Protest la usa Ambasadei Germaniei   ianuarie 12th, 2014

Luni, 13 ianuarie, incepand de la ora 18.00, in fata Ambasadei Germaniei, din stada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, Bucureşti (în apropierea Statuii Aviatorilor), va avea loc o demonstratie de protest initiata de asociatiile „Organizatia Romana a Drepturilor Omului” si „Vama-Verde”. Postam in cele ce urmeaza protestul formulat de organizatori:

PROTEST: Impotriva propunerii europarlamentarului Elmar Brok de amprentare a romanilor!  

Declaratiile discriminatorii ale politicianului german Elmar Brok, care cere amprentarea romanilor pe teritoriul Germaniei, sunt de o gravitate extrema. Nu sunt doar antiromanesti, ci si antieuropene. Reflecta o gandire torturata de cosmarurile xenofobe ale nazismului. A nu le sanctiona este echivalent cu a le credita. Brok nu este un oarecare.

Elmar Brok.activenews.ro

Este partenerul la guvernare al Angelei Merkel si Presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European. Oficialii germani nu l-au sanctionat. Inaltii functionari europeni au ridicat din umeri. Autoritatile romane s-au limitat la reactii. Insa il putem sanctiona noi, cetatenii romani, iesind in strada. Il putem sanctiona participand luni, 13 ianuarie 2014, ora 18.30 la protestul organizat de Radu Golban si Paul Iuriea, reprezentanti ai asociatiilor „Organizatia Romana Drepturile Omului” si „Vama-Verde ”, in fata Ambasadei Germaniei. Mesajul pe care il transmitem este ca romanii nu tolereaza umilinta de a fi amprentati ca niste candidati la munca in lagare de concentrare la intrarea in Germania. Cerem demisia lui Elmar Brok din functia detinuta in PE! Daca oficialii germani se tem de migrarea „saraciei extreme” in Germania, sa ne inapoieze datoria istorica de 19 miliarde de euro!

Va vom expedia scrisoarea de protest catre Ambasadorul Germaniei dupa ce o vom preda personal la Ambasada.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii