COMUNICAT DE PRESA   iulie 19th, 2014

Partidul National Liberal constata cu ingrijorare ca, din nou, Romania a suferit corectii procentule mari, dupa cum ne informeaza Comisia Europeana, in ceea ce priveste accesarea fondurilor. In 2013 volumul acestora s-a ridicat la 285 milioane de euro, reprezentand 7,1 % din sold, adica din diferenta dintre cat a accesat Romania si contributia statului nostru la fondurile Uniunii Europene. Acest procent, care reprezinta cresterea gradului de coruptie in accesarea fondurilor europene, ne plaseaza pe locul doi in Uniunea Europeana in ceea ce priveste procentul  de fraude, in timp ce continuam sa fim pe  ultimul loc in ceea ce priveste procentul de absorbtie.

Partidul National Liberal consta, cu regret, ca in urma motiunii simple pe care  a initiat-o in Parlament si a dezbaterii care a avut loc, ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici si premierul Romaniei, domnul Victor Ponta, nu au inteles nimic.

Atentie la 18:30, Traian Basescu participa la congresul femeilor populare, pe Valea Prahovei! De urmarit, cu atentie, ce spune!

SENATOR

Sorin Rosca Stanescu

Sursa: CorectNews

 

 

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

iulie 19th, 2014 at 11:40
Marian Nicolae spune:

CORRALITO……