Recesiune si alegeri   septembrie 23rd, 2011

Presedintele Traian Basescu s-a razgandit. Pana de curand, ne-a garantat ca Romania a iesit din recesiune. Ca este un stat mai sanatos decat celelalte. Ca ne mai chinuim nitel cu criza si apoi va fi bine. Nu a tinut cont de numeroasele semnale primite atat din mecanismele interne ale economiei romanesti, cat si de pe mapamond. Acum, cand a inteles si el ce se intampla, este prea tarziu. Pentru ca, intre timp, sume exorbitante de bani au fost irosite pentru tot felul de prostii concepute de doamna Elena Udrea, prin Ministerul Dezvoltarii. A doua recesiune va fi mai cumplita decat prima iar in Romania va fi si mai cumplita decat in restul lumii. Si intrucat fiecare isi salveaza pielea cum poate, pentru ca acelasi Presedinte Traian Basescu a instituit o lege a junglei in Romania, nu m-as mira deloc sa asistam la un fel de “la loc comanda” si in materie de alegeri.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

septembrie 23rd, 2011 at 18:02
rizoaicad.arges spune:

Dle SRS! Faceti dovada curajului si inteligentei dvs., aducand in spatiul public, prin intermediul televiziunilor, problematica prezentata de Scrisoarea de mai jos. De ce este nevoie de inteligenta? Pentru a intelege ca aceasta problematica va ajunge oricum in spatiul public, si deci este preferabil sa aveti exclusivitate asupra acestei chestiuni!

Scrisoarea de mai jos a fost transmisa, pana acum unui numar de circa 130 de parlamentari (senatori si deputati), carora le-am “recomandat”, sa nu renunte la onoare, la responsabilitate, la bun simt si la respectul fata de alegatori, asa cum a facut “sefimea” clasei politice, care a preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt nesimtiti si iresponsabili, decat sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre cel existent si cel propus mai jos!

Scrisoarea a fost inmanata si altor personalitati, institutii media, partide, etc., precum: presedintelui Emil Constantinescu, presedintelui executive al IICCMER, Ioan Stanomir, Mihai Tatulici, Ion Cristoiu, Marius Tuca, Victor Ciutacu, Antenei 3, Realitatii TV, B1TV, 10TV, OTV, TVR(cu Nr.14189/09-09-2011), R.L., Ev. Zilei, Adevarul, Jurnalul Natinal, Curentul, PSD(cu Nr.462/09-09-2011), PNL, PC, UNPR, si distribuirea va continua!

SCRISOARE EXPLICATIVA
Reusita actiunii mele de inlocuire a actualului cadru democratic, cu cel propus, va avea asupra clasei politice romanestiefectele cumulate ale unui cutremur de gradul 8, urmat de un tsunami distrugator, care va disloca toate gunoaiele din politica si viata publica romaneasca! ——————————- ——– ———-Aceasta Scrisoare a fost insotita de doua APEL-uri catre compatrioti!
In primul APEL aratam ca in actualul cadru democratic, nu putem spera la o lume mai buna!
In al doilea APEL aratam ca la originea RAULUI care ne bantuie de 21 de ani, nu este partidul X sau Y, ori politicianul Z sau T, si nici mogulul V ori P.
La originea RAULUI din societatea noastra se afla actualul cadru democratic, care trebuie schimbat!

///NOUL CADRU DEMOCRATIC, care poate inlatura RAUL din societatea romaneasca!

Romania are nevoie de o noua democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate inlatura toate neajunsurile din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a doar doua conditii: 1.“Imunizarea” tuturor celor ce detin functii publice, prin alegeri sau numiri, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de iresponsabilitate, de nesimtire, etc. 2.Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea aconstientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica! Alegatorii vor avea astfel un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, pentru ca alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege unul! Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati sociale sau entice, NU VOR EXISTA PENRU EI, deoarece SUNT DIN ALT FILM! Iar pentru ca politicienii sunt “imunizati” cu ajutorul SOLUTIEI ce se gaseste pe blogul “Dreptate pentru toti”, ei nu-si vor mai permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, iresponsabili, nesimtiti, etc.///

NOTA: Scisoarea Explicativa se poate citi integral in comentariile postate in datele de 4 si 11-09-2011, pe blogul “Dreptate pentru toti”. Dumitru Rizoaica, 0723966732.

In cele doua APEL-uri se precizeaza: “Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, din doar doua supuse alegerii”!

septembrie 24th, 2011 at 10:43
3X spune:

Domnule Dumitru Rizoaica, 1. ce culoare politica aveți, 2. cine sa facă schimbarea. 3.actuali potențați nu se dau înlăturați de la ciolan ca știu ce ii așteaptă ( cinele nu pleacă de la măcelărie) 4. incompetenta = nesimțire = impertinenta = afaceri = vile = proprietăți = ne justificat = minciuna = dezinformare = justiție dirijata de hoți, etc. Care e soluția. ??????????????? EGIPT, SIRIA, LIBIA.?????????? ARMATA E DE PAIE ȘI FAN. !!!! VORBE ȘI NIMIC CONCRET.!!!

septembrie 24th, 2011 at 11:59
rizoaicad.arges spune:

Dle 3X, intrebati: „cine da faca schimbarea”?
Schibarea trebuie sa o faca polticienii, NU pentru ca o vor, ci pentru ca vor fi „obligati”! De aceea m-am adresat jurnalistului SRS, pentru ca acesta si altii, daca inteleg si doresc o schimbare reala, atunci sa-i abordeze pe politicieni (intai pe „neprieteni”) si sa le ceara sa aleaga, pentru Romania, intre cele doua cadruri democratice! Si in fata telespectatorilor politicienii nu vor putea evita un raspuns transant! De ex., daca Cristian Diaconescu este intrebat, de ce el si conducerea UNPR au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, pe cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua supuse alegerii, el va trebui sa raspunda ceva!
Nimeni nu crede ca politicienii vor face schimbari benefice tarii si defavorabile lor, fara a exista presiuni asupra lor!
Datoria noastra, a cetatenilor si a jurnalistilor responsabili, este sa avem solutii de presiune asupra politicienilor, pentru a-i determina sa sustina „fara voie” schimbarile pe care le dorim!