Cum putem scapa de dictatura?   decembrie 21st, 2011

Aceasta este intrebarea cardinala a acestui sfarsit de an. Nu numai analistii politici, nu numai liderii sindicali, nu numai reprezentanti ai societatii civile si nu numai lideri ai opozitiei ci, iata, si revolutionarii care protesteaza acum au sesizat un pericol mortal. Statul democratic roman esueaza. Regimul Basescu ne trimite in dictatura. In dictatura Basescu. Punctul de demarcatie il reprezinta cuplarea alegerilor locale cu cele parlamentare si teleportarea lor in toamna anului viitor. Ce putem face?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

decembrie 21st, 2011 at 11:30
Paul Snaider spune:

ATENTIE !!! ALEGERILE VOR FI FURATE IN SECTIILE DE VOTARE

Multi asa zisi comentatori politici trateaza cu ironii paridele mici ce se formeaza ca sateliti in jurul PDL. Ei, din pacate , nu au inteles esenta problemei;
Racolarea de primari si formarea acestor “ partidulete “ are ca tinta sectiile de votare. Acolo va fi frauda cea mai mare si decisiva in alegeri. Cum ? Pai este stiut ca : -primarii propun Prefectului liste cu presedintii sectiilor de votare
-fiecare partid paricipant in alegeri are sansa sa ocupe un loc in Sectia de votare si in Biroul judetean, etc.
– cum USL va avea candidati unici, problema furtului este rezolvata. Practic in sectia de votare paritatea putere –opozitie va fi 1- 7, 8, 9 dupa caz.
P.S. Stiu ca multi PNL-isti ma vor injura dar, eu cred ca Tariceanu este de n ori , n>2, mai bun pentru candidatura la prezidentiale decit Antonescu.

decembrie 21st, 2011 at 12:55
noname spune:

Moarte porcului de basescu !

decembrie 23rd, 2011 at 08:07
Petre S spune:

Vreti sa aflati cum sapati de dictatura? Foarte simplu. Luptand cu arma in mana in loc sa stati ascunsi pe dupa perdele la fel precum majoritatea dintre voi ati mai facut-o si in ’89, pe cand altii eram in strada gata sa ne jertfim viata ca sa scapam de comunisti si securisti imputiti de-al de Ceausescu, Ilieascu sau Basescu. Bine va face canalia secutista. Aveti acum exact ceea ce v-ati dorit si ceea ce 90% dintre voi o meritati cu prisosinta.