O tara de falimentari   aprilie 30th, 2014

SRSNu mai putin de 3.5 milioane de cetateni au datorii la banci. De fapt, sunt insolvabili. Si au intrat in executare silita. Acest mecanism, asa cum este el organizat in Romania, scoate 3.5 milioane de familii fie in afara societatii, fie in afara tarii, iar Guvernul Ponta nu face nimic pentru a preintampina sau pentru a repara o asemenea tragedie.

M-am ocupat, intr-o analiza anterioara, de situatia economiei. A celei private. Pentru ca economia de stat fie nu mai exista, fie este aproape de a fi pusa pe butuci. Am aratat cat de grava este situatia. Cum se intampla ca actualele societati aflate in insolventa vor aduce in aceeasi situatie, prin neplata datoriilor, alte societati care inca functioneaza. Si cum se face ca statul roman, fara a incerca sa le scoata din impas, fara a incerca sa faca investitii masive pentru a crea valoare adaugata, imprumuta cu inconstienta de la banci – atentie, nici macar nu este vorba de FMI sau Banca Mondiala –, in fiecare luna, un miliard de euro numai pentru plata pensiilor si salariilor. Si am mai arata cum, astfel, in ciuda rapoartelor mestesugite confirmate de FMI, ne indreptam implacabil catre un faliment de tara. Astazi, voi scrie cateva randuri despre situatia cetatenilor.

Trei milioane cinci sute de mii de persoane, capi ai unor familii mai mult sau mai putin numeroase, au imprumutat bani de la banci, nu i-au mai putut da inapoi, au fost prinsi de criza si impotriva lor a fost declansata executarea silita. Bancile, la randul lor, ca doar nu o sa execute ele silit, cesioneaza acest drept unor societati care se ocupa cu asa ceva. In schimbul a 10-15 la suta din valoarea datoriei neonorate. Se pune mai intai intrebarea: De ce nu procedeaza bancile in acelasi fel cu datornicii? Din motive de mecanism interior pe care imi e destul de greu sa le inteleg si imi e si mai greu sa le explic.

Aceste societati vand tot ce pot vinde din proprietatile acestor familii de romani. Dupa ce ii lasa in fundul gol si in strada, urmeaza sa ii execute la capitolul venituri. O treime din toate veniturile incasate de membrii familiei, toata viata. Dar banii castigati de aceste persoane nu sunt suficienti nici asa pentru a duce o existenta cat de cat civilizata. Cu o treime mai putin, milioane de romani devin paria. Oameni la marginea extrema a societatii. Pentru toata viata. Cei care nu accepta o asemenea situatie nu mai au decat o singura solutie. Sa paraseasca tara. Definitiv. Si sa stea la marginea societatii printre straini, dar neurmariti de executori in nenorocita de treime din venituri.

In niciun alt stat din Uniunea Europeana nu exista asa ceva. Pretutindeni exista un timp rezonabil in care executorii sug din sangele familiilor. In alte state exista chiar legi ale falimentului persoanei sau ale insolventei persoanei, cu ajutorul carora familiile sunt ghidate sa scape treptat de datorii in conditii suportabile si sa revina astfel in societatea normala.

Daca Guvernul Ponta nu gaseste rapid o solutie, degeaba se sprijina pe o majoritate socialista. Pentru ca va fi guvern preponderent socialist care va executa 3.5 milioane de familii de romani. De fapt, propriul electorat.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

5 comentarii

aprilie 30th, 2014 at 18:06
Marian Nicolae spune:

Domnule senator, dar aceasta este ideea de baza….Romania trebuie sa scape de romani…
Cum scapi de ei ? Nu-i poti ucide in vazul lumii…atunci ii asasinezi economic, este cu mult mai dureros si mai …durabil ca si pedeapsa. Pedeapsa te a ne fi nascut romani, in Gradina Maicii Domnului…….

aprilie 30th, 2014 at 18:07
Marian Nicolae spune:

Gorjanul aprilie 29, 2014 la 12:20 pm
http://nastase.wordpress.com/2014/04/27/radio-romania-muzical/#comment-204072

Dumneavoastra spuneti:

“Si, ar mai trebui sa constati un fapt: cei pe care i-ai ajutat sa revina in Romania, in ciuda adversitatii multora, nu misca un deget pentru ca sa ai parte de judecata, nu de prigoana !!!
Astia sint cavaleri !!!”

La care va pot raspunde:

Dintre cavalerii stiuti si respectati de foarte multa vreme, putini au mai ramas pana in zilele noastre……..Cei de acum fiind interesati mai mult de bucatele bune, conturi bine garnisite si alte delicii lumesti……

Secretul pentru a ramane acelasi cavaler cunoscut din vechime?
Simplu: O viata spartana, bine garnisita cu cat mai multe greutati si conflicte…atat personale cat si ale altora………

Atunci cand nu ai probleme, tu, ca si cavaler, trebuie sa fii inventiv si sa-ti creezi propriile probleme pe care sa le rezolvi.

Cu cat mai complicate problemele…cu atat mai bine….in fond sunt doar problemele tale, pe care rezolvandu-le iti vei mentine spiritul ascutit si gata de bataie….

Un fel de fitness pentru creier, onoare, cinste……
Interesant nu-i asa…?

aprilie 30th, 2014 at 18:33
Marian Nicolae spune:

Domnule senator,
Daca va mai aduceti aminte de un articol scris de catre mine in 2012:

Distrugerea Romaniei cu premeditare……

Vad ca pe Scribd.com nu mai apar…asa ca puteti gasi link-ul aici:

https://www.academia.edu/4334164/Distrugerea_Romaniei_cu_premeditare
———————————————
Distrugerea Romaniei cu premeditare

Autor: Marian Nicolae

Cel de-Al Treilea Razboi Mondial va începe în ROMÂNIA.
Cum sa porti un război fără sa-l incepi
STRATEGIA SCOICII GOALE
DECONSPIRARE TOTALA A INFORMAŢIILOR

Dupa cel de-al doilea razboi mondial ( WW2), urmare a unei victorii dulce amare, americanii s-au gândit la posibilitatea de a purta un război fără a avea o singura victimă. Politicienii s-au gândit, planificatorii au planificat în birourile lor
frumos construite în interiorul clădirii Pentagonului şi ghici ce? Ei au gasit o modalitate cu privire la posibilitatea de a face acest razboi!

Ei bine, înainte de a merge mai adânc în interiorul aceastei idei, să vedem de ce cineva poarta război împotriva vecinului sau:
În primul rând, atunci când aveţi nevoie de noi resurse, ce faceti? Va duceti la război, în cazul în care este mai ieftin în acest fel. În al doilea rând, atunci când societatea voastra are nevoie de spaţiu vital în care să crească şi să dezvolte, ce
faceti? Va duceti la război, indiferent de costuri, deoarece membrii societăţii voastre au nevoie de noi resurse, noi teritorii şi noi posibilităţi. Ce se întâmplă dacă ai găsi o cale în care costurile vor fi minime şi numai în bani, fără o singură viaţă
pierdută, ei bine cel puţin de partea baietilor buni …

În ceea ce priveşte banii … ei bine, ce bani? Despre dolari orbim, avem dolari, dacă noi nu-i avem, nici o problema, … Imprimam.

Inflaţia??? N-am auzit despre ea. Nu ne pasă, avem masina de tiparit şi din moment ce oricine altcineva de pe aceasta planeta albastra este destul de prost să vrea dolarii nostri, nu ne pasa. Prin urmare, dolarii reprezintă doar o altă marfă, foarte asemanatoare cu … sa zicem orezul.

De ce orezul? Deoarece este un produs bine căutat în Asia. La fel de bine căutat cum este orezul, este dolarul, de aici
comparatia. Dolarul, Marele si Mult Prea Puternicul Dolar…. Biletul Verde, Combustibilul unchiului Sam, care ne costă pe noi să-l fabricam doar bumbac şi haine vechi, pe care le topim în interiorul bancnotei verzi. … oh şi cerneală … am uitat despre cerneala specială, mă iertati, va rog.

Să aruncăm o privire mai atentă:
Israel, tara, a fost fondată după WW2, deoarece poporul evreu avea nevoie de o ţară pentru a trăi. Problema? În cazul în care doresti instalarea poporului evreu in Orientul Mijlociu, din moment ce a părăsit teritoriul sau cu mult timp în urmă, teritoriul acesta a fost ocupat intre tmp de catre palestinieni, indiferent daca acest
teritoriu a aparţinut poporului evreu.

Ce faci cu palestinienii? Poate ca a-i fi inclinat sa-i dai afara. pentru că acest teritoriu este Ţara Sfântă, care mai întâi a
aparţinut poporului evreu.

Este acest lucru adevărat? Da, este.
Câteva decenii mai tarziu, după Războiul de Yom Kipur şi o mulţime de atacuri teroriste, veţi înţelege că, deşi ţara lui Israel este acum în mâinile evreilor, nimic nu este garantat pentru viitor. Ai nevoie de un al doilea plan, un plan de rezerva care sa functioneze in caz de nevoie! Tensiunea în Orientul Mijlociu nu va
cobora niciodata, pentru că in jurul Israelului avem doar ţările arabe, care sunt toate impotriva poporului evreu, deoarece i-au dat pe palestinieni afara din ţară sau i-au folosit ca sclavi. Clar ca si cristalul. nici un argument impotriva cu privire la
aceast lucru.

După Holocaust, poporul evreu a spus: Niciodata din nou!

El a uitat să menţioneze:
Niciodata din nou nu se va mai întâmpla acest lucru cu poporul evreu … daca se intampla cu un alt popor … G

hici ce? Nu ne interesează, sau sa punem problema într-o alta lumină, ei bine, noua ne pasă, dacă putem face profit din
acest lucru…

Cinic, nu-i asa? Da, dar sângeros de adevărat!!

Acum, haideţi să ne întoarcem la afaceri:
Ce faci mai departe? Poti identifica vulnerabilităţile pe glob pur şi simplu, implicit statele slabe, care pot şi vor fi cucerite în cazul în care persoanele care trăiesc în interiorul graniţelor din aceste ţari nu-şi dau seama ce se întâmplă cu ele
… Apoi, ai nevoie de un laborator pentru a testa teoria ta şi a găsi modalităţi de a o pune în aplicare …Ce tari pe această planetă sunt vulnerabile suficient pentru a fi slabite şi
luate după aceea cu ajutorul strategiei cochilia goală, în care poţi slăbi atât de greu duşmanul incat nu te va costa nici un efort dupa aceea pentru a-i ocupa teritoriul,???

Care sunt statele care sunt destul de departe unul de celălalt, astfel încât statul luat in vizor nu înţelege ceea ce pregătesti pentru el?

Intelegand prin aceasta statul laborator si statul ţintă pe care doresti să-l cuceresti prin toate mijloacele, datorita poziţiei geografice strategice şi a bogăţiei si frumusetii sale naturale?

Am sa zic la intamplare…ei bine…poate nu chiar la intamplare… după
toate:
Argentina = stat laborator, în care noi, americanii, multumită FMI, vom testa teoria.

România = stat tinta, pe care noi, americanii il dorim atât de mult pentru pozitia sa
din Europa, aproape de Rusia. Aici, după ce vom elimina populaţia cât de mult putem, vom aduce poporul evreu.

O altă problemă:

Cum elimini o întreagă naţiune fără a trage un singur foc de arma?
Problemă legată de cea de mai sus:
Cum sa faci acest lucru la vedere şi nici un alt stat sau alianţă sa nu argumenteze impotriva acestui lucru? Ei bine, aceasta este o problemă, dar după cum ştim deja, orice problemă are o soluţie … şi noi o avem pe aceasta! Vom arunca o privire în interiorul istoriei americane şi vom vedea dacă putem folosi ceva: Am avut Marea Depresiune, pe care noi americanii am început-o în 1929 până la 1933.

Adevarat?

Da, avem această experienţă. O putem folosi, în scopul de a rezolva cele două probleme de mai sus? Da, putem.

Cum?
Vedeti aici cum:

Incepand cu 1929 am inteles ca moneda poate fi folosita la fel de eficient şi de criminal ca o bombă. Promovaţi ceea ce spuneti şi faceti acest lucru: datorii.
Este bine sa ai datorii. Noi, americanii, datorăm o mulţime de bani poporului chinez, europenilor şi câtorva altor ţări care nu sunt relevante … Asul noastru din maneca? Ne tipărim banii proprii, ceilelalti doar folosesc banii nostri … ei nu
imprimă bani … doar … acumuleaza datorii.

În primul rând trebuie să distrugi încrederea între membrii unei societăţi, în scopul de a înceta plăţile pentru serviciile şi produsele de bază. Cum? Prin distrugerea din interior a acestui stat, înţelegerea modului în care funcţionează corupţia şi folosind-o ca pe o a doua arma impotriva poporului vizat. Până în
prezent, sper ca am explicat în limba romana raţionamentul meu …
Acum, haideţi să punem în aplicare această idee sălbatica:
Din 1998 până în 2002, am organizat, în Argentina, prin FMI, criza din Argentina.

Oh .. Am vrut să spun că noi americanii am ajutat argentinienii sa iasa din criza lor
…………………
Argentina a fost un elev bun, care a respectat la litera tot ce i-a fost prezentat de către FMI prin domnul Jeffrey Franks, într-o manieră atat de buna incat acum, în 2012, Argentina este o cochilie goală … Toate activele argentiniene de stat au
fost vândute companiilor americane … ei, argentinienii, nu mai deţin nimic acum. PIB-ul acestora a scăzut şi el, argentinienii sunt extrem de indatorati.

Bravo Unchiule Sam. Nu numai că ai distrus o ţară şi oamenii săi, acum ei îţi datorează in plus si bani. Dracu sa ma ia, as dori sa ma numesc Jeffrey Franks …

Mai mult: Noi, americanii am ajuns atat de departe cu aceasta idee fara ca nimeni în lume sa ne acuze cu ceva, in legatura cu acest lucru … Ei bine, poate francezii, dar noua nu ne pasă de ei, sa-i ia Dracu pe francezi… …

Acum pasul doi:
Adevarata afacere – ROMÂNIA pazea ca venim …
Începutul:
Avem o singură bucată Ossama bin Laden, un tip arab, care a lucrat pentru noi în Afganistan. Putem sa-l folosim? Da, el va fi tapul ispasitor pentru 9/11th pe care noi, americanii, l-am organizat, în scopul de a distrage atenţia de la ceea ce era
pe cale să devină – CEA MAI MARE ÎNSELATORIE DIN ISTORIA OMENIRII

Am organizat diversiunea 9/11th, în scopul de a câştiga simpatie in lumea largă, simpatie care ne va permite noua americanilor să începem încă două războaie, unul în Irak pentru benzină cat şi un altul în Afganistan pentru resursele lor naturale.
Am avut aproape 3000 de civili printre victime, nu am avut??? Aşa că acum se presupune că suntem o victimă, nu suntem??? Aici, trebuie să recunoaştem, suntem buni. Noi am ucis nu numai două păsări cu o piatră, ci trei … Da, am făcut acest
lucru… În primul rând am dat afară un tip irakian Saddam Hu ssein, astfel încât să putem lua în mod legal benzina irakienilor.
Ei bine, benzina este mult prea importanta pentru a fi lăsata în mâinile arabe …

În al doilea rând, am avut acces la resursele naturale ale Afganistanului.

În al treilea rând, am distras atenţia întregii lumi, în scopul de a crea şi de a pune in aplicare A DOUA MARE DEPRESIUNE, care la rândul ei – Va distrage atenţia lumii întregi de la obiectivul nostru principal: ROMÂNIA …

Simplu, nu? Sunteti tot cu mine, ma urmariti in continuare?
Ati înţeles, Cea de-a doua Mare Depresiune din istoria omenirii VA PERMITE SUA, americanilor să intervina direct în afacerile interne DIN ROMÂNIA, prin intermediul corupţiei …

În acest fel prin mituirea inaltilor funcţionari romani vom
ajunge la radacina obiectivului nostru:
Vânzarea şi distrugerea industriei românesti, intreaga, agricultură şi eliminarea populaţiei române … Pentru a realiza acest lucru am avut nevoie sa identificam principala vulnerabilitate a românilor: PROPRIETATEA … În această ţară fost
comunistă, nimeni nu detinea aceste companii mari şi al dracului de bogate care apartineau de fapt statului … Noi, americanii am identificat acest lucru şi datorită corupţiei bine dezvoltate din România, prin FMI am împins pe români să-şi vândă averea lor proprie şi ţara …

Ei bine, Uniunea Europeană nici macar nu a vazut de unde o lovim … fiind prea ocupata cu ratingul Standard & Poor’s , firma care ne apartine dealtfel … În acest fel noi, americanii, am inselat o intreaga planeta şi sperăm că vom scăpa fara sa fim pedepsiti, ca si pana acum … Ei bine, ne-am gândit în acest fel până cand acest nenorocit de roman Marian Nicolae, a înţeles tot jocul.

In prezent, România sângereaza români, ceea ce înseamnă ca România are acum doar 19 de milioane de oameni ramasi, de cand ne-am inceput noi treaba. În prealabil au fost 23 milioane de români în România, deci cred ca am facut o treaba al naibii de buna, nu-i asa???

Unii vor numi acest lucru GENOCID.

Noi, americanii îl numim pur şi simplu Terra-formare pentru noii colonişti evrei.

Despre autor:
Marian Nicolae
– Este aceasta o poveste bomba?
– Da, este.
– Este totul adevarat?
– Da, este.
– Nu vă e frică ca veti fi ucis?
– Ei bine, permiteţi-mi să pun lucrurile în felul acesta:
Eu sunt deja un om mort … vorbind, pardon, scriind….. Chiar acum, atât CIAul cat şi Mossad-ul concep scenarii despre cum să mă omoare intr-un fel cat mai natural posibil … poate un accident va rezolva problema …
Le doresc să meargă la dracu’ impreuna. Sunt in aşteptarea lor şi voi muri împreună cu cei ce au fost trimisi să mă omoare. Dacă voi cadea, voi lua cât mai multi cu mine posibil.

Imi voi vinde pielea cat mai scump posibil.
– Este acest lucru adevărat?
– Da, este.
De Marian Nicolae, încă în viaţă acum de 3 februarie 2012.

aprilie 30th, 2014 at 18:39
Marian Nicolae spune:

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania?
P
ostat pe data de 24/01/2014 in categoria Manipulare, Romania |

http://trezirealarealitate.ro/2014/01/romanii-sunt-distrusi-mental-premeditat-cum-se-obtine-distrugerea-mentala-a-popoarelor-manipulare-creier-gunoi-mediatic-mass-media-cenzurarea-informatiilor-ascunderea-adevarului-ocuparea-timpul/

Din diferite motive (premeditate de către cei care conduc lumea), poporul român (şi în principiu orice popor din prezent) nu este în stare să conştientizeze ce se întâmplă în jurul lui. Iată câteva motive pentru care românii nu sunt interesaţi de realitatea reală înconjurătoare: O proastă educaţie, Ignoranta, Egoism, Pierderea speranţei că se mai poate face ceva şi Lipsa încrederii că TU, omul obişnuit, (mai) poţi face ceva în privinţa asta, Frica de a aborda astfel de subiecte, Neintersectarea cu informaţii despre realitatea reală din jur, Iluzii/concepţii sau abordări greşite, Sărăcia, Renunţarea la Banul Public (despre chestiile enumerate mai sus am detaliat câte ceva AICI), INCAPACITATEA DE A CĂUTA, DE A CONŞTIENTIZA ŞI DE A FACE FAŢĂ ADEVĂRULUI – de fapt aceasta este cea mai mare problemă a omenirii şi puteţi citi detalii despre ea AICI.

Realitatea reală înconjurătoare este ADEVĂRUL despre ce se întâmplă în jurul nostru, şi anume că “LUMEA ESTE CONDUSĂ DIN UMBRĂ DE CĂTRE UN GUVERN MONDIAL ASCUNS CARE DOREŞTE INSTAURAREA UNEI NOI ORDINI MONDIALE CU EFECTETRAGICE PENTRU MILIARDE DE OAMENI” – lucru care SE ÎNTÂMPLĂ DEJA şi care are efecte GRAVE asupra noastră a tuturor, efecte care SE VĂD DEJA (click aici – cine e dispus şi interesat să le vadă).

Unul dintre planurile celor care conduc lumea din umbră (“elitele” / “iluminati”) este chiar DISTRUGEREA MENTALĂ a populaţiilor de oameni, cu scopul de a nu fi în stare să înţeleagă ce se petrece în jurul lor şi de a nu fi în stare să se opună vreodată Sistemului creat de “Elite”, să nu se opună Noii Ordini Mondiale, astfel încât să rămână veşnic niştesclavi muncitori distruşi mental, captivi într-un labirint malefic din care nu pot ieşi.

Distrugerea mentală este reprezentată de însăşi cea mai mare problemă a omenirii explicată de mine în acest text – pe care îl repun aici: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35).

Un om distrus mental nu este în stare (nu este interesat) să CAUTE ADEVĂRUL DIN JUR. Tot ce ar avea de făcut oamenii pentru a afla adevărul este SĂ CITEASCĂ. Cu toate astea – deşi informaţiile sunt la îndemână pe internet, oamenii NU citesc. Iar dacă (din greşeală) se buşesc de informaţii legate de acest adevăr (care de regulă este DUR), oamenii LE IGNORĂ, sau îşi imaginează – se mint singuri că informaţiile sunt false, ca să nu sufere vreun stres psihic din cauza aflării realităţii grave (mai multe detalii în textul cu Cea mai mare problemă a omenirii).

Pe lângă faptul că oamenii nu caută să afle adevărul, pe lângă faptul că atunci când văd undeva (pe un site, într-un ziar) porţiuni, firimituri din adevăr, sau când sunt puşi în faţa faptului împlinit – vine cineva şi le arată UITE, ĂSTA ESTE ADEVĂRUL! (BOULE!) (fără “BOULE!”) TREZEŞTE-TE! …. aceştia ignoră şi REFUZĂ INFORMAŢIA, se feresc de ea, o dezaprobă, o consideră neadevărată, se mint singuri că nu îi vizează şi concluzionează că NU LE PASĂ (sau îşi impun să nu le pese, ca să nu se simtă prost de la conştientizarea realităţii dure). Continuă apoi să-şi trăiască vieţile de sclavi muncitori ca şi cum totul ar fi roz şi nu e nimic de făcut. Desigur, în defavoarea lor, a familiei lor, a copiilor lor şi a societăţii şi comunităţii în care trăiesc.

Aceasta este DISTURGEREA MENTALĂ a unui popor şi ea a fost plănuită şi premeditată de către cei care conduc lumea. Din păcate AU REUŞIT să ne distrugă mental ca popor…

ROMÂNILOR PUR ŞI SIMPLU NU LE PASĂ! (atât de distruşi mental sunt) ŞI ASTA CHIAR DACĂ TOATE LUCRURILE GRAVE CARE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL NOSTRU LE AFECTEAZĂ DIRECT BUNĂSTAREA LOR ŞI COPIILOR LOR! Efectele unui sistem mafiot patronat de nişte politicieni găinari putred de corupţi – marionete politice, instrumente în mâinile celor care conduc pe bune lumea, SE RĂSFRÂNG ASUPRA FIECĂRUIA DINTRE NOI! CHIAR ŞI ASUPRA BOGAŢILOR! Citiţi TEXTUL ĂSTA 1 despre cum şi bogaţii şi patronii de firme sunt sclavi ai sistemului, TEXTUL ĂSTA 2despre cum îi afectează concret sistemul mafiot-corupt şi pe bogaţi şi TEXTUL ĂSTA 3despre ce înseamnă de fapt un trai decent.

Distrugerea mentală a popoarelor s-a reuşit / se obţine prin: (important de ştiut pentru a contracara fenomenul!)

1. DISTRUGEREA LA PROPRIU A CREIERULUI şi a capacităţii mentale-intelectuale de analiză/critică etc. Acest lucru se obţine prin: TELEVIZOR – simpla urmărire a programelor TV este suficientă, Vaccinuri pe tot parcursul vieţii, Fluor în apă, alimente şi pastă de dinţi, Chimicale (E-uri, monoglutamat de sodiu, toxine, aspartam etc) în băuturi şi hrană, Alimente procesate, Organisme modificate genetic, Hrană de proastă calitate, Modalitatea de ingerare a hranei (pe fugă, nemestecată, în picioare, în mers, în stres etc), Unde electro-magnetice de la aparatele din jurul nostru (TV, calculator, laptop, tablete, microunde, telefoane mobile etc), Poluare, STRES, Tratarea necorespunzătoare a bolilor – vezi cancer (pentru că vinderea de medicamente INEFICIENTE este foarte profitabilă – nu contează că oamenii mor sau rămân bolnavi atâta timp cât pe seama lor se fac mulţi bani), Distrugerea sănătăţii fizice şi mentale printr-un stil de viaţă nesănătos (cauzat de proasta educaţie şi sărăcie), Lipsă de odihnă suficientă, Privitul prea multe ore la ecranele de calculator, tv, laptop, tabletă, telefon mobil etc, Statul prea mult pe scaun, Lipsa de mişcare etc etc etc. Nu mai stau să pun link-uri la fiecare. Căutaţi mai multe detalii despre cum te afectează aceste lucruri pe acest blog sau pe internet.

2. OCUPAREA TIMPULUI CU PROSTII -> lipsa de timp / interes pentru aflarea adevărului.

Timpul oamenilor este ocupat (premeditat) cu:

a. “gunoi mediatic” precum: emisiuni TV CRETINE – “show-uri” imbecile care promovează doar non-valori, show-uri politice în care analiştii lu’ peşte prăjit şi politicieni de 2 bani bat apa-n piuă, ştiri cretine nerelevante pentru INTERESUL PUBLIC (citiţi acest text: Diferenta interesul public vs interesul publicului. Lucruri care ne afecteaza viata si bunastarea. Ce vrea poporul român (edu12) ), competiţii sportive (vezi dependenţa de fotbal de proastă calitate a românilor), site-uri de ştiri cu informaţii cretine despre can-can şi mondenităţi imbecile etc etc etc;

b. “gunoi online” şi pe calculator precum: pornografie, site-uri de socializare – mare pierdere de timp are loc aici, jocuri, jocuri de noroc, filme pentru “drogat creieri” – din care nu înveţi nimic util, ci primeşti doar “plăcerea de a vedea un film” (din păcate acea plăcere apare tocmai din râncezirea creierului – vezi detalii AICI) etc;

c. pierderea timpului cauzată de Proasta funcţionare a statului – la rândul ei cauzată de Corupţia, Reaua credinţă şi Lipsa de competenţă a politicienilor şi celor care conduc administraţia publică locală: pierderea timpului în trafic, la cozi pentru diverse probleme ce ţin de administraţia publică, la cozi SĂ PLĂTEŞTI TAXE ŞI IMPOZITE (asta este culmea NESIMŢIRII ADMINISTRAŢIEI PUBLICE) etc;

d. pierderea timpului la cumpărături – mersul prin mall (şi chiar prin supermarket) a ajuns pentru mulţi o “plăcere” autentică a vieţii, o “plimbare” numa’ bună de relaxat (“drogat”) creierul, care te ajută să “scapi de plictiseală” şi să se simţi bine (Cum poţi să te plictiseşti într-o ţară ca România, unde sunt non stop atâtea lucruri utile societăţii de făcut…?)

e. pierderea timpului la coadă la benzinărie (din păcate interesele financiare ale “Elitei” nu susţin, de exemplu, dezvoltarea maşinii pe aer – în loc de benzină, deşi s-ar putea…)

Din cauză că oamenii sunt ocupaţi cu toate aceste lucruri, sunt ocupaţi cu serviciu – familie – cozi peste tot – gunoaie mediatice, gunoaie online şi pe calculator şi mai ales, sunt ocupaţi cu LUPTA PENTRU SUPRAVIEŢUIRE de pe o zi pe alta… OAMENII RĂMÂN FĂRĂ TIMP pentru a căuta, investiga, afla şi conştientiza ADEVĂRUL din jurul lor. Dar nici dacă ar avea timp pentru asta, n-ar căuta adevărul, n-ar căuta să citească mai mult ca să afle ce se întâmplă în jurul lor, pentru că pur şi simplu au ajuns să fie atât de distruşi mental încât NU LE PASĂ.

3. MANIPULARE – PROPAGANDĂ – ASCUNDEREA adevărului – CENZURA INFORMAŢIEI RELEVANTE

Aici intră EDUCAŢIA. În mod normal, într-un sistem de educaţie normal la cap, bine pus la punct şi cu un scop clar – EDUCAREA PE BUNE a oamenilor, ar trebui să aflăm de acolo FOARTE multe dintre lucrurile dure şi grave care se întâmplă în jurul nostru. Însă, din păcate, unul dintre principalele sisteme care trebuie distrus la o naţiune pentru a o controla este sistemul de învăţământ. Iar în România, se vede foarte bine că este deja distrus. Sistem de educaţie distrus = populaţie distrusă la cap. În sistemul de învăţământ de proastă calitate se “formează” o populaţie PROST EDUCATĂ, fără valori morale (benefice societăţii), fără cunoştinţe despre cum este condusă lumea în prezent (din umbră), şi fără SETE DE A CUNOAŞTE ADEVĂRUL. Sistemul de educaţie este de asemenea, primul care ne învaţă să respectăm “autoritatea”, să fim supuşi, să fim sclavi (detalii despre asta AICI). Despre ce cred eu ca ar trebui să facă un sistem de educaţie mai bun, găsiţi pe scurt, cu liniuţă, AICI. Dar… cine să facă asta? Cine să le arate oamenilor adevărul din jur? Profesorii şi învăţătorii pe care îi avem în prezent în şcoli, licee şi facultăţi? HA HA HA ce glumă bună! Păi cei mai mulţi profesori ai noştri abia dacă sunt în stare să stăpânească clasa şi să îi înveţe pe elevi măcar nişte minime informaţii despre domeniul pe care îl predau. Când o să aibă profesorii noştri salarii, chef, timp, energie să le povestească elevilor/studenţilor despre cine şi cum conduce lumea? Păi ABIA CÂND VOR ŞTII ŞI EI CHESTIILE ASTEA (ŞI NU LE ŞTIU!) şi când sistemul de învăţământ nu va mai fi ţinut PREMEDITAT la pământ… ! Eu personal am avut norocul să am în facultate un profesor care ne-a zis la un moment dat direct în faţă: “Vedeţi voi copii, lumea în care trăim este condusă de masoni. Ştiu asta sigur din 3 surse independente credibile”. Bineînţeles că asta era doar sâmburele care trebuia apoi dezvoltat de fiecare în parte. Eu am căutat să aflu mai mult şi am aflat. Alţi colegi de-ai mei au ignorat informaţia din secunda 2. Dar câţi profesori vorbesc elevilor-studenţilor despre aşa ceva? APROAPE NICI UNUL! Vă daţi seama? Am trecut prin grădiniţă, şcoală, liceu, zeci de cadre didactice, învăţătoare, profesori, diriginţi etc şi NICIUNUL NU NE-A ZIS NIMIC DESPRE ASTA. PĂRINŢII, de asemenea, HABAR N-AVEAU CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL LOR. Ce să ne zică? Dacă nu aveam norocul de acel profesor în facultate (cam singurul profesor adevărat întâlnit în toată facultatea timp de 3 ani), nici eu n-aş fi aflat despre asta şi aş fi rămas probabil în ignoranţa pe care ne-o creează tuturor sistemul de învăţămând DISTRUS PREMEDITAT.

Tot aici intră şi MASS-MEDIA, care în general este VÂNDUTĂ, aservită intereselor mârşave ale celor care conduc lumea şi ale intereselor găinarilor politici de la nivel naţional. Scopul mass mediei vândute (cunoscut de regulă de patronul Trustului de presă, nu de simplii angajaţi) este să MANIPULEZE OPINIA PUBLICĂ şi SĂ MIMEZE INFORMAREA CORECTĂ şi COMPLETĂ a POPULAŢIEI, cu scopul indirect de a menţine în continuare sclavii muncitori – NEINFORMAŢI şi la locurile lor! Mai sunt încă şi site-uri libere şi cu informaţii de calitate – vezi de exemplu gandeste.org, însă Mass media vândută este PREDOMINANTĂ şi mult mai puternică, ea “lucrează” zi de zi pentru a distruge mental oamenii şi pentru a-i menţine distruşi mental, ignoranţi şi neinformaţi, prin:

a. Gunoiul mediatic prezentat la punctul 2, litera a)

b. MANIPULARE – PROPAGANDĂ propriu-zisă -> aici intră:

– Neprezentarea informaţiilor DE INTERES PUBLIC – ci cu precădere a gunoaielor mediatice – ascunderea adevărului;

– Alterarea informaţiei de interes public – prezentarea unui fapt, a unui adevăr, într-un mod alterat, trunchiat, pentru a induce “consumatorului” de media, de informaţie, un alt sens, o altă concluzie privind acel subiect;

– Tratarea pe fugă, puţin, şi cu superficialitate a subiectelor cu adevărat importante, care ar trebui de fapt să fie tot timpul “pe prima pagină”;

– Cenzurarea comentariilor corecte, pertinente, relevante;

– Ridicarea şi dezbaterea de false probleme;

– Trimiterea în derizoriu şi nedezbaterea unei probleme care era în realitate gravă şi relevantă pentru interesul public;

– Utilizarea unei armate de postaci profesionişti online – oameni plătiţi să posteze anumite comentarii pe forumuri, la sfârşitul articolelor, care să influenţeze (manipuleze) opinia cititorului privind subiectul dezbătut;

– şi multe multe alte metode şi tehnici de manipulare pe care le puteţi găsi pe net căutand “manipulare mass media”, sau pe blogul Ce-i cu noi?AICI1, AICI2, AICI3, AICI4, AICI5,AICI6, AICI7, AICI8.

ATENŢIE: toate lucrurile enumerate mai sus distrug câte un pic câte un pic creierul nostru şi capacitatea de a vedea lumea, aşa cum este ea de fapt, distrugând în acelaşi timp (se vede în practică) şi capacitatea noastră de A NE PĂSA de aceste lucruri… Fiţi conştienţi şi feriţi-vă atunci când puteţi de “gunoiul” care se află special în jurul nostru pentru a ne distruge mental ! Feriţi-vă COPIII !!!

Cititi si acest pasaj preluat de AICI:

Teoria dezinformării se referă la orice intervenție asupra elementelor de bază ale unui proces comunicațional, cu scopul cultivării unui anume tip de reacții, atitudini și acțiuni ale receptorilor, (denumiți în mod generic ținte), dorite de un anumit agent social. În jargonul serviciilor de informaţii americane, cele care au creat şi implementat pretutindeni aceste metode, tehnicile de influenţare şi manipulare s-au numit “profilare”. Profilarea a fost realizată plecând de la nivel de individ, a fost extinsă la grupuri mari de oameni, pe toate nivelurile ierarhice şi a avut ca rezultat inducerea unor reflexe condiţionate. Sistemul educațional și social format în jurul idiotului și nu al omului inteligent şi responsabil, a transformat generațiile de români de după 1989, în oameni obedienți care vor căuta îndrumători pentru tot restul vieții lor. Cât priveşte poporul român, procesul de „profilare” dus de peste două decenii, a reuşit perfect. Aproape în totalitate, el prezintă un comportament tipic individului trepanat. Nici n-a clipit când guvernul Năstase a cedat rezervele de gaz şi petrol ale României firmei OMV, odată cu privatizarea Petrom. De ce i-ar cere socoteală un popor de trepanaţi guvernului Ponta pentru susţinerea proiectului Nabucco, un eşec anunţat de peste un an? Nu m-ar mira ca poporul român trepanat să înceapă să aplaude când va auzi că părţi importante din teritoriul României vor fi cedate altor state.

Să trecem acum la ultima chestie din titlul prea lung al acestui articol:

Ce şanse mai avem să salvăm România? (de ce trebuie România salvată găsiţi în articolul Review on Romania 2013)

Ce şanse mai avem să trăim o viaţă mai bună, ca popor, cu astfel de oameni distruşi mental, ignoranţi faţă de realitatea din jur, faţă de propriile lor vieţi?Răspunsul este, după părerea mea, următorul: plecând de la ideea că NU se poate obţine o bunăstare reală a societăţii umane fără obţinerea de bunăstare pentru marea majoritate a membrilor ei, singura şansă a noastră – să o ducem mai bine – este ca întreaga Românie să o ducă mai bine, sau măcar întreaga comunitate locală în care trăim. Pentru a crea această îmbunătăţire a vieţii, trebuie ca oamenii de bună credinţă treziţi la realitate (de nivel 10 / 11 / 12 / 13 pe Ierarhia nivelurilor cunoaşterii) SĂ SE UNEASCĂ şi să LUPTE INTELIGENT ÎMPREUNĂ pentru a ELIBERA România şi pentru a oferi o viaţă mai bună tuturor românilor (sau măcar… la nivel local – pentru bunăstarea comunităţii locale). Oamenii distruşi mental vor contribui la această schimbare în bine, în măsura posibilităţilor lor mentale. Oamenii treziţi la realitate vor trebui să îi ghideze pe cei încă “adormiţi” înspre direcţia corectă şi în paralel să continue “informarea corectă” a publicului larg, în speranţa că din ce în ce mai mulţi români se vor trezi şi vor fi dispuşi să contribuie activ la Eliberarea României.

Sursa: ceicunoi.wordpress.com via 2blackjack1.wordpress.com
Taguri:a intelege lumea, a nu fi in stare ce se intampla in jur, abordari gresite, adevar, adevarul din lumea inconjuratoare, ascunderea adevarului, asta este adevarul, bogati trai decent, bogatii afectati de noua ordine mondiala, capacitate mentala IQ, ce sanse avem sa salvam romania, cea mai mare problema a omenirii, cei care conduc lumea, cenzurarea informatiilor, comunitate, conceptii gresite, constientizarea lumii in care traim, constientizarea realitatii dure, controlul populatiei umane, coruptie bogati, cultura generala romani, cum se obtine distrugerea mentala a oamenilor, devarul dur, distrugerea mentala a popoarelor, distrugerea mentala a populatiilor de oameni, distrugerea romaniei planuita, distrugerea unui popor, educatia distruge creierul, educatia distruge omul, educatia distruge potentialul, educatia ne tine ignoranti, educatia tinerilor, educatie elevi, educatie studenti, efecte tragice noua ordine mondiala, egoism, eliberarea romaniei, elite, frica de a dezbate subiecte, globalizare, gunoi mediatic, gunoi online, guvern mondial ascuns, iluminati, iluzii, incapacitatea de a cauta adevarul, incapacitatea de a face fata adevarului, informatii despre adevara, informatii despre realitate, informatii false, informatii internet, instaurarea unei noi ordini mondiale, instrumente cei care conduc lumea, internet, IQ inteligenta, iq prea mic, IQ romani, labirint malefic din care nu poti sa iesi, lipsa incredere, lucruri grave, lumea este condusa din umbra, manipulare, manipulare prin educatie, manipularea creierelor, manipularea creierului, marionete politice, mass-media, Noua Ordine Mondiala, noua ordine se intampla deja, oamenii ignora informatia, oamenii nu citesc, oamenii refuza informatia, oamenii trebuie sa citeasca, oamenilor nu le pasa, ocuparea timpului, om distrus mental, patroni firme trai decent, pierderea sperantei, planurile celor care conduc lumea, plictiseala, politicieni corupti, poporul roman distrus premeditat, poporul roman nu constientizeaza adevarul din jur, pornografie, proasta educatie, prostie, realitatea grava, realitatea reala, renuntarea la banul public, retard mintal, romani, romani destepti, romani distrusi, romani prosti, romania distrusa premeditat, romanii sunt distrusi mental, romanilor nu le pasa, sa caute adevarul, salvarea romaniei, saracie, sclavi muncitori distrusi mental, se mai poate face ceva, sistem educatie, sistem invatamant distrus, sistem mafiot patronat de politicieni, sistem mafiot patroni firme, sistemul creat de elite, sistemul de educatie ne indobitoceste, site uri libere, siteuri socializare, solutii romania, stres psihic, trezeste te, uite adevarul, viata de sclav

mai 2nd, 2014 at 08:07
Petre S spune:

SRS, dar de acel jumatate de trilion de USD datorii acumulate de canalia crimanala nationala in contul romanilor si scadente in cca 25 de ani, nu amintesti nimic? Da, v-a cam gaurit, din pacate nemernicul, iar voi dragii mei va cam meritati soarta. Ati crezut ca merge si asa sa minti si sa furi si sa te conduca o lepra securista fara scrupule, si trdezi la fiecare pas ca in comunism, si sa castigi si sa traiesti ca in capitalism. Vezi? Vi s-a cam infundat, si regret acest lucru din toata inima. De ani de zile am incercat sa va deschid ochii, dar cam dormiti mai toti pe voi, dragii mei. Doar la referendum v-ati mai trezit un pic, dar ati adormit repede la loc. Sorry, si good luck!