Pe la mese, pe sub mese   martie 25th, 2013

La scurt timp dupa ce Traian Basescu a declarat ritos ca isi alege singur masa la care va sta, un curent politic periculos a fost declansat. Se vorbeste, iata, de o noua suspendare a presedintelui. Fara doar si poate, o asemenea masura ar reprezenta un atentat la statul de drept. Pentru ca ar distruge cea mai rezistenta fibra a natiunii romane. Cea reprezentata de umor. Victor Ponta, chiar daca spune ca nu este un analist politic, are dreptate. Pedistii, pedelistii si cum s-or mai numi ei trebuie lasati in pace. Iar noi, la randul nostru, sa fim lasati in pace pentru a putea urmari in liniste spectacolul.

Este foarte interesant, de pilda, de vazut pe la ce mese se va rataci Traian Basescu pana cand va alege. Umbland asa printre mese, locatarul de la Cotroceni ar trebui sa se fereasca de coaja de banana. Pentru ca, Doamne fereste, sa nu isi continue cumva cautarea patinand pe sub mese.

Doamnei Udrea i se spune Woodrea. E banuita ca face vraji. Sunt cetateni animati de buna-cedinta care il trimit pe Vasile Blaga la Jose Manuel Barroso. Sa-i dea acesta cele 11 porunci ale pactului de coabitare cu Traian Basescu. Altii solicita de urgenta un desant al lui Philip Gordon, pentru a rezolva, cum stie el mai bine, criza de la Bucuresti.

Sunt romani de buna-credinta care isi exprima ingrijorarea cum ca votul de la Congresul PDL a fost influentat de comunistii de la Moscova, grupati in jurul site-ului Vocea Rusiei, care vor sa ne scoata din Europa. Altii spun ca nu. Ca actioneaza o forta interna malefica, strans unita in jurul lui Dan Voiculescu si al Antenei 3.

Pana cand Elena Udrea va avea unde sa-si depuna plangerile – pentru ca, pana una alta, comisia de contestatii a Congresului PDL a fost desfiintata, pe motiv ca alegerile au fost perfect corecte, si nu imperfect corecte – sau pana cand se va ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie sau la o solutie a Curtii Constitutionale a Romaniei, sunt tot mai insistente sugestiile in sensul unui juramant pe Biblie. Cei aproape 5.000 de participanti la Congres ar trebui cautati de procurorii de la DNA si siliti sa jure pe Biblie si pe capota unor masini cu girofar ca nu au votat-o pe frumoasa doamna Elena Udrea. Sa jure si Blaga!

Este pacat ca s-a terminat acest congres prea devreme. Inainte de a sosi rezultatele votului din diaspora. Inainte ca domnul Baconschi sa apuce sa-i suie intr-un charter pe mascaricii de la Paris, posesori si purtatori de masti. Daca am mai fi asteptat putin, acelasi domn Baconschi putea pune la punct si votul prin corespondenta. Ar fi castigat pisicuta impotriva buldogului cu 99 la suta.

Acum, nadejdea omului care umbla pe la mese, pe sub mese ar putea fi ori acel Mihail Neamtu, care juca scena balconului impreuna cu Macovei la mansarda garajului suspendarii, ori chiar Ioana Basescu, care a inscris “Miscarea Populara” la tribunal, intemeind astfel partidul de familie. Nu va grabiti cu suspednarea! Lasati omul sa umble printre mese, pe sub mese.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

7 comentarii

martie 25th, 2013 at 11:07
Paul Snaider spune:

Basescu este piaza rea a natiunii. Este 666. Este Mafia intruchipata. Este esenta anti-romanismului. Dar, izolati-l. Atat. O noua suspendare va fi discutata si analizata ( mai mult in defavoarea romanilor ) 10-20 de ani de acum incolo.Vor veni vremuri grele pentru poporul roman si atunci se va spune; vedeti daca nu-l suspenda (si apoi demitea) alta era situatia. Basca reactiile internationale…Doar este clar; Mafia are radacinile infipte in UE.Din ea face parte si Basescu impreuna cu portocalii sai. Trebuie rabdare, inteligenta si buna comunicare. Oamenilor de rand trebuie sa li se explice ca la scoala; pedagogic , cu tact in asa fel incit si ,, elevul prost ” sa inteleaga. Multi oameni politici ce vin la TV nu inteleg ca ei se adreseaza cetatenilor iar faptul ca dialogheaza intre ei este o forma (regie, metoda ) de a te face inteles.REPET !!! POLITICIENI, ADRESATIVA CELOR CE V-AU VOTAT !

martie 25th, 2013 at 12:13
noname spune:

Basescu, asasinat !!!

martie 25th, 2013 at 12:51
gelu spune:

De ce credeti oare ca nu s-a ordonat un Audit la MJ in speta la DNA si Parchetul General pentru a se constata cate dosare penale au fost tinute in sertare de catre Morar si Kovesi si cate din NUP si IUP date au fost date pe bune incepand din 2006 si pana astazi in toata aceasta perioada de 1 an de cand USL se afla la guvernare??? Cum de i-a scapat lui Ponta care este procuror de meserie sa ceara acest audit??? SI in loc sa-l ceara Poanta se tanguie la televizor cum ca plangerile penale depuse de catre Guvern nu sunt cercetate de catre Morar. De ce oare Ponta nu ia taurul de coarne??? Pentru ca e inteles cu Basescu, de aceea. Alta explicatie logica nu exista.

martie 25th, 2013 at 12:57
gelu spune:

Daca Traian Basecui nu va fi suspendat va suspenda el Parlamentul si va introduce Legea Martiala. Cititi-i cu atentie ultima declaratie de presa de la Cotroceni la adresa acelora care vor sa decapiteze armata si sa dea lovitura de stat. Lasa-ti-l pe dement in pace sa-si faca de cap si o sa vedeti voi inconstientii din USL unde o sa ajungeti.

martie 25th, 2013 at 14:39
gelu spune:

Ciutacu e si el saracul omul serviciilor de organe acum cand Traian Basecui a ramas fara PDL sa duce sa-l ajute pe alt sereist sa-l linga si mai vartos in fund pe Traian Basecui in mass-media din Romania. Ciutacu a stat mascat la Antene pentru a avea si Basecui un spion de incredere la Antena in chiar barlogul lui Voiculescu. Acum cand se impute lupta, pentru supraveietuirea lui chiorul. Ciutacu va activa pe fata pro-Traian dupa principiile „cu serviciile nu se discuta se executa”.

martie 25th, 2013 at 14:44
gelu spune:

Incet incet o sa va faca TB pe toti usl-sti. Dar problemea mare este c-o sa puna si Romania definitiv pe butuci. Miscarea cu Morar la CCR este prima miscare a lui chiorete dupa ce a pierdut PDL din mana cu care o sa va aduca la tacere USL. Asa ca continuati sa dormiti in ghete si sa nu-l suspendati pe chioretea c-o sa vedeti voi unde ajungeti.

martie 26th, 2013 at 10:09
Marian Nicolae spune:

Sunt doar in trecere domnule senator…..

http://www.scribd.com/doc/127538978/Adevarul-Despre-Distrugerea-Romaniei-de-Catre-Evrei-2