Comunicat de presa: Liviu Dragnea ne ofera un dar penal otravit. Multumesc, nu!   august 26th, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a facu o afirmatie socanta. El pretinde ca ordonanta de urgenta pe care Guvernul intentioneaza sa o promoveze, care incurajeaza traseismul primarilor, este nu numai in folosul acestora, ci si al opozitiei. In sensul ca preconizeaza ca, prin efectul actului normativ, vor exista multe cazuri de primari PSD care se vor duce la PNL. Asadar, sugereaza el, Guvernul face nici mai mult, nici mai putin decat un consistent dar politic, inaintea campaniei electorale, marelui Partid National Liberal. Mai mult chiar, vicepremierul Dragnea prezinta opiniei publice un rationament ciudat. Si anume ca primarii sunt dependenti exclusiv de cei care i-au ales. Daca o comunitate de cetateni doreste ca primarul sa se mute la alt partid, el se va muta. Daca nu, el va ramane acolo unde este.

Evident, numarul doi din PSD si din Guvern are un alt plan. Intrucat el imparte pentru fiecare comunitate fondurile guvernamentale, stie foarte bine ca toti primarii stau cu mainile intinse catre Guvern. Si in niciun caz catre opozitie. Promitandu-le acestora bani pentru satisfacerea unor necesitati stringente, reclamate de catre cetatenii care i-au ales, in schimbul trecerii cu acte in regula la PSD, Liviu Dragnea nu face altceva decat sa savarseasca o infractiune clasica de santaj. Cat ii priveste pe cetateni, el stie foarte bine ca nu numai acestia au o influenta asupra alesilor locali, ci si alesii locali, cum este si firesc, au autoritate si infuenta asupra cetatenilor. Ceea ce inseamna ca, obtinand trecerea la PSD a unor alesi locali in schimbul unor bani publici, PSD intentioneaza sa fraudeze alegerile, obtinand in mod incorect un surplus de voturi.

Ii cer premierul Dragnea sa-si retraga darul otravit, atragandu-i atentia ca, in caz contrar, este incalcata nu nunai Constitutia, nu numai morala publica, nu numai principiul democratic al egalitatii de sanse intre putere si opozitie, ci si legea penala. Cu toate consecintele de rigoare.

 

Senator PNL de Dambovita,

Sorin Rosca Stanescu

Sursa: CorectNews

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

august 26th, 2014 at 17:22
Marian Nicolae spune:

Credeti ca o sa va asculte…???