Declic si diversiune   ianuarie 15th, 2012

A fost atins un punct al ireversibilitatii. Regimul Traian Basescu a intrat in colaps. Sunt acestea cuvinte mari? Sunt acestea predictii fara acoperire? In definitiv, ce s-a intamplat? Dintre cele 20 sau 22 de milioane de romani au manifestat cateva sute. Sau poate cateva mii. Ce conteaza? Unii lideri PDL le-au spus acestor oameni gloata. Iar altii i-au taxat drept nevrozati. Unde este Romania profunda? De partea acestor disperati, care fac mitinguri spontane, sau de partea regimului Basescu?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

4 comentarii

ianuarie 16th, 2012 at 03:58
Petre S spune:

Complot? Ar fi bine sa fie unul, chit ca si asa, daca am presupune ca Doamne Ajuta ar fi unul, n-ar fi impotrica „statlui toman”, ci impotriva criminaluilui chior de la 3 Coceni si a ciumei sale portocalii care au devastat tara. Dar ma tem ca nu e nici un complot ci o simpla razmerita pe teme economice – opinca vrea ce a vrut intodeauna ca i se mai dea si sa i se mai bage – nu conteaza cum. Inca! Dar ce-i drept s-ar putea ca se cloceasca unul pus la cale de omeni responsabili care isi dau seama de dezastrul Romaniei, si care sa-i vina in fine de hac CANALIEI SECURISTE, aia ascunsa la Covasna de frica propriului sau popor.

ianuarie 16th, 2012 at 08:09
noname spune:

Asa cum tot spun de vreo cativa ani: Moarte porcului de basescu si gastii lui de tarfe si homosexuali !

ianuarie 16th, 2012 at 10:02
Petre S spune:

La lupta romani, nu dupa perdele. E singura solutie. Altfel romanii nu scapa de canalia securista. Basescule, jeg imputit, zilele iti sunt numarate! I-ai falimentat pe romani, secatura, si asta ne se iarta. Targoviste te asteapta, lepra.

ianuarie 16th, 2012 at 10:37
paul spune:

Sa nu uitam de nutyca! Cea care „fornika” bugetul in jurul degetelului cel mic… udrea la parnaie!