Cozma, despre dragostea cu Marinela: “M-a sarutat dupa prima (re)intalnire”   februarie 17th, 2011

de Razvan Gheorghe, Inpolitics

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, l-am numit pe Miron Cozma, dezvaluie, in exclusivitate pentru Inpolitics, culisele mariajului cu Marinela Nitu pe care obisnuieste sa o alinte “Marlene”. El marturiseste ca se simte “in al noualea cer” si ca Marlene este femeia vietii lui.

“Imi place sa o alint Marlene”

„O iubesc pe Marinela Nitu. De fapt, pe Marinela Marlene, asa cum imi place mie sa o alint. Am cunoscut-o pe 17 august, 1998. Ea a fost intotdeauna iubirea vietii mele. Femeia vietii mele. Din pacate, am suferit enorm impreuna. Fiindca, apoi, eu am mers la puscarie. A venit la mine sapte ani de zile, m-a vizitat la puscarie. Venea oricând putea, din Italia sau de oriunde se afla. In 2005 am iesit. Si ea spera, saraca, sa ma casatoresc cu ea. Chiar i-am scris o poezie in sensul asta, o poezie in care i-am promis ca vom fi impreuna in fata lui Dumnezeu. Din pacate, in 2005, ea a trait o adevarata drama. Eu asteptam sa ma duc din nou la puscarie din pricina dosarului ”Costesti”. Asta ar fi insemnat sa o tin dupa mine, din puscarie in puscarie. Era ultimul lucru pe care il doream, deoarece Marlene avea dreptul sa fie fericita si eu nu ii puteam oferi, atunci, aceasta fericire”, isi aminteste Miron Cozma, cu tristete.

“O priveam lânga Busta Rhymes si lânga tatal Angelinei Jolie”

El povesteste ca a sperat intotdeauna ca femeia pe care o iubea este fericita, oriunde s-ar afla, si ca s-a multumit doar s-o priveasca, de câte ori avea ocazia, in poze. ”Mereu mi-a trimis poze la puscarie. Era mereu in compania unor personalitati de la Hollywood, mari actori. Si cântareti foarte cunoscuti. Intr-o poza era impreuna cu tatal Angelinei Jolie. In alta, era lânga cântaretul Busta Rhymes. Eu am crezut mereu ca are o viata fericita, ca Marlene este fericita. M-am bucurat pentru ea si am sperat sa ii fie bine oriunde s-ar afla fiindca ea, saraca, ar fi fost in stare sa vina dupa mine la puscarie”, spune fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Un sarut care a valorat enorm

Miron Cozma povesteste, totodata, modul in care s-a reinfiripat povestea de dragoste dintre el si ”Marlene” Nitu. ”Dupa ce am iesit din casatoria nefericita pe care am avut-o, la divort am aflat ca Marinela este logodita cu un italian. De asemenea, am aflat ca ea vine in România. A venit in tara si eu stiam unde se duce: la sora ei. M-am dus acolo si am purtat o discutie foarte serioasa si extrem de sincera. Nu s-a intâmplat nimic din prima. La final, insa, am primit un sarut. Asta a insemnat enorm pentru mine fiindca, astfel, puteam spera din nou. A fost un semn bun. Apoi, dupa o saptamâna, Marinela a renuntat la logodna ei. A luat decizia sa se intoarca la mine, la prima ei iubire. Sincer va spun: sunt in al noulea cer! Este minunat, eu nu mai credeam sa mai am vreodata sansa asta. Povestea noastra este o telenovela de dragoste adevarata. Sunt 13 ani la mijloc. Ea m-a iubit tot timpul. Acum iubesc cu adevarat si lânga mine este cine merita”, ne-a marturisit Miron Cozma.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii