COMUNICAT DE PRESA   iunie 23rd, 2014

Consiliul National de Integritate afirma, in mod eronat, ca nu a gresit. Printr-un comunicat difuzat azi, institutia Consiliului National de Integritate afirma ca nu se face responsabila in niciun fel de ultimele demersuri ale domnului Horia Georgescu, presedintele ANI, prin care incearca sa blocheze exercitarea de catre domnul Mircea Diaconu a mandatului sau de parlamentar. Dimpotriva, membrii Consiliului National de Integritate, asa cum reiese din comunicat, se solidarizeaza cu acesta si afirma ca eu ma fac vinovat de o tentativa de decredibilizare a respectivei institutii.

In acest fel, o institutie aflata in subordinea Parlamentului Romaniei, respectiv Consiliul National de Integritate, care vrea sa ne dea de inteles ca s-a intrunit si a luat o decizie democratica imediat dupa ce eu am initiat acest demers public, legat de statutul domnului Mircea Diaconu, se manifesta ca si cand, de fapt, nu ar trebui sa fie supus niciunui control. Ei bine, in calitate de senator al Romaniei, eu solicit, dincolo de acest comunicat de raspuns, o dovada prin proces-verbal, ca a avut loc o sedinta legala, statutara a Consiliului National de Integritate in care sa fi fost dezbatuta aceasta situatie. Continui sa sustin ca ultimele demersuri prin care domnul Horia Georgescu, in numele ANI, incearca sa blocheze activitatea de europarlamentar a domnului Mircea Diaconu, sunt nedemocratice, intrucat incearca sa anuleze nu mai putin decat 7% din voturile romanilor si antinationale, intrucat vrea sa forteze pierderea de catre Romania a unui vot in Parlamentul European.

SENATOR

SORIN ROSCA STANESCU

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

iunie 23rd, 2014 at 17:27
Paul Snaider spune:

OK si uite asa a mai intrat un mascarici in PE !!!