De ce pleaca? De ce nu pleaca?   ianuarie 17th, 2012

Laitmotivul tuturor manifestatiilor care au loc zi de zi in intreaga tara este solicitarea ca Presedintele Traian Basescu sa demisioneze. Si, evident, si primul ministru. Opozitia, la randul ei, a formulat, in mod explicit, o cerere in acelasi sens. Pentru a pune in discutie retragerea de la putere a domnului Traian Basescu, USL face demersurile necesare pentru convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului. O buna parte a societatii civile ii spune, cat se poate de explicit, sefului statului ca este timpul sa-si intrerupa mandatul. La randul sau, Presedintele Traian Basescu utilizeaza mai multe motive, care il determina sa ignore atat presiunea strazii, cat si demersurile opozitiei si societatii civile. Care sunt, asadar, argumentele pentru care Presedintelui i se cere sa plece si care sunt argumentele care il determina pe acesta sa ramana?

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

ianuarie 18th, 2012 at 04:45
Petre S spune:

Nu pleaca. De ce? Uite asa, sic! Poate doar daca il rugati frumos Dvs. dom’ SRS si il numiti „Domn” si „Presedinte” cu P-mare (de la …) pe mitocan. Treziti-va, ciucalailor. Cancerul metastazat numai bisturiul il mai vindeca. Greva generala, puneti mana pe arme si aratati ca v-au mai ramas ceva minte si demnitate in voi. Asta e singura solutie.

ianuarie 18th, 2012 at 05:30
paul spune:

Boc e cica impotent la demisie. Dar a putut sa ia imprumuturi colosale in numele nostru si sa isi asume raspunderea „ad libitum”. Pai, nu-i bai! Il demite strada cu coasa si cu furca.
Nu cred ca il mai roade palma la furat, doar nu poate lasa scaunul sa nu descoperim mizeria de sub el.
UNDE-S BANII??? UNDE-S BANII???

ianuarie 18th, 2012 at 07:16
noname spune:

La moarte cu porcul de basescu !