Doi presedinti   septembrie 11th, 2011

In fine, se vor intalni, intr-un cadru cat de cat oficial, cei doi presedinti. Barack Obama si Traian Basescu. Va fi pentru prima data cand vor sta de vorba tete-a-tete. Pentru romani este un eveniment important, care merita salutat ca atare. Ce asteptam sa se decida la Washington? Cu ce solicitari pleaca seful statului roman si cu ce rezultate s-ar putea intoarce?

Astazi, cand intreaga planeta comemoreaza 10 ani de la tragicele evenimente din Statele Unite, cand o serie de atentate au declansat schimbari semnificative in istoria lumii, iata ca intalnirea programata dintre Obama si Basescu ne determina sa incercam o radiografie a relatiilor romano-americane. Dar si o punere fata in fata a portretului robot a celor doi presedinti.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

septembrie 11th, 2011 at 20:16
gheorghe rancea spune:

Se stie ce dificultati financiare au SUA, ce promisiuni neonorate au romanii, asa incat,si de data aceasta, romanii nu pot solicita nimic. Si daca ar solicita ceva, si daca ni se va da si luna de pe cer, noua nu ne-ar fi de vreun folos. Singura asteptare a romanilor este sa plece din tara, oriunde munca este mai bine platita si persoana este mai apreciata. Asa ca intre asteptarile administratiilor americane si romane si cele ale romanilor, nu este nici un lucru comun.

septembrie 11th, 2011 at 20:40
paul spune:

Este vreo legatura intre procesul lui victoras bout si calatoria peste ocean a marlanului national? hmmm…. hmmm…

septembrie 12th, 2011 at 11:18
noname spune:

Sper ca Betivanul National sa ajunga pe scaunul electric. Si sa-l prajeasca bine.