Unde e curajul? Unde e lasitatea?   noiembrie 7th, 2011

Grecia este pe marginea prapastiei. Uniunea Europeana face un urias sacrificiu pentru a o salva. Salvand, astfel, si moneda Euro. Si, posibil, salvandu-se si pe sine. Dar grecii trebuie sa accepte un sacrificiu. Cetatenii dar si politicienii. Politicienii si-au asumat sacrificiul. In acest scop, intr-o prima etapa, Papandreou demisioneaza. Ce se intampla la Bucuresti? Romania e si ea pe tobogan. In ciuda catorva declaratii optimiste. In timp ce tara arde, baba se piaptana. La Bucuresti, nimeni nu-si asuma nici raspunderea si nici sacrificiul. Unde e curajul si unde este lasitatea?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

noiembrie 7th, 2011 at 22:24
rizoaicad.arges spune:

Domnule Sorin Rosca Stanescu! Daca va intereseaza Romania, (ceea ce nu este cazul PSD-ului) faceti tot ce puteti sa-i determinati pe pesedisti, sa fie responsabili!

Pag.1.
–Domnilor Presedinti ai PSD, Victor PONTA si Ion ILIESCU, –Domnule Secretar general al PSD, Liviu DRAGNEA,

Ce este PSD-ul???

Este el un partid RESPONSABIL, sau este o adunatura de MAFIOTI???

Daca PSD nu are capacitatea si determinarea sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua prezentate, atunci el este, sigur, o adunatura de MAFIOTI, pe care nu-i intereseaza Romania si poporul roman!

Domnule Presedinte al PSD, VICTOR PONTA

Va invit sa reflectati asupra situatiei in care se afla clasa politica romaneasca, deci si PSD si implicit Dvs., acum cand dupa 5 (cinci) luni de zile, NIMENI din aceasta clasa politica, ce-l include si pe Basescu, n-a binevoit ca in acest rastimp, sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre cel actual si cel ce a fost prezentat clasei politice cu 5 (cinci) luni in urma!
Aceasta INCREDIBILA situatie m-a determinat ca in finalul ultimei mele interventii pe aceasta tema, intitulata: “ADRESARE, CATRE fiii patrioti ai poporului roman”, sa am un PPS adecvat!

Fila cu acest PPS este distribuita in locuri publice din Bucuresti, in mijloacele de transport de suprafata si in Metrou, iar PPS-ul este postat in comentarii la diferite publicatii si pe bloguri!
V-am spus toate acestea pentru ca Dvs. sa stiti si sa actionati in cunostinta de cauza.
Faptul ca problematica inlocuirii actualului cadru democratic are o raspandire atat de mare (vezi PPS-ul), face oricand posibila aparitia acesteia in dezbaterea publica.
Data fiind aceasta situatie, este de datoria oricarui personaj politic, sa previna luarea sa prin surprindere, precizandu-si pozitia in aceasta chestiune, fara a fi “presat” de mass-media!

Iar acest lucru este cu atat mai necesar pentru liderii politici aflati atat in prim-planul scenei politice, cat si al asteptarilor celor ce vor fi chemeti la vot in 2012!

Pentru a nu fi prea tarziu, actionati energic, pentru a limita “pierderile”, atat pentru PSD cat si pentru Dvs.!

Cu toata consideratia cuvenita,
Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel. 0723966732 (Fost detinut politic in perioadele 1958-1963 si februarie – aprilie 1986).
Bucuresti, 27-10-2011

PS. Noul cadru democratic avantajeaza Stanga politica, deci si PSD-ul!

Pag.2.

Domnule Ion ILIESCU

Scrisoarea adresata lui Victor Ponta (Nr.533/27-10-2011) a fost transmisa si sefilor partidelor PNL (Nr.849/27-10-2011), PC (Nr.1051/27-10-2011), UNPR (Nr.242/27-10-2011), PDL (Nr.86/31-10-2011) si PP-DD (Nr.93/28-10-2011).
Mai mult, o transmit si filialelor de Sector ale acestor partide, pentru “a-i trage de maneca” pe cei de la Centru!

Dle Iliescu! Aveti sanse egale, atat pentru “a trece” de partea poporului, cat si pentru a ramane alaturi de cei care prefera sa stie toti romanii ca ei sunt mai nesimtiti decat … porcii, decat sa ramana fara Sistemul politic Ticalosit!
Dar trecerea dvs. de partea poporului, v-ar incununa activitatea politica de o viata, si ar arata care a fost sensul ei, amutind pe multi dintre detractorii dvs.!

Ramanand alaturi de politicienii ticalosi, i-ati confirma pe detractorii dvs., care va reproseaza, absolut nejustificat (deocamdata), ca nu v-a interest niciodata Romania si poporul roman!

Dle Iliescu! Puteti face un imens serviciu poporului roman si Romaniei, sustinand inlocuirea actualului cadru democratic, iar in cazul in care PSD, impotriva propriului interes, nu va urma aceeasi cale, va puteti desparti zgomotos, sustinand ca intre clasa politica si poporul roman, si intre PSD si Romania, alegeti sa fiti alaturi de poporul roman si de Romania!

Aveti sansa unei duble lovituri la final de cariera: si de imagine, dar si de continut!

Astept cu mult interes ALEGEREA pe care o veti face!

Cu toata consideratia cuvenita,
Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.

Prezint mai jos PPS-ul amintit in pagina anterioara:

///PPS. Politicienii romani s-au dovedit mai nesimtiti decat … porcii!!!
De ce???

Pentru ca si porcii ar fi ales dintre doua posibilitati, pe cea mai benefica pentru porcimea lor!

Presedintele Basescu, sefii partidelor politice, cei mai cunoscuti 130 de parlamentari, fostul presedinte Emil Constantinescu, pres. exec. al IICCMER Ioan Stanomir, precum si jurnalistii Cristoiu, Tuca, Turturica, Cartianu, Ciutacu, etc., care au primit Scrisoarea mea, s-au dovedit mai NESIMTITI decat porcii, deoarece nu au ales, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre doar doua posibile!///