Tara marilor disparitii   iulie 18th, 2011

Dispar focoase. De racheta. Sau chiar rachete. Inca e neclar. Simultan cu disparitia de motorina. Intr-o relatie cat se poate de stranie. Dar dispar si documente secrete. Clasificate ca atare. Chiar din domeniul cercetarii nucleare. Si in ambele situatii intamplate sau aflate in ultimele zile, autoritatile dau dovada de o confuzie teribila. In tara marilor disparitii, incepand de la flota si terminand cu ceea ce s-a intamplat acum, nimeni nu raspunde.

Cititi mai multe pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

iulie 19th, 2011 at 22:04
ROBERT HORVATH spune:

“ROMANIA ESTE UN PERICOL NUCLEAR COMPARABIL CU IRANUL’

Nu demult Mahomed El Baradey, fost şef al agenţiei nucleare ONU, a considerat
Romania ca un pericol nuclear. comparabil cu Iranul.
Iata ce spune ziarista Roxana Iordache .
“Brusc, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Mohamed ElBaradei, arata cu degetul Romania, avertizand ca am fi dintre tarile de unde poate veni, mai amenintator decat oricand, pericolul terorismului!
Si ca sa-si atinga acest scop, domnul ElBaradei a lansat acum diversiunea scandaloasa cu pericolul de “cosmar” al proliferarii terorismului in Europa, cu potential “mai distrugator decat 11 septembrie in SUA”, prin trafic
de material radioactiv si nuclear catre Al-Queda, efectuat prin tara noastra. Ideea e ca nu state totalitare, ca Iranul si Siria, reprezinta pericol terorist, ci state membre NATO, partenere strategice ale SUA, ca Romania, pusa la gramada cu state ex-sovietice! SRI a dezavuat, prompt, aberatiile domnului ElBaradei. Dar nu e suficient. Diplomatia Romaniei are datoria de a apara onoarea tarii, cerandu-i domnului ElBaradei sa produca probe sau sa faca, neintarziat, amenda onorabila.”
Din fericire CIA este de parerea şefului al agenţiei nucleare ONU. Obama crede in Ritter si Mahomed El Baradey si nu in ce spune gazda noastra de blog.
Seful inspectorilor ONU Ritter mi-a confirmat ca este gata sa apara in fata parlamentului. Am avut cateva minute o duscutie cu el in legatura cu actiunea CIA
de la Pitesti.
Da doamna Iordache. adevarul este invers. Romania lui Basescu este un sprijin al terorismului internationa ” un cosmar ” de care agentiile americane vor sa ne scape. Va asigur EL Baradei viitorul presedinte al Egiptului are probe si nu va va cere scuze. De altfel dupa operatia de la Pitesti probele se multiplica periculos pentru regimul dela Bucuresti.