Diversionistii   ianuarie 16th, 2012

In Capitala Romaniei, spre deosebire de celelalte 33 de localitati in care au avut loc demonstratii anti-Basescu, au actionat echipe de diversionisti. De agenti provocatori. Asa se si explica de ce numai in Bucuresti au avut loc incidente de natura violenta. Acesti agenti provocatori apartin uneia sau mai multor arme. Inclusiv Jandarmeriei. Scopul lor este de a incita pe acei demonstranti predispusi la violenta pentru ca, ulterior, asemenea manifestatii sa poata fi reprimate cu brutalitate. De aceea, cea mai mare responsabilitate, in raport cu ceea ce se intampla in Romania in confruntarea dintre cetateni si autoritati, o au acestea din urma.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

ianuarie 16th, 2012 at 18:46
Petre S spune:

SRS, te-am vazut pe youtube intr-o emisione de la antena 3. Numai prostii ai debitat si tu si toti ceilalti colegi ai tai. Ati compromis-o si pe asta! Auzi ce dezbatere daca Basescu e mai rau decat Ceausescu: sigur ca e ciucalailor, cel putin odiosul v-a lasat fara datorii. In afara granitelor deja „se crede” gratie jurnalismului vostru de 2 parale, ca ceea ce se intampla in Romania e o iesire in strada impotriva „masurilor de austeritate”. Nimeni nu sufla o vorba despre mama tuturor cauzelor, adica cele 100,000,000,000 E datorie in care a aruncat tara canalia de la 3 Coceni (aflata acum la ski la Poiana lui Udrea). Puneti mana pe arme, lasati prostiile. Acum ori niciodata.

ianuarie 17th, 2012 at 06:14
paul spune:

La Cluj manifestantii au scandat: “PDL şi USL, aceeaşi mizerie”.

USL e compromis. PNL –PC au intrat intr-o cocleala in care, sa strige “Jos Basescu” au nevoie de aprobare de la sobolanii rosii… ironic deoarece jmekerii din PSD si portocalii sunt impreuna la guvernare .Basescu nu a avut destui “oameni” si i-a imprumutat treptat de la PSD. Au coclit in 2006 o alianta “pe sub masa” cu Grupul de la Cluj convenind sa imparta puterea. Grupul de la Cluj a luat (treptat) procuratura generala, SRIul, DNAul si primul ministru iar PDLacii restul. Pentru realizarea planurilor lor au inscenat rapirea din Iraq urmata de demisii si numiri “pe spranceana”.
Grupul de la Cluj au pus umarul la castigarea alegerilor de catre matroz in 2009. Baconski, amicul famigliei Maior, a pus la picioarele matrozului “votul atomic” care nu numai ca le-a asigurat Grupului de la Cluj mentinerea “fotoliilor” din SRI, DNA, procuratura, PM, ci a dus si la rasturnarea lui Geoana si numirea imberbului finut ponta la conducerea magaoaiei PSD. Grupul de la Cluj a ajuns astfel la conducerea Ciumei Rosii. Odata acolo, prin formarea USL, detine controlul si asupra opozitiei facand tot ce le-a stat in putinta sa mentina regimul basescu la putere:
1. USL au mers tacticosi la serviciu/Parlament desi minoritari intr-un parlament pe post de “bibelou” cu atatea asumari de raspundere. La intelegere cu PSDul, PDLacii mai lasau ca opozitia sa castige ici colo cate o mica victorie ca sa poata USL justifica prezenta lor in Parlament. Un joc mojic pentru adormirea maselor. Se pare ca oamenii simpli nu au cazut in cursa, iar la ora actuala multi dintre ei sanctioneaza USLul pentru inactiune.
2. La semnalele alarmante ale guvernului ca bugetul pe 2012 e o “catastrofa” care ar putea declansa miscari de mase, PSDul se impusca in aripa si “doneaza” sefia Senatului cu scopul de a face imposibila suspendarea presedintelui de catre opozitie la vremuri de rastriste.
3. Cand “strada” le-o ia inainte si cere raspicat demisia lui basescu, imberbul ponta dispare undeva prin Europa nu inainte sa arunce peste umar o oferta “sedativa” de colaborare cu puterea pe tema Legii Mortii , Iliescu si-a amintit ca are un polip pe undeva si a mers la spital sa si-l puna in ghips (reteta stanculescu) iar Crin ramane singur sa se lupte cu “lanturile”/aprobarile USL in dorinta de a se solidariza cu amarastenii revoltati. (sugestive declaratiile initiale ale lui Crin in numele PNL)

Oamenii nu mai suporta regimul basescu dar nu au incredere nici in opozitie. Au iesit initial in strada pentru un om cinsitit umilit de catre Tartorele cu Ghicitori…care in plina criza economica ne testeaza “glanda ghicitului”… “Ghici ghicitoarea mea!” Nimic mai stupid! Se vede ca duce lipsa de consilieri…
Acesti oameni iesiti in strada vor sa demoleze totul si au nevoie de un simbol sa poata “construi” ceva in loc . Din pacate, opozitia nu poseda asa ceva.
Cei de buna credinta din opozitie, e timpul sa-si recunoasca neputinta si sa sustina acel simbol in care romanii si-ar pune increderea : REGELE MIHAI!
E timpul ca Romania sa redevina ce a fost, o monarhie, astfel intrand cu fruntea sus in Europa!
E timpul sa cerem reinstaurarea Monarhiei! Oamenii nu mai au incredere in politicieni. S-au perindat DIN 89 INCOACE toate culorile la conducerea tarii cu acelasi scop:JAF SI GENOCID si cu acelasi rezultat: MIZERIE ECONOMICA SI DESCONSIDERARE INTERNATIONALA .
“Bateti fierul cat e cald”, domnilor: Crin Antonescu si Daniel Constantin, organizati mitinguri anti-basescu si pro-Monarhie! Nu mai aveti ce pierde.