Lumea, dupa ziua de azi   octombrie 26th, 2011

Fara a exagera, se poate spune ca intreaga planeta sta astazi cu sufletul la gura. Asteptand o decizie care poate schimba soarta continentului. Si, implicit, soarta lumii. Unde ne uitam? Aparent, la liderii europeni. Privind mai atent, ne uitam doar la cativa lideri ai comunitatii. Cei din zona euro. Si daca suntem si mai atenti decat atat, ne uitam doar la miscarile tandemului Merkel – Sarkozy. Dar daca am putea privi si mai precis decat atat? Atunci nu am lua-o in vizor decat pe doamna Angela Merkel. Si ne-am incredinta viitorul in mainile Germaniei. Cum va arata, din aceasta perspectiva, Europa de maine?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

octombrie 27th, 2011 at 08:08
Petre S spune:

Sunt total surprins sa vad atata ignoranta provenind de la persoane care pareau ca au ceva in capul lor. Ca de pilda de la tine, prietene SRS. Baga la cap: Europa a decis sa sacrifice nebunul numit Grecia punandu-l in coma indusa si tinandu-l aparent in viata pe perfuzii si in stricta izolare, sperand ca astfel sa-l salveze pe regele Euro care alfel se contamina si el cu turbarea nebunului.
Intrebarea, de alfel retorica, e, acum ca Romania a fost deja muscata mortal de cainele turbat de la Cotroceni si buna de plata o jumatate de trilion de USD in 30 de ani, de Romania asadar, cine va mai avea grija? Nimeni? Poate niscai vecini de-ai nostri binevoitori? Rusia? Ca Europa sau Statele Unite cu siguranta nu-i vor intinde nici o mana de ajutor, ci dimpotriva.
Dormiti-va dragii mei somnul cel de veci, ca de viitor nici numai poate fi vorba, ca vi l-a furat pe tot criminalul de la Cotroceni si prostia voastra. Incostienta si lipsa de demnitate se plateste.