Schisma in Guvern   ianuarie 7th, 2012

Presedintele Traian Basescu a revenit, in cursul unei intalniri cu studentii romani care se pregatesc in strainatate, asupra obsesiei sale. De a promova, in plin an electoral, schimbarea Constitutiei si transformarea judetelor in voievodate. Si asta in conditiile in care UDMR nu este, sub nicio forma, de acord. Dar nu la aceasta schisma ma voi referi acum, ci la alta, care este marea surpriza a sfarsitului saptamanii trecute. In acelasi registru si cu ocazia aceleiasi intalniri, seful statului a mai insistat asupra necesitatii promulgarii rapide a legii sanatatii. Ministrul Sanatatii este tot un maghiar care, la acest capitol, tine batista pe tambal. In schimb, secretarul de stat Raed Arafat, o somitate in materie, a sarit in sus. Si are chiar un schimb de replici cu Presedintele. Daca Arafat isi va duce pana la capat amenintarea, regimul Traian Basescu va primi o palma rasunatoare pe obraz. Iar amenintarea inseamna tot o schisma la nivel guvernamental.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

ianuarie 7th, 2012 at 19:34
Petre S spune:

Palma pe „obrazul” „presedintelui”? De cand are mitocanul obraz? Nu, neam de mamaligi ce sunteti! Doar un glont bine tintit intre ochii sasii ai canaliei securiste si un scuipat in gura aia hahaitoare ar reprezenta cat de cat un prim pas catre progres. Apoi o curatenie generala si inapoi la munca, deoarece pentru prostia si lasitatea complice cu criminalul chior a unei generatii nesimtite vor trebui sa plateasca nevinovate urmatoarele 5 sau 6: Jumatea aia de trilion de USD in 30 de ani nu se va plati singura. Va urez multe *succesuri* si pe mai departe, pui de daci.

ianuarie 9th, 2012 at 09:50
noname spune:

Sunt atatia oameni de afaceri cu (foarte) multi bani. De ce nu angajeaza un asasin sa-l impuste pe porcul de basescu ? Sau poate le convine situatia ?!

ianuarie 9th, 2012 at 11:29
eu spune:

Heil Hitler !