Comunicat Virtual Big Bang   ianuarie 21st, 2011

Bucuresti, 21 ianuarie 2011

Familia Rosca Stanescu preia de la omul de afaceri Dinu Patriciu actiunile Virtual Big Bang, societatea care detine reteaua de siteuri Corect.com

O tranzactie de ultima ora, pe piata online, este preluarea, de catre Sorin si Steluta Rosca Stanescu, prin firma Virtual Big Bang, a pachetului reprezentand 60% din actiunile societatii, detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, printr-o societate inregistrata in Olanda.

“Incepand din acest moment, detinem compania in proportie de 100%” – a precizat Directorul General VBB, Sorin Rosca Stanescu. “Se creeaza astfel posibilitatea transformarii VBB intr-un holding, in care practic fiecare centru de profit sa devina o societate distincta. Vom putea eficientiza cheltuielile prin realizarea unei infrastructuri unice a serviciilor asigurate tuturor componentelor. In aceste conditii, Virtual Big Bang va putea atrage, pentru fiecare site din platforma integrata si, implicit, pentru fiecare afacere pe Internet, parteneri minoritari. Totodata, intentia noastra este ca Virtual Big Bang sa ofere managerilor de proiecte pachete intre 1 si 8% din actiuni, in baza unor criterii de performanta.”

Platforma online integrata proiectata de Virtual Big Bang detine in prezent www.corectnews.com – un site de stiri ce cuprinde 7 ziare online nisate pe cele mai importante domenii de interes (www.corectpolitics.com, www.corectbusiness.com, www.corectsocial.com, www.corectarts.com, www.corectscit.com, www.corectsports.com, www.corectlifestyle.com), www.corectbooks.com – prima librarie online din Romania care vinde carte in format exclusiv digital si audio, precum si www.corectbazaar.com –  o bursa de anunturi prin care se realizeaza schimburi de produse si valori, vanzari, cumparari, bartere si licitatii inversate.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

10 comentarii

ianuarie 21st, 2011 at 15:48
Paul Snaider spune:

Felicitari si numai sccese.

ianuarie 21st, 2011 at 16:23
valeriu spune:

felicitari.previziune cu alinta foarte bine gandita sa dea dumnezeu sa fie si cea cu „2011 fara basescu”.bravobafta in afaceri

ianuarie 21st, 2011 at 16:24
valeriu spune:

„previziunea cu alianta” pardon

ianuarie 21st, 2011 at 16:54
Petre S spune:

Felicitari SRS! Trebuie sa ne organizam mai bine – cu nemernicul nu e de glumit – iar pasul pe care l-ai facut, Sorine, e extrem de important atat pentru tara cat si pe plan personal. Ori canalia securista, ori noi! Poate, cine stie, se mai trezeste un pic si mamaliga.

ianuarie 21st, 2011 at 17:03
Petre S spune:

SRS, vezi ca nu arata/suna prea bine „Corect” (in engleza se speluieste cu 2 x R, dar atunci nu suna bine in romana). Schimba titulatura, ca nu face sens sa te expui la glumele ciumei portocalii (Basescu = THE ORANGE AGENT – otrava de desfoliere folosita de Am. in Vietnam cu efecte genetice letale asupra tuturor vietuitoarelor).

ianuarie 21st, 2011 at 19:18
Huhu spune:

Mult succes d-lui Rosca!

ianuarie 21st, 2011 at 20:34
Familia Rosca Stanescu a preluat restul de 60% din actiunile societatii Virtual Big Bang de la Dinu Patriciu spune:

[…] FELICITARI SI  MULT SUCCES FAMILIEI STANESCU! […]

ianuarie 21st, 2011 at 23:46
Un comunicat "Corect" - pe Persoana FizicaPersoana Fizica spune:

[…] vă îndrum către comunicatul de pe site-ul lui SRS 21 January 2011 – 23:46 | By radu | Posted in Comunicate | Tagged media, pr, presa | […]

ianuarie 22nd, 2011 at 00:34
george nemteanu spune:

Este o realizare de viitor . Mult succes si la mai mare !

ianuarie 22nd, 2011 at 20:08
georgems spune:

Pe mine unu nici nu ma incalzesc nici racesc afacerile lui SRS, da un singur lucru as dori, sa refaca forumul de tipul celui de la ziarul Ziua care pentru mine unu cel putin, a fost foarte instructiv si util, da dupa reactii si implicare si pentru multi altii.