Lazaroiu ameninta PSD cu SRI si DNA   august 30th, 2013

SRSSenzational! Sebastian Lazaroiu a comis-o. Din nou. De asta data lanseaza un avertisment dur. Liderilor PSD. Cum ca ar putea impartasi soarta celor doua judecatoare inregistrate intr-un lift de la tribunal. De SRI. Si apoi luate la intrebari de DNA. Iar Victor Ponta este primul vizat.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, neintrecut in a lansa scenarii politice dintre cele mai nazdravane, a postat pe blogul sau o amentintare-avertisment de o violenta rara. Ieri, liderii PSD au facut o sedinta informala pe un vaporas in cursul unei plimbari prin Delta Dunarii. A fost prezent presedintele partidului si premierul Romaniei Victor Ponta. Ce putea face staff-ul PSD pe vaporas? Intre altele, liderii nu au avut incotro si – vrea, nu vrea Lazaroiu – au comunicat intre ei. Au schimbat vorbe. Ba chiar si idei. Culmea, poate s-au conturat si unele decizii politice. Ca de, reprezinta un partid. Si inca cel mai mare partid. Aflat chiar la putere. Au gresit cumva?

Sebastian Lazaroiu spune ca da. Ca, vezi Doamne, si-au asumat un mare risc. Si anume sa fie interceptati. La fel cum au fost interceptate cele doua judecatore de la Inalta Curte in liftul institutiei. De catre Serviciul Roman de Informatii. Care a savarsit, cu acest prilej, o mare isprava. A instalat microfoane in lift pentru a-i urmari pe magistrati. La gramada. Pentru ca este de presupus ca unii dintre magistratii care se dau cu liftul sunt oameni cinstiti. Nu or fi toti magistratii borfasi cum si-a imaginat Serviciul Roman de Informatii atunci cand a instalat in lift microfoane neselective. Cu ajutorul carora pot inregistra totul, la gramada.

Si astfel, cum a cazut in plasa procurorilor DNA o judecatoare, s-ar putea sa cada, cu ajutorul microfoanelor de pe vaporas, si vreun lider politic. Cel putin aceasta este amenintarea lui Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu, asadar, traieste cu convingerea ca liderii PSD sunt o banda de borfasi. Un grup criminal organizat. In niciun caz un partid politic. Iar grupul criminal se duce in mare taina tocmai in Delta Dunarii si se piteste intr-un vaporas pentru a pune la cale niscaiva infractiuni. Dar Serviciul Roman de Informatii, vigilet ca intotdeauna, afla din timp si instaleaza microfoane. Dupa care lucratorii SRI inregistreaza tot ce discuta PSD-istii si hop, Directia Nationala Anticoruptie intra in actiune. Procurorii isi fac, cum se spune, treaba.

Eu unul am o singura nedumerire. Nu ma mai surprinde de mult faptul ca Serviciul Roman de Informatii este capabil sa inregistreze, cum scrie la carte, conversatiile poltice ale staff-ului unui partid. In definitiv – nu-i asa? – in democratia in care traim, SRI trebuie sa stie tot. Tot ce misca. Tot ce pun la cale oamenii politici. Pentru ca ei sunt un pericol la siguranta nationala. Si, evident, fac parte din ceea ce inseamna crima organizata care conduce la subminarea economiei. Nu ma surprinde nici fapul ca DNA mananca pe paine asemenea inregistrari, fara sa-si puna vreo secunda problema daca nu cumva interceptarea discutiilor din interiorul unui partid politic nu reprezinta cumva o grava infractiune. Sau un atac real la siguranta nationala. Si atunci ce ma surprinde totusi? Ca domnul Sebastian Lazaroiu, un consilier prezidential platit din banii publici pentru a-l ajuta pe presedinte sa inteleaga mai bine cum stau lucrurile in politica, stie ceea ce fac doua institutii care, in mod normal, isi tin informatiile acasa. De unde a stiut Lazaroiu ce au facut, in mare taina ieri, SRI si DNA ? Si cum de a aflat domnul Lazaroiu ca liderii PSD au incalcat atat de grav legea incat risca sa o ia pe urmele judecatoarei care a juns la beci?

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

august 30th, 2013 at 21:13
paul spune:

„liderii PSD sunt o banda de borfasi” Daca nu-s borfasi, ce-s? Sunteti beti de putere.