hotii si crime sa curga, nu sangele amaratilor. Ii vrem la Targoviste in fata plutonului de executie.
basescu boc udrea si restul acolitilor sa plateasca cu viata lor ! Le vrem averile castigate ilicit CONFISCATE!
Casa din mihaileanu, averile hotesti ale fetelor tale- toate confiscate. Conturile care le ai in bancile elevetiene le vrem justificate! Unde e Flota?
La zid cu basescu! La zid cu Eba, La zid cu Udrea si cu Boc!

decembrie 24th, 2010 at 22:18
Catalin spune:

Pai daca asta de avea cumulate venituri de aproape 4000 RON in familie se plinge de viata grea, ce naiba sa mai spuna bunica-mea, care traieste dintr-o pensie de 100RON?

Cred ca undeva cineva a uitat de simtul masurii si de cel al ridicolului.

Si nici nu ma mira ca se intimpla ce se intimpla. Este rezultatul manipularii agresive derulate prin toate mijloacele media in ultimii ani. Este rezultatul stirilor de la ora 5, a campaniilor idioate de la Antena2 si de la Realitatea TV, a cautarii Elodiei, etc.

Tara a devenit un ospiciu unde orice om normal e privit ca un nebun si invers.

Trist.

Si pacat ca formatori de opinie induc constient teroarea in populatie in loc sa o mobilizeze catre iesirea la liman.