Alba – neagra de-a premierul   februarie 6th, 2012

Emil Boc a demisionat. Pentru ca asa este rational. Altfel PDL isi continua prabusirea. De la 20 la suta, la sfarsitul anului trecut, la 15 la suta acum si, in acelasi ritm, poate atinge un 5 la suta in alegeri. Dar dincolo de acest enunt cat se poate de rational, pe care a ajuns toata lumea sa si-l adjudece, ce urmeaza? Pleaca, pleaca Boc dar cine vine? Si ce fel de guvern va fi? Proiectele puterii sunt, in acest moment, ireconciliabile cu cele ale USL.

Cititi mai mult pe CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

5 comentarii

februarie 6th, 2012 at 12:25
Huhu spune:

Vine tot un om de paie, o marioneta a lui Basescu!

februarie 6th, 2012 at 18:58
Petre S spune:

Canalia securista nu va ceda pentru ca asta spre deosebire de celalalt Ceausescu, asta prost nu e. Stie ce-l asteapta, asa ca incearca sa amane momentul cand romanii ii vor intinde creierii pe garduri. In concluzie, pregatiti-va de lupta!

februarie 6th, 2012 at 19:32
Petre S spune:

Vedeti ca armata de securisti cibernetici au primit ordin sa atace de la cupilul Basescu-Ungureanu. Site-ul Cotidianul.ro a fost deja hackuit. Puneti mana pe arme, cu bestia chioara nu r de glumit.

februarie 7th, 2012 at 02:41
rizoaicad.arges spune:

DEMONTAREA minciunii basiste!
Aproape dintotdeauna, dar cu precadere in ultimul timp, suntem “bombardati” cu o mare MINCIUNA basista! Si anume ca ALEGERILE ANTICIPATE parlamenare nu pot avea loc decat dupa parcurgerea unor greoaie si de durata proceduri Constitutionale! Cu alte cuvinte, Constitutia NE INTERZICE sa recurgem la alegeri anticipate, atunci cand poporul le considera nu doar DEZIRABILE, ci chiar IMPERIOS NECESARE! Asta este o IMENSA MINCIUNA!
Oare Constitutiile sunt “intocmite” pentru a fi cotrapuse VOINTEI poporului? Daca Constitutiile nu servesc VOINTA poporului, atunci ce VOINTE servesc? Servesc cumva VOINTA unor grupuri de interese din clasa politica? Dar nu doar VOINTA unor grupuri de interese din clasa politica, ci chiar VOINTA intregii clase politice este SUPUSA vointei poporului! Caci orice clasa politica este “legitimata” prin VOINTA poporului ei! Rezulta ca nicio clasa politica, niciun grup de interese al acesteia, si niciun politician, nu trebuie sa aiba NESIMTIREA de a cotrapune prevederile Constitutionale VOINTEI poporului, pe care trebuie sa il SERVEASCA! Deci, Constitutia este in slujba poporului, si nu invers! Daca asa stau lucrurile, SI ASA STAU, niciodata un politician, jurnalist sau analist, nu trebuie sa invoce prevederi Constitutionale pentru a le contrapune VOINTEI clasei politice, si cu atat mai putin VOINTEI poporului! Politicienii care incearca asemenea manipulari, sunt sarlatani politici, cu tendinte dictatoriale, sau idioti cu intelegere limitata, iar jurnalistii si analistii care le canta in struna, sunt niste mercenari ordinari!
In aceste conditii, cand am putea avea ALEGERI anticipate parlamentare? ORICAND, cu conditia sa existe timpul fizic pentru a fi facute toate pregatirile necesare (partidele sa-si prezinte listele de candidati, sa se tipareasca buletinele de vot, etc.).
Prevederile Art.89(1) din Constitutie se refera la situatia de “disputa” din cadrul partidelor parlamentare! Cand unele doresc alegeri anticipate, iar altele nu, pentru ca disputa sa nu fie transata cu “bata”, se propune parcurgerea unor pasi, pentru ca disputa sa fie transata pasnic!
Cand, insa, toti actorii politici ajung la concluzia ca ALEGERILE anticipate servesc cel mai bine interesele societatii romanesti, nu mai este nevoie de guverne care sa cada, sau de un “termen de 60 de zile de la prima solicitare si numai dupa respingerea a cel putin a doua solicitari de investitura”, ci DOAR de ACORDUL tuturor partidelor politice parlamentare, de care Presedintele ia nota, si “Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere si a liderilor grupurilor parlamentare, Presedintele Romaniei dizolva Parlamentul”, daca este un Presedinte RESPONSABIL! D. Rizoaica, Tel.0723966732, Fost detinut politic 1958-1963 si febr-apr. 1986. Bucuresti, 07-02-2012