Va invinge Constitutia sau pragul?   ianuarie 13th, 2014

SRSLiderii USL au decis ferm sa mearga mai departe impreuna, consolidand USL. Parte a acestei intelegeri este si asumarea proiectului constitutional in primavara. Odata cu europarlamentarele si pe o Lege a referendumului care prevede un prag de 50 la suta, aparent imposibil de realizat si cu un presedinte la Cotroceni care va incerca si de aceasta data sa loveasca. Dar cum? Va trece acest referendum sau va invinge pragul?

Din datele recensamantului, care nici astazi nu sunt cu adevarat batute in cuie, adica oficiale, rezulta ca avem o populatie de circa 20 de milioane de locuitori. Aceasta este alcatuita atat din persoane care traiesc in Romania, cat si din circa 3 milioane de concetateni care muncesc sau locuiesc in strainatate. Cei din strainatate au drept de vot, dar, din motive obiective, nu se prezinta de obicei decat intr-un numar redus. Cel mult doua-trei sute de mii in total. Pragul de 50 la suta plus unu, obligatoriu pentru prezenta la un referendum pana in a doua parte a lunii decembrie, asa cum a stabilit Curtea Constitutionala a Romaniei impreuna cu presedintele Traian Basescu care a tras si el de timp, va reprezenta, in realitate, tinand cont de romanii plecati, un procent de circa 65 la suta din numarul cetatenilor cu drept de vot. Acestia ar trebui sa se prezinte la referendum si sa il aprobe printr-o majoritate pentru ca proiectul Constitutiei revizuite sa poata fi adoptat. Este posibil?

Nu stim ce se va intampla in primavara in preajma momentului alegerilor europarlamentare. Teoretic cel putin pot interveni evenimente execeptionale de natura sa mobilizeze, intr-o maniera nemaiintalnita, electoratul. Pana in prezent insa, in istoria recenta a Romaniei nu s-a mai intamplat ca 50 la suta plus unu dintre cetatenii cu drept de vot sa si voteze. Chiar si la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, care i-a mobilizat pe romani intr-un mod exceptional si chiar exemplar, prezentandu-se la urne 8.459.000 de persoane, pragul de 50 la suta plus unu nu a fost atins. Nici europarlamentarele si nici un refrendum pentru adoptarea unei Constitutii revizuite nu constituie pentru romani evenimente de calibrul unui referendum pentru demiterea presedintelui. Dimpotriva, interesul atat in ceea ce priveste desemnarea reprezentantilor in Parlamentul European, cat si legat de o revizuire a Constitutiei este mult mai scazut. E adevarat, USL preconizeaza sa aloce doua zile pentru a permite cat mai multor persoane sa se prezinte la urne. Dar este foarte greu de presupus ca pragul de 50 la suta plus unu va putea fi atins.

O prima concluzie care sper sa nu fie hazardata este ca proiectul politic al Constitutiei revizuite, supus in primavara unui referendum cu prag de 50 la suta plus unu, va fi un sacrificiu asumat, dintr-un motiv sau altul, de USL. O pierdere planificata. Nu este insa exclus ca liderii USL sa fi intuit in mod corect o serie de miscari pe care fara indoiala presedintele Traian Basescu le va face. Nu a anuntat el intentia de a initia un nou referendum legat de numarul de parlamentari si de sistemul unicameral? Nu cumva de aceasta data liderii USL au imaginat doua-trei mutari inainte pe tabla de sah? Vom vedea.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

ianuarie 13th, 2014 at 21:59
Marian Nicolae spune:

Nici una, nici alta, in schimb Sionismul incearca…

Israel – Occult Zionism – Hell on Earth – Documentary – WW3 – NWO

NEW For those with awakened hearts . . . take the time to learn and understand the truth.

http://www.youtube.com/watch?v=8mkKsEktSwQ

Israel refers to the 12 tribes of Israel. The seed of Abraham through Jacob’s 12 sons. This seed is scattered through the earth. It comprises all those who who have accepted the atoning sacrifice Jesus Christ of Jesus Christ. Israel (the place) today comprises mainly the tribe of Judah. Judah the tribe has been taken over by occult Zionists. Zionists hate Muslims and Jews. Zionists practice a system of apartheid . . . [Perexusrex]

Israel – Occult Zionism – hell on Earth – Documentary – For Those With Awakened Hearts NWO – WW3 – Iran news – endtimes – book of revelation – end of times

Jews and Palestinians were like brothers before Zionism (secret society) — Rothchild Zionism. Zionism is apostate Jews (Jews turned against God) practicing Luciferianism, demonology, and hidden Knowledge. The NOW is a Zionist Government that will eventually be ruled by the anti Christ. Zionists will implement the ‘Noahide Laws’ — These laws will enforce the decapitation of Christians because they consider the worship of Jesus Christ blasphemy punishable by death. They will kill Christians for the same reason they crucified Jesus Christ. . . . Jesus will save the tribe of Judah at Armageddon but not Zionist Jews who do not worship the God of Abraham, Isaac and Jacob . . . . please watch all the video and understand some of the truth . . [Perexusrex]

This powerful documentary exposes the hell that the palestinians have been going through since their land was stolen in 1948. From that day on, the world has been hijacked by a cabal of zionists/occultists, and the support given to them by governments has alienated much of the world. IsraHell on Earth looks at the origins of the abomination that is IsraHell and exposes its apartheid crimes.