Mesajul lui Dinu Patriciu   ianuarie 16th, 2013

Ieri seara, tarziu, am primit de la Dinu Patriciu un mesaj pe care il postez in integralitatea lui. Fac insa precizarea ca mesajul sau reprezinta o reactie la o serie intreaga de abjectii lansate de un tabloid si care, din pacate, au fost preluate de mai multe televiziuni. Ele vizau starea sa de sanatate, starea sa financiara si situatia familiala

.

“Draga Sorin,

Intotdeauna am crezut ca problemele personale si de sanatate nu pot fi discutate decat de cei implicati. De aceea nu ma simt confortabil sa comentez zvonuri. Totusi, sunt nevoit sa aduc cateva clarificari.

–  Stirile recente privind starea mea de sanatate sunt in mare masura false. Aduc la cunostinta celor interesati ca sunt in continuare in perioada de recuperare in cadrul unei clinici din Milano.

–  Nu sunt si nu am fost in situatia de a avea datorii fata de niciun fel de autoritati medicale.

–  Confirm ca am trecut, inainte de Craciun, printr-o operatie de transplant de ficat, care a decurs bine. Dupa o saptamana in sectia de terapie intensiva, am inceput recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situatie va mai dura aproximativ 2-3 luni, conform estimarilor medicilor care ma supravegheaza.

–  Pe intreaga perioada a spitalizarii, am beneficiat de suportul si asistenta fratelui meu, Serban Patriciu, a fiicelor mele, Ana si Maria Patriciu, precum si a celorlalti apropiati.

–  Inteleg sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi si care mi-au transmis mesaje de incurajare si sustinere. Nu am avut posibilitatea de a le raspunde personal, dar sper ca, in curand, sa ii pot contacta si sa-i intalnesc personal.

–  Doresc sa mentionez, in final, ca imediat ce cadrele medicale care supravegheaza evolutia recuperarii mele imi vor permite, planuiesc sa ma intorc in Romania pentru a continua activitatile.

–  De asemenea, in ceea ce priveste viata mea privata, decenta ma determina sa nu fac niciun fel de comentariu, avand increderea ca, indiferent de zvonurile care se colporteaza, adevarul iese la suprafata.

Cu prietenie,

Dinu Patriciu”

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii