Paste fericit!   aprilie 19th, 2014

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune însoţite de urări de sănătate, prosperitate, linişte şi armonie în suflet.

Hristos a înviat!paste

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

5 comentarii

aprilie 21st, 2014 at 10:23
Marian Nicolae spune:

Adevarat a Inviat !!!!

aprilie 21st, 2014 at 10:23
Marian Nicolae spune:

Mărirea și decăderea unui atotputernic politic
Paștele în pușcărie al lui Adrian Năstase: „Am ciocnit ouă roșii cu mine însumi”

http://www.cotidianul.ro/pastele-in-puscarie-al-lui-adrian-nastase-am-ciocnit-oua-rosii-cu-mine-insumi-236291/

Fostul premier Adrian Năstase, aflat în penitenciar după ce a primit patru ani de închisoare cu executare, a povestit în ziua de Paște pe blogul personal cum petrece aceste zile de sărbătoare după gratii.
————————————————————–
nota Roninjaune:

Daca domnul Alexandru Vişan, autorul articolului de mai sus nu stie de ce domnul profesor Adrian Nastase ciocneste oua rosii singur in celula, stimate domnule Alexandru Vişan, am sa va explic cat se poate de simplu si detaliat…in acelasi timp:

Domnul Adrian Nastase A IMPIEDICAT EFICIENT RUPEREA Transilvaniei de Patria Muma…anume Romania…….

Daca mai puteti inghiti o bucatica de cozonac dupa ce va dati seama de prostia etalata in articolul dumneavoastra……va urez in continuare….un Paste Fericit…..

aprilie 21st, 2014 at 19:33
Marian Nicolae spune:

Furtuna intr-un pahar de ….Guinness sau altceva…..
————————————————————————
Discordie de Paște
Premierul britanic, criticat pentru că a susținut că țara sa este „creștină”

http://www.cotidianul.ro/premierul-britanic-criticat-pentru-ca-a-sustinut-ca-tara-sa-este-crestina-236320/

Premierul britanic David Cameron riscă să inducă un semntiment de alienare în societate spunând că Marea Britanie este ”o țară creștină”, au avertizat mai mulți intelectuali britanici, într-o scrisoare deschisă publicată de The Daily Telegraph.

Premierul Cameron a declarat că Marea Britanie trebuie ”să fie mai încrezătoare în statutul său de țară creștină”. Ulterior, un purtător de cuvânt al lui Cameron a precizat că premierul a susținut întotdeauna că Marea Britanie este o țară creștină.

Peste 50 de scriitori, oameni de știință și jurnaliști, printre care Philip Pullman, Polly Toynbee, filozoful Jonathan Glover, laureatul premiului Nobel Harold Kroto, avocatul specializat în drepturile omului Geoffrey Bindman și filozoful AC Grayling sau prezentatorul Dan Snow, au semnat amintita scrisoare deschisă. Prima semnătură este cea a lui Jim Al-Khalili, președintele Societății Umaniste Britanice.

Semnatarii precizează că respectă dreptul premierului Cameron la propriile convingeri religioase, însă arată că ”protestăm față de caracterizarea Marii Britanii ca o țară creștină și față de consecințele negative asupra politicii și societății pe care această afirmație le poate provoca”.

Semnatarii arată ca Marea Britanie este o ”societate pluralistă” care este în mare măsură nereligioasă. ”A afirma altceva riscă să producă alienare în societate.”

Majoritatea britanicilor ”nu vor ca identitatea religioasă sau religiile să fie prioritizate în mod activ de către guvernul lor”.

Activistul pentru drepturile omului Peter Tatchell a arătat pentru BBC că afirmația că Marea Britanie este o țară creștină nu este una validă. El spune că un sondaj YouGov arată că 65% dintre cei chestionați au spus că nu au o religie, în timp ce 29% s-au caracterizat drept oameni religioși, iar aceștia din urmă nu sunt doar creștini. ”Domnul Cameron a spus că suntem o țară creștină, în timp ce evidențele arată că nu suntem. Suntem o societate cu o multitudine de credințe sau suntem o societate nereligioasă”, spune Tatchell. Cele susținute de acesta sunt contrazise de un sondaj din 2011, care arată că 59% dintre britanici se consideră creștini.

Într-un articol publicat de Church Times în luna aprilie 2014, premierul David Cameron arată că toți creștinii trebuie să fie încrezători și trebuie să apere valorile în care cred. Apoi premierul a vorbit înainte de Paște, spunând că el și-a găsit liniștea în credința creștină.

Analiștii politici de la BBC consideră că aceste declarații ale premierului sunt utile din punct de vedere electoral și pot face parte dintr-o strategie menită să mai ”fure” din voturile Partidului Independenței, eurosceptic, care susține valorile tradiționale britanice.

În 2011, CNN arăta că prenumele Mohammed a fost cel mai frecvent întâlnit în cazul copiilor născuţi în Marea Britanie. Într-un clasament publicat de guvernul britanic, lucrurile stăteau altfel: prenumele Harry este pe primul loc. Numai că CNN remarca faptul că, dacă nu se ţine cont de cele cinci moduri în care se scrie prenumele Mohammed, acesta este de departe cel mai folosit.

Călin Marchievici
Publicat acum 4 ore si 4 minute

aprilie 21st, 2014 at 22:12
Marian Nicolae spune:

Vrei schimbare? Fii schimbarea !

http://matrix-versus-matrix.blogspot.co.uk/2014/04/vrei-schimbare-fii-schimbarea.html

Trăim într-o lume a contrastelor. Săraci și bogați, culți și inculți, supuși și rebeli, conducători și conduși. Oricât am încerca să nu luăm în calcul aceste contraste, tocmai ele modelează societatea în care trăim. Fără ele ar fi o altă lume. Mai bună? Mai rea? Nu putem decât să presupunem și să teoretizăm. Însă istoria ne-a învățat că teoria nu se îmbină cu practica. În momentul în care facem planuri de schimbare a societății, ajungem să conștientizăm că punerea lor în practică implică factorul uman. Iar asta schimbă radical problema.
Libertate! Egalitate! Fraternitate ! Cuvinte ce răsunau la sfârșit de secol XIII în Franța, au reușit să se propage ca undele unui ecou în toată lumea. Răsturnând un sistem și punând bazele altuia, oamenii au sperat că viață lor se va schimbă în bine. Pentru unii așa a fost. Cei care au știut să profite de sistemul nou, cerut de oamenii de rând, au continuat cu vechiul sistem îmbrăcându-l într-o haină mai strălucitoare. Problemele s-au ascuns sub preș iar lumea a evoluat către culmi nicicând visate.

A venit însă momentul să recunoaștem că am fost păcăliți. Sistemul actual se prăbușește pe zi ce trece iar cei ce mențin iluzia normalității au planul de rezervă în mânecă. Așteaptă doar o scânteie, o nouă voce revoluționară, să se audă din mulțime deasupra murmurului turmei ce așteaptă. Pentru că asta fac majoritatea dintre noi – ASTEAPTA. O idee, un impuls, o schimbare, o mână întinsă, răspunsul la rugăciuni, schimbarea clasei politice, a situației economice, orice. Numai să se întâmple ceva ! Suntem o rasă de oi care așteaptă un cioban. Pentru că așa am fost învățați. Așa am fost manipulați, îndobitociți, indoctrinati să așteptăm ca cineva să ia cuvântul și să ne spună ce și cum să facem. De câte ori apare careva ce spune că suntem îndobitociți și manipulați răspunsul e simplu și la unison:de acord, dar ce putem face noi ?

Se spune că a inocula gândirea ta altei persoane și a-l face să gândească cum gândești tu se numește manipulare. Tocmai de aceea mă feresc de a da sfaturi, de a rezolvă problemele oamenilor sau de a direcționa pe cineva într-o direcție sau alta. Eu cred că fiecare poate să gândească pentru el și cred că fiecare poate vedea soluțiile într-o problemă a societății actuale. Trebuie doar să vrea ! Dacă așteptăm mâna întinsă de la alții înseamnă că nu suntem pregătiți pentru schimbare, înseamnă că ne lăsăm manipulați în continuare cum am făcut-o și în trecut.
Treceți la fapte români și nu așteptați soluții de la nimeni ! Soluțiile se află în mâinile voastre, în ideile voastre, în perspectivă voastră de a vedea viitorul ! Alții pot doar să va arate calea, voi doar trebuie să o urmați, dar trebuie să vreți !

Oare chiar vreți schimbarea ? Oare chiar vreți să schimbați paradigma în care sunteți încătușați ? Eu cred că NU. Și va pot da mii de exemple, dar o să mă opresc doar la câteva ce reflectă realitatea din jurul vostru. Cele mai urmărite emisiuni TV în România sunt show-rile de doi lei, cele mai citite ziare din țara noastră sunt cele de scandal, cele mai urmărite site-uri sunt cele despre viață privată a „vedetelor mondene” și cu asta am zis tot.
Românul vrea schimbare dar o vrea că pe ceva venit de sus ca și rugăciunile la biserică care nu se pot concretiza dacă nu faci nimic pentru a schimba ceva în viață ta, schimbarea nu poate veni dacă nu o vrei cu adevărat, dacă nu o cauți și nu lupți pentru ea. Schimbarea e la îndemână oricui, dar doar cei ce conștientizează asta pot beneficia de ea.

Când vei fi pregătit să te trezești, te vei trezi, iar dacă nu ești pregătit vei sta într-un colț și-ți vei plânge de milă singur intrebadu-te: ce-i de făcut ? Bănuiesc că majoritatea celor ce citesc aceste rânduri sunt în proces de schimbare sau chiar au făcut ceva în acest sens, unii sunt chiar mai avansați ca mine, și chiar pot observa zâmbetul lor din colțul gurii citind aceste randuri… alții cred cu sinceritate că sunt treji, pe când alte persoane cred că sunt deșteptate dar din păcate au doar această impresiea. Nu am afirmat vreodată că aș fi o persoană complet trezită, însă toți cei ce conștientizează că sunt o rotită în imensul sistem marionetic, sunt pe cale de a se deștepta și de a roti acea roată așa cum vor ei. De multe ori nu se poate face mai nimic, tocmai pentru că sistemul este așa de bine implementat în gândirea și societatea actuală. Dar doar conștientizând că suntem parte din sistem și odată ce mai multe părți pot acționă acest sistem în direcția diferită putem realiză o mică schimbare ce poate influența schimbări majore în jurul nostru.

Am fost acuzat de multe ori că sunt ateu pentru că nu sunt de acord cu religiile, în special cu cea ortodoxă, religia ce subjuga (după părerea mea) poporul român. Va voi prezenta opinia mea legătură cu Divinitatea în care cred eu. Divinitate care nu are de a face cu vre-o religie de pe Pământ ci doar cu o filosofie de viață. Majoritate românilor sunt închiși în dogmă crestina, un subiect tabu în România. Creștinismul este la origini o învățătura de viață simplă și corectă. ” Ce ție nu-ți place altuia nu-i face ! ” Mai simplu de atât nici că se poate.
Dar factorul uman a intervenit de-a lungul timpului și a făcut ca această zicală să fie condiționată de anumite reguli. Reguli de care se folosesc alții reguli ce îngrădesc gândirea personală, reguli ce fac din OMUL din noi un sclav al ideilor și al dogmelor ce ne conduc viața. Nu ai nevoie de aceste reguli ! Nu ai nevoie de intermediari pentru a-ți atinge scopurile spirituale în viață ! Nu ai nevoie de alți oameni care să-ți dea voie să fi fericit și să fi împăcat cu ține însuți! Dacă așteptăm o răsplată pentru faptele noastre bune suntem deja pierduți, este de ajuns ca EGO-ul tău a fost hrănit făcând o faptă de caritate ! Nu trebuie împărtășită cu nimeni și nu îți trebuie aprobarea altei persoane ce a trecut prin anumite „scoli” spre a atinge Divinitatea !
Dacă tu crezi într-o anumită zeitate sau nu, e irelevant! Viața ta va fi călăuzită de faptele tale și nu de credințele tale. Oamenii își vor aminti ceea ce ai făcut pentru ei sau ceea ce NU ai făcut și nu în ce ai crezut !

În prezent, majoritatea oamenilor din țara noastră își conduc viață după sintagmă „Ce-o vrea Dumnezeu !” Să nu uităm că doar la noi există și expresia „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!” Nu judec pe nimeni pentru credințele lor, chiar dacă nu sunt de acord cu ele dar va spun doar că dacă va considerați viețile conduse de o divinitate, trebuie să le castigați, trebuie să munciți pentru viață voastră, nu să așteptați ajutor divin pentru toate problemele voastre! Dacă vrem că anumite persoane să plătească pentru îngrădirea libertăților noastre, trebuie să luăm noi atitudine, nu să așteptăm ajutor divin ! Dacă vrem ca viața noastră să fie diferită , trebuie să facem ceva pentru asta, nu să așteptăm ajutor din cer ! Chiar dacă voi fi acuzat, va voi spune că, de câte ori aud fraze de genul „D-zeu va avea grijă de el!”, „D-zeu ne va ajută!”, „D-zeu nu va îngădui asta!”, eu văd doar oi ce își așteaptă rândul la taiere…

Elitele mondiale se bazează pe astfel de credințe populare spre a-și impune ordinea mondială și spre a face din noi un popor de sclavi. A funcționat din cele mai vechi timpuri și funcționează și acum. V-ați întrebat oare dacă Dumnezeu nu așteaptă de la voi o schimbare ? V-ați întrebat oare dacă acea Divinitate nu vrea decât să luați inițiativă și să faceți totul cu propriile voastre mâini? La fel că un părinte care-și dorește ca la un moment dat copilul sau să se descurce singur și să fie mândru de el poate că și Dumnezeu S-a săturat de rugăciunile voastre și vrea acțiune. Vrea să fie mândru de voi ! Vrea să schimbați sistemul fără ajutorul Său divin ci cu mâinile voastre umane. Ce plăcere ar avea un copil ce a luat un examan fără să învețe și doar pentru că ați mituit voi profesorul ? Voi ați fi mândri de ceea ce ați făcut ?

Așa văd eu relația cu Divinitatea. O Divinitate ce nu vrea să-ți petreci timpul în biserică și rugându-te să te ajute, ci o Divinitate care e mândră că ai reușit prin propriile forțe. O Divinitate care nu e mândră că ajuți la ridicarea a nu știu câte lăcașe de rugăciune, ci o divinitate care privește cu mândrie cum ajuți oamenii ce au nevoie de ajutorul tau. O Divinitate care nu privește la păcatele tale, ci o Divinitate care e mândră că-ți trăiești viață în limitele morale ale societaii actuale și nu după norme învechite de mii de ani sau dictate de către alți oameni.

O Divinitate care te privește că pe un copil și te va ierta sau te va ajuta să te îndrepți exactă așa cum faci tu cu copilul tău și nu una care te va eticheta după faptele neconvenționale ale societății în care ai trait. Dacă există o astfel de Divinitate nu-mi va fi frică să mor și nici vouă ! Și veți putea lupta cu sistemul și va veți eliberă de dogmele religose la care sunteți supuși zi de zi fără a avea teamă de a fi persecutați sau chiar mai rău.
Dacă nu există o astfel de Divinitate înseamnă că nu ne așteaptă nimic dincolo. Doar o cameră întunecat în care ne vom petrece vesnicia…

Însă chiar dacă nu credem într-o forță cosmică ce ne va calauzii pașii după trecerea cea mare, motivele luptei nu sunt deșarte. Să ne închipuim lumea peste cincizeci de ani! Oare vrem ca odraslele noastre să trăiască în acea lume ? Vrem ca libertatea de exprimare să le fie îngrădită mult mai rău ca în sistemele de tip comunist sau fascist, sau le dorim o lume în care bucuriile vieții să le fie la îndemână și să se bucure de viața pe care noi nu am apucat să o prindem ?
Învățam la școală cum strămoșii noștrii au luptat pentru ca noi să fim liberi; dacă ar trăi acum, oare ar fi mândri de voi ? Oare nu vă vor spune că v-ați înmuiat și ați devenit parte din acel sistem ce ei l-au învins cu prețul vieții ? Vreți că nepoții voștrii să va condamne că ați lăsat așa ceva să se întâmple, sau vreți să fiți amintiți în povestiri despre eroii care au luptat pentru că ei să poată trăi liber și neînfricați ?

Răspunsul e simplu… toate întrebările au un singur subiect comun, faptele tale prezente modelează perfect viitorul copiilor și nepoților voștri. Dacă ne-am sincroniza și am realiză pericolul ce ne pândește, am acționa și am preveni un mare atentat ce se pregătește sub nasul nostru; un atentat care este deja în pregătire, și dacă nu ești prea ocupat cu viețile mondene ale unor actori plătiți, îl poți vedea peste tot în jurul tău. Ce putem face ? E simplu: trebuie să fim schimbarea pe care o vrem de la semenii noștrii. E un bun început, după asta toate vin de la sine.

aprilie 22nd, 2014 at 10:07
Marian Nicolae spune:

Veteranul Michael Relfe – Omenirea este tinta unor specii pradatoare hiperdimensionale
de Alfred Lambremont Webre
http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/veteranul-michael-relfe-omenirea-este.html?spref=fb

VANCOUVER B.C. – Fostul militar american Michael Relfe care a activat 20 de ani intr-o baza americana de sub scoarta planetei Marte a lansat in 14 octombrie 2013 o scrisoare deschisa, pe care a trimis-o liderilor militari ai mai multor natiuni. Acesta afirma urmatoarele :

,, Fostii membri ai armatei au facut o mare greseala atunci cand au ascuns realitatea existentei extraterestrilor oamenilor de pe pamant. Aceasta greseala inca continua. Ea poate pune in pericol viitorul omenirii pentru totdeauna. Este timpul pentru a remedia aceasta greseala inainte de a fi prea tarziu.’’
,, Aceasta lupta impotriva speciilor pradatoare nu poate fi castigata numai prin puterea si tehnologia militara. Pana acum stiti deja ca acest scenariu implica energii si tehnologii dincolo de orice inchipuire( tocmai am evidentiat in articolele anterioare de aceste tehnologii,n.t.). De exemplu, cum poti spera la a castiga o batalie impotriva unui dusman atunci cand inamicul detine ,,jump gates’’( tehnologia deplasarii prin gaurile de vierme prin hiperspatiu, descrisa si experimentata in proiectele Montauk si Pegasus,n.t.), sau tehnici avansate de control mental, astfel incat orice sef de guvern poate fi rapit si mintea controlata in orice moment ? Si cum poti spera sa castigi asemenea batalie impotriva unui inamic care poate fi ascuns tuturor perceptiilor tale ?”
,, Aceste specii pradatoare, tehnologia lor si acei oameni care voluntar le deservesc( Illuminati ), pot fi invinse prin valorificarea puterii cumulate metafizice si spirituale, precum si a inteligentei, oamenilor de pe pamant.”
Fostul militar american este autorul ,,The Records Mars”( Inregistrari de pe Marte ), doua carti pe o perioada de 20 de ani (1976 – 1996 ), el afirma ca a petrecut 20 de ani ca militar intr-o baza americana de pe Marte ( detalii in articolul meu anterior), care a fost o parte a perimetrului de securitate dezvoltat in sistemul nostru solar, impotriva tentativei de invazie a speciilor pradatoare hiperdimensionale.

Agenda speciilor pradatoare

In scrisoarea sa deschisa, d-l Relfe afirma : ,, Aceste specii pradatoare functioneaza in secret pentru ca le este FRICA de fiintele umane. Ele se tem de Dumnezeu…De aceea, prin mijloace subversive, ele au influentat sistemele de pe Pamant astfel incat sa detina puterea si sa mentina omenirea in sclavie. Aceasta include :
• Ascunderea existentei si a intentiilor lor malefice, pana cand este prea tarziu;
• Vaccinarea oamenilor, care dauneaza abilitatilor lor metafizice ( acum poate intelegeti de ce atata vehementa din partea autoritatilor pentru vaccinarea tuturor copiilor de la cele mai mici varste..!! n.t.);
• Alimentele modificate genetic si nanotehnologia care deterioreaza AND-ul corpului, astfel ca abilitatile metafizice si de reproducere sunt distruse;
• Fluorul si fluorurile care dauneaza glandei pineale( detalii in articolul meu despre fluoruri ), necesara pentru abilitatile metafizice;
• Numeroase toxine pentru a deteriora corpul ( a se vedea cartea ,,Tu nu esti gras, esti toxic”);
• Lipsa de informare ( si dezinformare, n.t.) despre puterea spirituala si abilitatile metafizice, astfel incat puterile metafizice sa nu dezvolte puterile oamenilor.

Extraterestru rapit confirma prezenta speciilor pradatoare

La data de 15 octombrie 2013, in Vancouver BC, pe baza unei rapiri ET( extraterestru) confirmata de mai multe rapiri repetate si sub tortura electromagnetica se recunoaste faptul ca aceste specii pradatoare hiperdimensionale si-au declarat intentia de a inlocui in cele din urma omenirea de pe planeta Pamant.

Interviu video aici :

12 Pasi pentru a invinge speciile pradatoare

Michael Relfe recomanda 12 pasi liderilor militari, pentru infrangerea tentativei de ocupare a planetei de catre speciile pradatoare hiperdimensionale.
,, Timpul se scurge. Guvernele tuturor tarilor trebuie sa :
1. . Eliberati toate informatiile adevarate privind invazia extraterestra de pe aceasta planeta ;
2. . Eliberati informatiile adevarate despre toate lucrurile vechi gasite pe Luna si Marte ;
3. Eliberati informatiile adevarate cu privire la tehnologia avansata dezvoltata de anumite guverne si utilizarea lor in stabilirea unor proiecte umanitare pe planeta ;
4. Eliberati informatiile adevarate referitoare la medicina electronica, atat de mult timp reprimata, care va permite oamenilor vindecarea de boli degenerative teribile ;
5. STOP VACCINARILOR, care ne distrug abilitatile noastre metafizice ;
6. STOP alimentelor modificate genetic, care sterilizeaza oamenii timp de 2 generatii. Aceste alimente vor extermina civilizatia si nu vom avea cu nimic sa ne aparam ;
7. STOP utilizarii nanotehnologiei in alimente ;
8. Opriti utilizarea MSG, Aspartam si Excitotoxinelor, care ne afecteaza creierul si ne omoara. Aceste substante chimice ne otravesc soldatii ;
9. Opriti tehnicile si tehnologiile de control mental si rapirile persoanelor cu abilitati metafizice ;
10. Recrutati in mod deschis si angajati cu remunerare generoasa, oameni morali si etici cu abilitati metafizice dezvoltate pentru a lupta in modul lor specific, cu aceste specii extraterestre pradatoare ;
11. Sanctionarea si eliminarea corporatiilor care se hranesc din munca populatiei si care ajuta aceste specii pradatoare sa ne inrobeasca ;
12. Indepartati crestinii de pe listele cu ,,teroristi’’. Ei nu sunt dusmanii nostrii. Ei sunt inamicii speciilor pradatoare.

Sa stiti ca daca veti face cele de mai sus, oamenii de pe Pamant vor gasi modalitati de-a va ajuta sa scapati de parazitii extraterestrii, lucrand in taramurile spirituale si metafizice, in moduri pe care inca nu vi le puteti imagina’’.

Michael Relfe a trimis aceasta scrisoare deschisa catre sefii militari in ceea ce priveste apararea impotriva acestei prezente extraterestre ,, Armatei, Fortelor Aeriene, Fortelor Maritime si puscasilor marini din Australia, Bulgaria, Canada, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, India, Irlanda, Italia, Japonia, Lituania, Lichtenstein, Letonia, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, ROMANIA, Rusia, Serbia si Muntenegru, Singapore, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA.

Speciile pradatoare hiperdimensionale

Alti informatori din cadrul guvernului – care lucrau in cadrul programelor secrete cu aceste specii extraterestre – au avertizat, de asemenea, de tentativa de ocupare a Pamantului de catre aceste specii ET pradatoare hiperdimensionale.

Un raport afirma, ,,In 1964, serviciile de informatii americane se asteptau sa fim <> de catre grii ( micii cenusii ) si reptilieni pana in 2000- 2030. Razboiul actual dintre specia ostila a micilor cenusii in alianta cu factiunea Draco-reptiliana si omenire a fost in dezvoltare de cca.10 ani.
In cartea sa, informatorul Michael Prince, arata ca 1964 agentiile de informatii americane au ajuns la concluzia ca o alianta extraterestra, grii / reptilieni a avut prevazut in plan preluarea Pamantului intre anii 2000 – 2030.
El scrie:,, Pe 15 aprilie 1964, personalul din doua agentii americane de informatii s-a intalnit in cadrul Proiectului Platon cu (greys), micii cenusii in desertul New Mexico, pentru a aranja o intalnire pe data de 25 aprilie, la baza aeriana Holloman din New Mexico. Aceasta intalnire a fost pentru a reinnoi tratatul care a inceput in 1934 si a fost din nou o oferta psihologica de a cumpara timp si de a rezolva problema micilor cenusii si reptilienilor. Nivelele superioare ale agentiilor de informatii americane, acum cred ca micii cenusii si draco-reptilienii au avut timp pentru pregatirea invaziei si preluarii Pamantului intre anii 2000 – 2030.

Specii hiperdimensionale etice

Cercetatori, cum ar fi Mary Rodwell, a adunat dovezi empirice replicabile ca exista civilizatii etice, hiperdimensionale care sunt strans implicate in dezvoltarea pozitiva a umanitatii. Acestea includ civilizatiile hiperdimensionale ale fenotipului ,,Grey’’dintre care aproximativ 150 au fost identificate.

Cocluzii
Cu toata consideratia pentru Michael Relfe dar, eu nu pot subscrie acum( ma refer la acest prezent de mari transformari spirituale si de trezire a constiintei oamenilor ), la acest scenariu din partea Greys si a Draco-Reptilienilor si voi explica de ce.

Odata cu data de 21 decembrie 2012, planeta noastra, mama noastra care ne sustine, ne hraneste si ne iubeste nespus de mult a facut saltul dimensional din a 3-a dimensiune in a 4-a. Asta inseamna un alt nivel vibrational care continua de-atunci sa creasca in ritm accelerat, atat la nivel fizic ( vezi cutremure, vulcani care erup, furtuni si uragane, etc.), cat si la nivel subtil, incepand cu constiinta oamenilor. In Univers legea cauzalitatii determina evolutia( la nivele vibrationale mai joase) si totul se desfasoara conform Planului Divin al acelui Univers. Toate civilizatiile etice, benefice, pozitive sau cum doriti sa le spunem urmeaza acest Plan Divin si concura la indeplinirea lui fara insa a incalca ,,liberul arbitru’’al civilizatiilor mai jos vibrationale decat ele.

De ani buni noi suntem urmariti si ghidati indeaproape de catre Federatia Galactica a Luminii, Consiliul Andromeda si Comandamentul Ashtar pentru ca aceasta ,,trecere’’vibrationala sa se faca cu cat mai putine ,,pierderi umane’’si cat mai pasnic posibil. In 2010, 2011 si 2012 Consiliul Andromeda a distrus sau dezactivat toate bazele subterane sau submarine ale reptilienilor din constelatia Draco-Hydra de pe planeta noastra, punandu-se astfel capat influentei net superioare tehnologic a factiunii lor asupra civilizatiei noastre.
Cat despre ,,micii cenusii’’de cativa ani nu mai sunt pe planeta noastra. Ei erau o rasa in pragul extinctiei, datorita deteriorarii ADN-ului. Acestia au efectuat rapiri de pe planeta noastra pentru a-si reamprospata ADN-ul. Acele fiinte rapite erau tot suflete din civilizatia lor care voit s-au incarnat pe Pamant pentru a fi mai apoi rapite si astfel sa contribuie la salvarea speciei lor. Ei erau , de fapt, in slujba reptilienilor, fiind un fel de ,,zombie’’ fiinte fara discernamant, roboti vii, asa cum descrie si Steven Greer in cartea lui ,, Adevarul Ascuns Informatii Interzise’’si care au fost creati si pe Pamant prin clonare in laboratoarele secrete din Marea Britanie si Australia.

Acum intervine factorul uman. Illuminati cu ierarhia lor malefica, care sunt marionetele acestor papusari din alte lumi( vezi expunerile si cartile lui David Icke ), ajuta la ducerea la indeplinire a acestui plan extraterestru malefic si ascuns care nu va avea niciun fel de reusita.

Ca si idee principala a celor sustinute de mine : civilizatiile extraterestre pozitive, au blocat toate eforturile Grey-lor si Reptilienilor de a invada aceasta planeta si noi sa devenim sclavi si cobai donatori de ADN. Au ramas doar obedientii lor, adica structurile piramidale ale Illuminati, Societatilor Secrete malefice si guvernelor corupte din foarte multe tari de pe planeta care lucreaza inca la indeplinirea acestui plan.
De-acum este responsabilitatea noastra directa, stiind ce se petrece, sa actionam constient, pozitiv si cu intreaga noastra energie la inlaturarea acestor marionete.

Aceasta o putem face prin meditatii la unison, rugaciuni, gandire pozitiva si multa iubire trimisa acestor suflete pierdute si vandute acestor specii hiperdimensionale, carora le este frica de TREZIREA noastra spirituala si activarea puterilor noastre latente.
In acelasi timp sa nu cadem in teama vreunei ,,invazii extraterestre’’. Illuminati sau cabala cum mai sunt cunoscuti, in disperarea lor vor ,,juca’’ultima lor carte, si anume inducerea ideii unei invazii extraterestre prin mass-media oficiala. Referitor la acest fapt, Wernher von Braun, seful proiectelor naziste ale rachetelor V1 si V2 si mai apoi al programului Apollo american, pe patul sau de moarte a afirmat ca ,,…dupa razboiul fals impotriva terorismului va urma o falsa invazie extraterestra…’’.

Daca am executa cele 12 puncte prezentate de Michael Relfe, probabil am putea bloca acest sistem socio-economic malefic muribund si astfel am contribui la declansarea Evenimentului expus de Cobra si nasterea noii oranduiri bazata pe dreptate, sinceritate, colaborare, compasiune si iubire.

IUBIREA este energia care sustine CREATIA. Este energia suprema care anihileaza orice energie, actiune sau intentie egotica si intunecata a oricarei fiinte. Foarte curand vom avea si Primul Contact cu cei care ne-au creat si care ne urmaresc trezirea.

Sursa : exopolitics.blogs.com

Drum drept spre Lumina !
Publicat de Marius Sumedrea la marți, octombrie 22, 2013