Daca Basescu ar fi fost Lady Gaga   august 16th, 2012

Ce bine ar fi fost! Viata romanilor ar fi fost o continua distractie. Mai ales pentru fani. Dar si pentru cei care nu sunt fanii lui Lady Gaga. Nu ar mai fi existat nicio incrancenare. Nicio astenie. Talk-show-urile ar fi fost in totalitate amuzante. Deconectante. Si fiecare aparitie a doamnei cu peruca, inaltata pe tocuri groase, ar fi fost aplaudata. Ce pacat ca Basescu nu este Lady Gaga.

Intreaga suflare romaneasca a putut observa ca Lady Gaga are fani la fel de infocati ca si Traian Basescu. Oameni dedicati trup si suflet cauzei Lady Gaga. In stare sa sufere de foame si de sete, sa se lasa batuti in cap de soare, numai si numai pentru a se afla in apropierea starului. O simpla semnatura a lui Lady Gaga valoreaza imens. Pana si robotii i se inchina. Dar toti acestia, un talmes-balmes de fetite cu cercei in nas, cu sau fara bikini, baieti usor drogati, toti acesti romani trasniti de entuziasm si de ardoare au o trasatura comuna. Care face diferenta. Fata de fanii lui Traian Basescu.

Fanii lui Lady Gaga sunt inofensivi. Ei pot fi simpatici sau antipatici. Stoici sau pretentiosi. Rabdatori ori nerabdatori. Rezistenti sau fragili. Dar intotdeauna, absolut intotdeauna, fanii lui Lady Gaga sunt inofensivi.

In schimb, fanii lui Traian Basescu sunt agresivi. Agresivi si lacomi. Agresivi si mincinosi. Agresivi si dispusi sa isi tradeze prietenii. De dragul lui Basescu. Sa-si tradeze comunitatea. Sa-si tradeze si sa-si injoseasca propria tara.

Cata diferenta intre fanii lui Traian Basescu si fanii lui Lady Gaga. Primii ne scufunda in mocirla lor. Ne fac pe toti de rasul lumii. Ne agreseaza nu numai in orasele, ci si in satele noastre. Ne trimit procurorii sa ne hartuiasca. Sa ne intrebe daca suntem sau nu fanii lui Basescu. Sa ne invete minte sa nu mai participam, cate zile mai avem, la vreun referendum. Fanii lui Basescu le poarta ranchiuna celor care nu sunt loviti de dambla. Fanii lui Basescu sunt damblagii.

In schimb, fanii lui Lady Gaga sunt colorati. Sunt pitoresti. Nu se supara pe cei care nu alearga dupa autografele starului. Nu le poarta ranchiuna celor care refuza sa stea ore in sir in preajma garajului in care isi reface puterile Lady Gaga. Si, in plus, spre deosebire de primii, de fanii lui Basescu, fanii lui Lady Gaga isi platesc intotdeauna biletul. Adica nu sunt suti. Nu traiesc pe biletul altuia. Nu atenteaza la buzunarul meu. Isi suporta distractia pe cont propriu.

Dar ce este drept, nici Lady Gaga nu le pretinde fanilor ei sa fie altceva. Nu am auzit-o indemnandu-i sa se uite sau sa nu se uite la vreo televiziune. Sa mearga sau sa nu mearga la vreun spectacol. Sa citeasca sau sa nu citeasca vreo publicatie. Nu am auzit ca ar fi batut vreun copil. Nu isi indeamna fanii sa isi bata nevasta sau sa vorbeasca cu ea urat. Lady Gaga nu o trateaza niciodata pe o tanara, care nu este fan, cu apelativul “tiganca imputita”. Si nici nu-i taxeaza pe critici drept tonomate. Pentru Lady Gaga nu exista moguli buni si moguli rai.

Imi pare atat de rau ca fanii lui Traian Basescu nu sunt totuna cu fanii lui Lady Gaga. Caci fanii lui Lady Gaga imi fac dimineata distractiva si seara placuta. Iar noaptea dorm linistit pentru ca fanii lui Lady Gaga nu sunt postaci.

In timp ce Lady Gaga isi tine fanii cu sufletul la gura in spectacole care nu dureaza mai mult de cateva ore, show-ul lui Traian Basescu isi tine ocupati atat fanii, cat si non-fanii de 8 ani.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

august 16th, 2012 at 15:21
sorge spune:

Au banii pret ?
Acesta a fost pretul banilor ,pierderea linistii din toate punctele de vedere .
Si eu am avut ocazia sa fac bani intr o maniera neortodoxa si nu am avut curaj .
Atunci ,am ramas sarac si in afara de boala si de fisc ,numai Dumnezeu are putere asupra mea .