Secretul rachetelor   iulie 17th, 2011

A fost lansata o noua bomba. Cat se poate de reala. Dar in variante diferite. Si anume ca un tren care transporta echipament militar a fost jefuit. Si s-au furat mai multe zeci de rachete. Cate zeci? Nu s-a spus. Mai tarziu, oficialii declara ca nu sunt, de fapt, rachete. Ci focoase. Maine, poimaine, vom afla ca, de fapt, e marfa expirata. Fier vechi. Si se va pune capacul pe scandal. Sau ramanem la focoase ori rachete si domnul Presedinte Traian Basescu profita de ocazie pentru a mai face ceva “curatenie” la varf. Poate la varful Armatei. Care, in continuare, se pune cu picioarele de dinapoi in ceea ce priveste achizitionarea cosciugelor zburatoare de la americani. Care poate fi, totusi, misterul rachetelor?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

iulie 18th, 2011 at 00:37
ROBERT HORVATH spune:

ARME ROMANESTI CATRE TALIBAN VIA TEHERAN
Vanzarile produselor militare de la Fabrica Tohan (filiala a centralei ROMARM) este autorizata special de ANCEX- institutie din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Fiecare export este urmarit de serviciul secret al armatei. Conform legislatiei romanesti exporturile intreprinderilot de stat poarta semnatura Presedintelui Roman Traian Basescu.
Conform inspectorilor si specialistilor trimesi de urgenta la Bucuresti carcasele pot fi folosite si pentru bombe artizanale, de aceea sunt cautate de grupari teroriste pe piata neagra a comertului cu arme.
TALIBAN FOLOSESTE BOMBE ARTIZANALE IMPOTRIVA FORTELOR NATO. UN HELICOPTER AL ARMATEI AMERICANE A FOST DOBORAT LUNA TRECUTA CU O ASTFEL DE RACHETA IMPROVIZATA.
ARMELE ROMANESTI CONFORM SURSELOR AJUNG DIN BULGARIA IN IRAN SI DE ACOLO PE CAMPURILE DE LUPTA DIN AFGANISTAN SI IRAN.

Arms Trafficking? Missile warheads stolen from Romania

64 missile warheads bound for Bulgaria have been stolen from Romania. Arms Trafficking for Taliban via Iran?

Missile warheads stolen from Romania- foto

The warheads are manufactured by the most important producer in Romania S.C. TOHAN S.A. Zarnesti, Brasov county
Sofia; Warhead parts stolen on Romanian territory were not destined for the Bulgarian army, the press office of the Ministry of Defence announced.
Special raport for NIPON PRESS
ROBERT HORVATH DEVA – from BUCHA