Jurnal de senator   martie 29th, 2013

La ora 9.30, in cabinetul senatorial de la Targoviste, ma intalnesc cu primii cetateni, programati pentru aceasta ora. Primesc sesizarile lor si, incepand de luni, voi vedea ce pot sa fac pentru fiecare in parte. Mi se semnaleaza, intre altele, o situatie deosebit de interesanta. Concret, faptul ca exista faimoasa contributie de sanatate, care nu este o taxa dar este incasata de Casa de Sanatate ca si cand ar fi. Nefiind taxa, ar trebui sa existe un contract intre salariati si Casa de Sanatate. Un asemenea contract nu exista. Ceea ce inseamna ca toate persoanele care au meserii liberale pot refuza sa plateasca iar ceilalti pot da in judecata societatile comerciale pe motiv ca li se retin bani in mod ilegal. Iata o tema pentru ministrul Nicolaescu.

Orele 10.00 – 12.00 – Are loc un eveniment de exceptie, in prezenta unui public numeros, la Biblioteca Judeteana din Targoviste. Este lansata cartea “Zambet de inger” a micutei Lorelai. La numai 10 ani, invingandu-si unteribil handicap – s-a nascut fara maini iar picioarele nu au femur – prin vointa si credinta in Dumnezeu, dar fiind si foarte daruita cu talent, Lorelai a reusit sa creeze versuri minunate, povestiri extrem de interesante, cartea este ilustrata cu propriile-i picturi si, in plus, canta foarte frumos la pian. Toate acestea sunt facute cu cateva degete de la picioare. Lorelai are si o filosofie proprie, pe care a expus-o la lansarea cartii intt-o foarte frumoasa cuvantare. Au fost prezente multe televiziuni. Dar si case de productie. Eu cred ca despre Lorelai, in curand, va auzi lumea intreaga.

Orele 12.00 – 13.00 – Dialog cu alti cetateni la cabinetul senatorial.

Orele 14.00 – 15.00 – O intalnire cu mai multi primari din colegiu, in pregatirea unei intalniri pe care acestia au avut-o tot azi cu directorul general al unei mari societati de consultanta, specializata in aplicarea programelor pe fonduri europene, caruia i-au predat o serie de proiecte pentru localitatile lor, care pot fi finantate in acest an. Cum este si firesc, le-am acordat tot sprijinul meu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii