Boc, sfasiat intre baronii PDL si voievodate   octombrie 18th, 2011

Parlamentarii PDL l-au atacat pe Boc. La baioneta. Ignorandu-l pe Presedintele Traian Basescu. Ignorand faptul ca premierul nu este decat umbra sefului statului. Varf de lance au fost, cum era de asteptat, Blaga si Berceanu. Videanu ramane in banca de rezerve. Probabil, din lasitate. Pretextul este inconsistenta politicii PDL. Faptul ca ar fi pierdut startul electoral. In fond, batalia e pentru putere. Iar din cealalta directie, presiunea asupra lui Boc este la fel de infernala. Ea vine dinspre Cotroceni si are drept obiectiv declarat impartirea tarii in voievodate iar scopul ascuns este o formula care poate facilita ramanerea la putere a regimului Basescu si conducerea discretionara a Romaniei.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

octombrie 19th, 2011 at 08:15
noname spune:

Porcul de basescu trebuie spanzurat in regim de urgenta. Pana nu comite vreo nenorocire … ireparabila …

octombrie 19th, 2011 at 11:45
paul spune:

se pare ca a inceput seria ghinioanelor pentru basescu. huidu e huiduit, nokia si-a facut bagajele si a zis „ura si la gara” satula de birocratia si minciunile/promisiuni neonorate portocalii, ungurii nu vor reorganizare haotica etc … Sa-i tina Domnul ghinioanele all the way to Targoviste!

octombrie 20th, 2011 at 08:09
PAUL SNAIDER spune:

Ca seful al mare vorbeste prostii e clar dar, nu inteleg cum de accepta marele ( doi la metru) jurist Boc asa ineptie !? Reimpartirea administrativa a Tarii nu se poate face decit in acceptul Constitutiei. Constitutie ce nu poate fi schimbata. De ce ? Pai simplu; este nevoie de 2/3 voturi pro in fiecare camera apoi, articolele care „nu se pup” trebuiesc acceptate de Plenul reunit cu …3/4. Asa ca-i greu ? E chiar imposibil. Adaugati la chestia asta si refuzul PDL-istilor care , pe buna dreptate le deranjeaza afacerile si chir candidaturile etc, etc.