“Campion”: Predoiu de la SIE, avansat de Basescu de trei ori in cinci ani   februarie 21st, 2011

de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

Generalul SIE Silviu Predoiu, nr. 2 in serviciu, este, in mandatul lui Basescu, un veritabil campion al avansarilor, dupa ce, zilele trecute, de ziua SIE, seful statului l-a ridicat in grad a treia oara in mai putin de cinci ani, pentru merite inca neelucidate.

In Monitorul Oficial de azi, cu nr. 127, apare informatia ca Traian Basescu a avansat in gradul de general cu patru stele un general-locotenent de la SIE, caruia i se tine numele la secret. Cine este misteriosul avansat ne lamureste, insa, siteul oficial al SIE, unde in dreptul generalului Silviu Predoiu apare mentiunea, discreta, ca a fost ridicat in rang in 2011.

Gratie acestei avansari, Predoiu bate un veritabil record, el fiind avansat de patru ori in ultimii sapte ani, de la momentul 2004, cand a fost facut general, pana azi, cand atinge rangul cel mai inalt ierarhic, de general cu patru stele. Ultimele trei avansari le-a obtinut de la Traian Basescu, in 2006, 2008 si 2011.

Despre Silviu Predoiu, a carui posibila rudenie cu ministrul Justitiei nu a fost niciodata elucidata pe deplin, exista informatii ca a actionat ca ofiter acoperit al fostei Securitati la Anvers, in aceeasi perioada in care Traian Basescu era reprezentantul Navrom, cei doi avand birourile alaturate. O “alaturare” care ar putea explica, probabil, si eficienta cu care Predoiu impusca gradele, in ultima vreme, cu largul concurs al presedintelui.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

februarie 25th, 2011 at 02:53
rizoaicad.arges spune:

VICTOR CIUTACU a “salvat” guv. Boc (si implicit pe Basescu), in 15-06-2010!

AICI prezint adresarea mea catre Victor CIUTACU in 12-06-2010, cand i-am transmis, la domiciliu, solutia alternativa la taierile de pensii si salarii hotarate de Basescu-Boc, pentru ca facand-o publica, parlamentarii Puterii sa poata vota Motiunea de Cenzura, care ar fi scapat Romania de regimul Boc-Basescu!

///Victore! Amana momentul injuraturilor, daca nu poti renunta la ele, pana dupa batalia Basescu-poporul roman! Eu am copiat
400 astfel de file, cu care ii voi “innarma” pe cei ce protesteaza, pentru ca ei sa poata oferi o alternativa la solutia criminala a lui Basescu-Boc, si nu doar sa conteste respectiva solutie! As vrea, daca esti Om adevarat, sa iti aduci un important aport in aceasta batalie, atat direct prin scris si in emisiunea ta “Vorbe grele” , cat si indirect, solicitand cunoscutilor si amicilor tai din Antena 3, Dana Grecu si Gabriela Vranceanu-Firea, sa dezbata cele doua solutii: cea a lui Basescu-Boc si cea prezentata aici (chiar fara a indica autorul, precizand doar ca vine din partea unui pensionar), inclusiv cu cei ce se declara sustinatorii lui Basescu. Faptul de a sustine o solutie care afecteaza dramatic milioane de oameni, in contra altei solutii care afecteaza de sute de ori mai putini oameni, iar acestia sunt infinit mai putin afectati, decat cei “loviti” de solutia criminala Basescu –Boc, ii va descalifica definitiv pe politicienii basisti, si pe pupincuristii lor din mass-media! DOVADA ca intelegi momentul si ca te implici puternic, va fi data de contactarea mea si de discutia necesara. Eu voi fi in toate locurile de protest cu cele 400 de file copiate, si cu suplimentarea lor daca va fi nevoie! Oamenii de onoare si demni de respect, trec peste orgolii, sau le pun intre paranteze, cand este vorba de servirea intereselor nationale si sociale, si fac front comun! Bucuresti, 12-06-2010 Ing. pens. Dumitru RIZOAICA. Tel.0723966732.///

PS. Cei ce doresc mai multe detalii, sa ma contacteze pentru lamuriri suplimentare!

februarie 25th, 2011 at 02:57
rizoaicad.arges spune:

PENTRU O DEMOCRATIE RESPONSABILA IN ROMANIA!

Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una RESPONSABILA, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa devina imuni, adica sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor sau a bogatilor) sau etnica!
In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
Din combinarea alegatorilor, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu politicienii “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una autentica si sanatoasa, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe politicieni imuni la mizeriile umane!
Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii verosi, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului bezmetic, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si ticalosilor de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.