Un candidat ARD ameninta ca va abandona cursa din cauza lui Florin Popescu   noiembrie 27th, 2012

Surse din interiorul ARD Dambovita indica drept iminent un abandon spectaculos. Unul dintre candidatii acestei aliante politice pentru Camera Deputatilor va abandona in curand cursa, scrie ZIUAnews.

El va face o declaratie in acest sens, aratand ca ultimele dezvaluiri legate de ilegalitatile comise de Florin Popescu in fosta sa calitate de presedinte al Consiliului Judetean il obliga sa se disocieze de acesta si de partidul din care face parte.

Demiterea lui Florin Popescu din fruntea PDL Dambovita de catre liderul democrat-liberal Vasile Blaga trebuie interpretata ca o tentativa disperata de a opri aceasta degringolada si de a-l impiedica pe deputatul PDL sa abandoneze cursa pentru parlamentare.

Intre candidatii PDL din Dambovita pentru un mandat de deputat se numara, pe langa Florin Popescu, Sorin Ion, Gheorghe Ivan, Iancu Caracota, Ilie Dinu si Iulian Vladu.

Decapitarea PDL Dambovita s-a produs in aceasta seara

Reamintim ca decizia privind inlaturarea lui Florin Popescu a fost anuntata in aceasta seara de Jean Popescu, cel care i-a luat de altfel temporar locul. Pentru ca informatia privind decapitarea PDL Dambovita sa nu dea rau in plina campanie, ea a fost prezentata drept o „inlocuire temporara”, pe motiv ca „domnul Florin Popescu, in aceasta perioada, este ocupat in campanie cu candidatura sa si cineva trebuia sa se ocupe si de partid”. Daca lucrurile ar fi stat insa intr-adevar asa, conducerea PDL ar fi avut cu siguranta capacitatea sa anticipeze o astfel de situatie si sa-l suspende pe Florin Popescu de la conducerea organizatiei judetene inainte de inceperea campaniei electorale. Asa-numita sa „inlocuire interimara”, facuta in plina cursa electorala, reprezinta asadar, dupa toate probabilitatile, doar o demitere mascata.

Sursa: ZIUAnews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii