Americanii, Basescu si avioanele   martie 30th, 2011

Stenogramele WikiLeaks demonstreaza ca Traian Basescu a primit un masiv sprijin politic din partea Ambasadei Statelor Unite, pana spre finalul primului sau mandat. Dupa care, desi relatiile cu seful statului roman s-au racit, in mod vizibil, Administratia de Stat si respectiv Ambasada au fost, in cel mai bun caz, neutre. Decizia lui Traian Basescu, in calitate de sef al statului, de a trece peste orice si de a sustine fatis achizitionarea avioanelor de lupta second hand din Statele Unite, a jucat un rol cheie. Dar nu numai. In numele Romaniei si, cel mai adesea, incalcandu-si grav prerogativele constitutionale, Traian Basescu i-a obligat pe cetatenii acestei tari la multe si umilitoare sacrificii. Puse pe altarul a ceea ce tot el numea “marele licurici”.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

martie 30th, 2011 at 19:57
florin spune:

Stiu ca postarea nu are legatura cu subiectul si pentru asta imi cer mii de scuze. Vreau sa va rog sa anchetati dvs. sau unul din ziaristii cunoscuti de dvs. urmatoarea afirmatie pe care am aflat-o intamplator astazi: Un inspector de la fisc spunea intr-un cerc ca ei primesc salarii in „functie de cuantumul amenzilor si altor surse strase la buget” si ca li s-a stabilit un minim lunar de 2000 de lei de cap (nu sunt sigur ca suma e asta, era cam galagie). A fost intrebat ce se face daca, intamplator, agentii economici controlati sunt in regula si nu au cum sa dea amenzi. Raspunsul a fost ca e imposibil si ca oricum gasesc ei ceva macar formal si tot se lupta sa-si ia salariul. Mie mi se pare revoltator sa pleci la control cu ideea fixa de a gasi ceva, si de a da amenzi cu tot dinadinsul. De-asta cred acum ca si zvonul ala cu politistii carora li se fixa un plafon nu era doar un zvon ci era chiar asa.

martie 30th, 2011 at 21:42
Huhu spune:

Americanii Basescu si RAH…TU!

martie 31st, 2011 at 21:11
Huhu spune:

Romanii-s muritori de foame si pedelistii basisti mai vor sa arunce pe geam citeva miliarde de euro pe sicriele ruginite si zburatoare F 16