Cozma: “Basescu ma hartuieste fiindca se teme de o noua mineriada!”   februarie 10th, 2011

de Razvan Gheorghe, Inpolitics

Presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc se tem ca fac o noua mineriada si, tocmai de aceea, “m-au avertizat” cu un dosar penal pentru ca as fi intrat pe raza municipiului Petrosani cand ma intorceam spre casa de la inmormantarea ortacilor morti in accidentul de la Uricani, sustine liderul de altadata al minerilor, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.

Facatura de la Petrosani

Reamintim ca, in baza unei hotarari judecatoresti din 2007, Cozma are interdictie sa intre in Petrosani pana la sfarsitul anului 2012. “Lui Traian Basescu ii e teama ca o sa plesneasca mamaliga si ca fac eu o noua mineriada. Este foarte grav ce se intampla in tara. Romanii mor de foame, politicienii fura in timp ce sarmanii mineri pier pe capete, sub pamant, din pricina logisticii dezastruoase din mine. Asa ca, de frica sa nu mai fac o mineriada, s-a decis sa imi faca noi probleme. Au vazut si ei cat de iubit sunt printre mineri si cat de bine am fost primit la Uricani. Ce s-a intamplat langa Petrosani a fost, insa, o mare facatura. Nici macar nu am intrat in Petrosani, am fost oprit langa. Politia m-a urmarit tot drumul si aveau si presa cu ei.

“Nu mi-e frica de Basescu sau de Iliescu!”

Pe seful politiei rutiere, pe domnul Marza, il cunosc de o suta de ani, e momarlan de aici, ne-am jucat cu diverse chestii in tarana. La fata locului, Marza se facea ca ploua, ca nu ma cunoaste. O facatura arhitectonica. Eu stiu legile. Chiar daca le reuseste facatura, ei nu imi pot da decat maxim sase luni! O nimica toata. Traian Basescu trebuie sa realizeze ca mie nu mi-e frica de el, la fel cum nu m-am temut nici de Ion Iliescu. Mie mi-e frica doar de Dumnezeu”, sustine Miron Cozma.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

februarie 11th, 2011 at 10:36
noname spune:

Basescu o suge !