Caderea cortinei   ianuarie 31st, 2011

La inceputul lunii decembrie, am anuntat in premiera formarea unei coalitii a opozitiei inscrisa juridic, de lunga durata si construita in conditii de paritate intre PSD si PNL. Am facut chiar precizarea ca Partidul Conservator va fi numarat alaturi de PNL. Acest scenariu este pe cale nu numai de a fi confirmat in totalitate, ci si de a se finaliza. Probabil, la sfarsitul acestei saptamani. Mai recent, am vorbit despre efectele devastatoare pe care le va avea o greva generala. Si am prognozat ca regimul Traian Basescu ar putea sa se prabuseasca pana in primavara sau in primavara. In cele ce urmeaza dezvolt aceasta tema.

Este evident ca simpla daramare a regimului Basescu, fara a pune in loc un mecanism functional de deblocare a economiei si a functionarii institutiilor statului, ca sa nu mai vorbim de deblocarea aparatului judecatoresc si legislativ, nu ar face decat sa arunce Romania in haos. Intr-un haos si mai profund decat cel prezent.

Cititi mai multe pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

februarie 1st, 2011 at 11:46
noname spune:

Moarte porcului traianbasescu si gastii lui de tarfe si homosexuali !

februarie 1st, 2011 at 17:00
haiducul spune:

,‚Toţi dezamăgiţii istoriei privesc viitorul prin retrovizor’’

Stimate domnule preşedinte,

Sunt un cetăţean roman, contribuabil corect si la timp dezamagit de tot ce se intimpla in Tara noastra.unde minciuna , nepotismul, incultura stau cocotate in jilturile Puterii invirtind lasoul si pocnind din bice spre cuminte si supusa ascultare. Am auzit, pe surse, dar sigure, ca la intalnirea cu grupurile parlamentare PDL din Camera Deputatilor si de la Senat, v-ati interesat daca in sala se afla deputatul Dan Pasat, cel pentru care Parchetul general de pe langa ICCJ a cerut acordul Camerei Deputatilor, in vederea arestarii. Apoi, pe un ton, justificat patetic, i-ati explicat ce mare serviciu ar aduce tarii daca ar avea initiativa de a se duce sa ceara, chiar el inculpatul, sa se dea curs cererii parchetului privind arestarea. Increzator in bunele Dumneavoastra intentii, banuind ca cei din jur nu va informeaza corect, incerc sa va ajut eu. Interesati-va si de situatiile urmatoare :
– fiul senatoarei PDL Placinta eliberat din arest după ce a încercat să treacă peste un cetăţean cu masina
– deputatul PDL Cosmin Popescu, cel condamnat deja la închisoare, dar care poate vota linistit pînă se definitivează recursul . -cumatrul Gheorghe Falca ce nu trebuie deranjat cu vreun mandat, desi are dosare garla,
– deputatul Sorin Pandele -deputatul Cristian Boureanu, -primarul Poteraș,
-deputatul Monica Ridzi, si…mai cautati
Stiindu-va un bun patriot care va luptati cu coruptia si cu mafia zic si eu; Ce bine ar fi daca v-ati duce dumneavoastra la Parchetul General de pe langa ICCJ si, asa cum ati mai facut-o, le-ati da dispozitie, sa dea drumul la dosarul dumneavoastra prin care s-a stabilit ca aveti calitatea de inculpat, in dosarul Flota? Ce ziceti? V-ati prezenta, din proprie initiativa in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie si asta pana la 20 aprilie cand se prescrie infractiunea. ?
Asta da, serviciu adus tarii. De golanul ala de Pasat nu stie nimeni. Dar de inculpatul Basescu, stie toata Europa.
Ce ziceti, domnule presedinte, ati putea face asta pentru draga noastra Tara ?
Cu stima, al Dvs. supus (celui sus pus ) ,

Paul Snaider