Jurnal de senator   martie 22nd, 2013

Ora 10.00 – La Targoviste, in cladirea Consiliului Judetean, impreuna cu ceilalti parlamentari USL si in prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu, am lansat, pentru prima data in Romania, un proiect care suna asa: “Pactul parlamentar pentru Dambovita”. Un document-angajament care inseamna ca, pentru o serie intreaga de obiective de mare interes pentru intreaga comunitate, ne obligam sa actionam impreuna, urmand sa raportam cetatenilor damboviteni, din timp in timp, ceea ce am facut. Documentul este dinamic, va fi completat si adaptat schimbarilor si este deschis si celorlalti parlamentari, din opozitie, daca acestia impartasesc aceleasi valori. De asemenea, pot adera la “Pactul parlamentar pentru Dambovita” si reprezentanti ai societatii civile.

Iau cuvantul la o importanta dezbatere a cadrelor medicale din judet, care sunt extrem de critice in raport cu ultimele initiative ale domnului Nicolaescu, postate pe site-ul Minsiterului Sanatatii. Participantii la dezbatere imi solicita ca luni sa cer in grupul senatorial PNL ca acest proiect, aflat in dezbatere publica, sa fie pur si simplu retras. Sunt curios daca va fi adoptata o asemenea decizie politica.

Discut cu multi cetateni veniti la audiente despre problemele lor si, in unele cazuri, decid pe loc cum anume as putea sa-i ajut. Unul dintre acestia – asupra acestui caz voi reveni intr-o postare viitoare – nu a venit pentru a solicita ceva anume, ci pentru a face cateva propuneri de interes national. Foarte interesant! Am fost de acord sa sustin fiecare idee in parte.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

martie 24th, 2013 at 00:01
gelu spune:

D-le SRS luati va rog initiativa infiintarii unei comisii parlamentara de ancheta pentru a stabili unde s-au dus cele 19 miliarde de dolari imprumutate de Traian Basecui de la FMI in numele Romaniei care vor fi platite de generatiile viitoare si nu de borfasul national si bineinteles ca eventual cei care le-au praduit sa raspunda in fata legii.

martie 25th, 2013 at 08:32
rancea gheorghe spune:

Sunt bucuros sa aud aceasta stire.
Daca asa s-ar fi procedat in sfertul de secol ratat, cu siguranta am fi fost altundeva. Cel putin, copii n-ar mai fi fost impartiti in tabere dusmane.
Daca acest sistem politic si administrativ identifica corect proiectele necesare si daca va stii sa gestioneze executia proiectelor, atunci Targovistea poate sa devina ceea ce a fost.