De ce acuzatiile ANI sunt mincinoase?   octombrie 22nd, 2013

Voi explica, cat pot de succint, in cele ce urmeaza de ce cele doua comunicate difuzate de ANI sunt nefondate. Continand fapte neadevarate. Deci mincinoase. Si, chiar mai mult decat atat, se va vedea ca ele sunt intocmite cu rea intentie. Fac precizarea ca ma rezum doar la comunicate intrucat, pana in prezent, nu am primit de la ANI nici una dintre cele “doua lucrari”. Sau lucraturi.

ANI ma acuza de doua fapte diferite

As fi fost simultan atat senator cat si administrator si postez comunicatul ANI pe aceasta tema.

Comunicat ANI incompatibilitate

Postez  in copie actul care dovedeste ca am demisionat din respectiva societate cu doua luni inainte de a deveni senator

Act doveditor demisie

si copie dupa Monitorul Oficial aparut cu o luna inainte sa devin senator, in care este consemnata si facuta publica aceasta demisie.

Monitorul Oficial

As fi ascuns in declaratiile de avere, conturile copiilor minori:

Postez comunicatul ANI pe aceasta tema, cu urmatoarea mentiune:  conturile copiilor minori, cate unul in tara si cate unul in strainatate, reprezinta mosteniri dupa moartea fratelui lor Mircea, bani depusi in 2009, la o banca aleasa de Autoritatea Tutelara si respectiv, donatii facute la o banca in Elvetia in septembrie 2007 si februarie 2012.

Comunicat ANI conturi copii

Postez cele trei declaratii de avere in acest sens cu precizarea ca in primele doua indic existenta conturilor si dobanzile precum si numele bancilor, iar in cea de-a treia fac precizari si privind cuantumul conturilor.

De asemenea, postez si o adresa catre ANI din 13 mai 2013 din care reiese ca le-am si pus la dispozitie inclusive documentele bancare si i-am rugat, dat fiind faptul ca este vorba despre copii minori, sa nu permita scurgerile de informatii. ANI nu a respectat aceasta solicitare.

Adresa atentionare ANI

SURSA: Corectnews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii