Comunicat de presa: Ii cer lui Traian Basescu sa-l dezbrace pe Sebastian Ghita   august 21st, 2014

Un jurnalist extrem de apropiat de Traian Basescu, Dan Tapalaga, a postat pe Hotnews.ro o dezvaluire extrem de importanta. Daca informatiile sunt corecte, atunci rezulta ca Traian Basescu, in calitatea sa de presedinte al Romaniei, s-a implicat, sustinandu-l pe Sebastian Ghita, in actiunile sale prin care a preluat ostil televiziunea lui Sorin Ovidiu Vantu.

Mai mult, domnul Dan Tapalaga precizeaza, citez: “fostii colaboratori ai presedintelui pot confirma oricand ce spun aici”. In continuare, tot Tapalaga prezinta detalii privind legaturile dintre Victor Ponta, ca avocat al familiei Cocos, si Elena Udrea. Publica si fotografii in acest sens. O informatie picanta pe care Tapalaga o furnizeaza este ca, la un moment dat, fostul sot al Elenei Udrea a cumparat doua costume din strainatate, unul pentru Ponta, altul pentru Basescu, dar le-a incurcat atunci cand le-a trimis. In fine, el devoaleaza legaturile extrem de apropiate dinte Elena Udrea si Sebastian Ghita. Din nou, referindu-se la Ghita, Tapalaga afirma ca acesta este protejat, in ciuda faptului ca mogulul lui Ponta are nenumarate contracte parate cu statul. Il acuza in acest context pe Basescu ca nu a invins sistemul, ci doar l-a reasezat.

In raport cu afirmatii de o asemenea gravitate, lansate de conducatorul unui important site de stiri, il somez pe presedintele Traian Basescu sa spuna care este adevarul, iar daca nu se afla intr-o relatie vinovata cu deputatul PSD Sebastian Ghita, ii sugerez “sa-l dezbrace” si pe acesta, pentru ca opinia publica sa afle cine este, de fapt, personajul care conduce din umbra Guvernul Ponta.

 

Senator PNL de Dambovita,

Sorin Rosca Stanescu

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

august 22nd, 2014 at 11:19
Marian Nicolae spune:

Familia in societatea liberala…

Calatorind prin lumea liberala trebuie sa recunosc ca am studiat cu interes relatiile existente…sau mai degraba inexistente din familia occidentala.

Am incercat sa disec totul pentru a putea intelege mai bine ce se petrece cu familia occidentala, plecand de la feminismul exacerbat si pana la expulzarea din familie a copiilor care au trecut de varsta de 18 ani…..

Fetele lor, sau mai bine zis femeile lor au ajuns in postura in care accepta un mascul in viata lor atata timp cat acest mascul le rezolva o anumita cerinta fiziologica.

Practic de la acceptarea unui „boy friend” pentru o singura noapte, cu primisiunea ca poate acel barbat va fi primit in patul aceleiasi femei, poate…peste cateva zile, pana la inselarea unui barbat strain, de regula est-european, sa se casatoreasca numai pentru a aduce un ADN-u nou in societatea respectiva, dupa care acelasi barbat gasindu-se expulzat din familia sotiei dupa ce i-a oferit acesteia 2-3 copii.

Lucrurile de mai sus au ajuns moneda curenta intr-o societate in care familia straluceste prin….absenta.

Am intalnit atat romani cat si rusi si chiar polonezi care au patit ceea ce am descris mai sus,
Barbati raniti profund in sufletul si-n simtamintele lor, deoarece in marea majoritate a cazurilor acesti barbati s-au indragostit cu adevarat de femeile occidentale cu care au relationat.

Urmarea…multi dintre ei au clacat ajungand in strada, fara nici un fel de ajutor in afara organizatiilor care ajuta oamenii fara casa, asa zisii homeless…..

Homeless…un cuvant greu care ascunde in fapt esecul societatii in care a luat nastere un asemenea cuvant…

Am intalnit Iron workers,sau pe romaneste lacatusi mecanici, oameni care au ridicat societatea liberala, niste oameni cu adevarat de fier prin forta pe care o au inca, chiar trecuti de 50 de ani. Aceiasi oameni au fost aruncati la cos…la sensul propriu, deoarece au ajuns homeless-i nedoriti nici macar de catre propria lor familie…..

Am intalnit tineri de 18 – 19 ani complet derutati si debusolati gasindu-se aruncati in strada de propria familie, deoarece de la 18 ani TREBUIE sa se descurce singuri….

Nu asa se ridica o societate sanatoasa, deoarece bietii tineri au cazut direct din cuibul familial in plasa de siguranta a sistemului liberal, anume organizatiile crestine care ofera hrana si cazare in schimbul unor lucrari oferite tot spre folosul comunitatii care-i ajuta.

Oare ce fel de oameni vor deveni acestia vazand „startul” de care „au beneficiat” in viata …de la bun inceput…?

Izgonirea propriilor copii si feminismul exacerbat nu pot duce decat la colapsul societatii zis liberale…deoarece asa cum stim deja ACESTA ESTE SCOPUL nedeclarat al acestor spalari de creier organizate atat a persoanelor de sex feminin cat si a intregii familii ocidentale – DISTRUGEREA familiei traditionale si colapsul intregii societati zis liberale, pentru ca supravietuitorii sa se regaseasca intr-o societate de tip medieval, o societate din care vor lipsi cu desavarsire minimul necesar de asistenta medicala, asistenta sociala si cel mai important – Distrugerea sistemului de pensii….

Iata la ce s-a ajuns in societatea occidentala de azi…..
Acest lucru putea fi prevazut inca din anii 1970, pentru cineva care ar fi studiat directia, sau…trendul societatii occidentale…..puternic industrializate si puternic dezbinate…pentru folosul altora, in general al celor 1% din societatea liberala, exact aceia care ne sunt aratati pe yachturi bucurandu-se de viata…