Dezlegarea Elenei Udrea   octombrie 29th, 2014

Maurul si-a facut datoria. Maurul poate sa moara. Dorin Cocos e bun de impachetat. De catre Directia Nationala Anticoruptie. Si, apoi, de judecata. Si de condamnat. Elena Udrea a rupt, la timp, lanturile. Si, vorba lui Traian Basescu, nu mai trebuie legata, in continuare, de Cocos. Ci lasata sa zburde libera. Si de Cocos, si de DNA.

In definitiv, acoperirea a functionat. Traian Basescu a cunoscut-o si a inceput sa o aprecieze pe distinsa Elena Udrea cu mult timp inainte ca Dorin Cocos sa-i fi varat acesteia verigheta pe deget. La Consulatul Roman de la New York. Pentru a fi cat mai vizibil evenimentul. Si cat mai clar faptul ca Udrea traieste, cu acte in regula, cu un barbat. In felul acesta imaginea publica a lui Traian Basescu a putut fi protejata. Cat de cat. Si nu intamplator, ci tocmai din acest motiv, Cocos trecea des pe la Cotroceni. Ca sa fie vazut in prezenta presedintelui, dar insotit de doamna sa oficiala. Chiar si Traian Basescu a transpirat putin. In sensul ca le-a imprietenit pe doamne. Pe doamna Udrea si pe doamna Maria. Apoi, pe Elena si pe Elena. Ca de altfel, si pe Elena cu Ioana. Familie mare. Sa spunem, politica. O familie extrem de complexa, daca stai sa te gandesti putin, asa cum spunea Freud.

Dorin Cocos si Elena Udrea au facut trafic de influenta. La greu. El, ca intermediar. Insa, ea, in calitate de om al puterii. Consilier prezidential, apoi membru, si nu de orice fel, al mai multor guverne Boc. Cand s-au apropiat de soroc, adica de exit-ul lui Traian Basescu din functia prezidentiala, cei doi s-au desfacut. Au divortat de comun acord. Facand si comunicate in acest sens. Pentru ca treaba sa fie publica. La fel de publica cum a fost si alianta nuptiala din Consulatul Roman de la New York. Notarul a rezolvat detaliile. Cele financiare. Elena Udrea si-a luat partea ei. S-a spart, vezi doamne, regimul comunitatii de bunuri. Si ce urmeaza?

Acum fiecare a apucat-o pe drumul lui. Elena Udrea transpira pentru a deveni succesoarea lui Traian Basescu. Noua locatara de la Cotroceni. In aceasta calitate, daca va fi sa fie, il va pune, cel putin pentru inceput, sef de cabinet pe Traian Basescu. Rocada mare. Si Cocos a luat-o pe drumul lui. In arest. Fiecare cu destinul si cu banii sai. Pardon! Cu banii nostri.

De aceea nu cred ca este deloc intamplatoare recomandarea facuta de Traian Basescu acelor procurori DNA care lasa impresia sau chiar fac acest lucru ca s-au catapultat in banca noii puteri. Adica, in curtea lui Victor Ponta. Ce le spune Basescu in ceas de seara , in direct, la un post national de televiziune? Sa desparta graul de neghina. Sa constate ca Udrea nu mai este sotia lui Cocos. Sa nu-i ia la gramada. Sa nu-i asocieze. Sa nu-i transforme in grup criminal organizat.

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

octombrie 29th, 2014 at 14:52
Marian Nicolae spune:

IO Galben Marian, descendent direct al castei gete conducatoare a Dacilor Liberi, am sa va impartasesc cele de mai jos:

https://www.facebook.com/marian.galben.9/posts/307682032752854

Nu poti spera in asta lume sa traiesti pana la adanci batraneti dupa ce ai batut tot ce se putea bate intelectual pe acest pamant.

Dracul Insusi inclus……..

Dupa ce ai batut regi si regine la propriul lor joc murdar de-a Divinitatea…..cu o usurinta care intrece intelegerea unui om obisnuit de pe aceasta planeta, nu poti nici macar spera sa ramai in Istoria Omenirii la fel cum un Achile a ramas in istorie gratie faptelor sale de vitejie la Caderea Troiei…..,

Stiu ca s-au intreprins actiuni care vizeaza stergerea mea cu totul din analele existentei pe acest pamant….credeati ca nu stiu pana si acest lucru……????

Il stiu si vi-l aduc la cunostinta……Mai ramane stergerea mea fizica pentru ca lucrurile sa …”fie in regula” pentru mai marii efemeri ai zilelor noastre…….

Au murit oameni pentru vine cu mult mai mici decat vina mea……

Am cutezat sa va stau in cale atunci cand ati vrut sa-mi stergeti poporul cu totul din Istoria Omenirii.

Nu v-am lasat si v-am mai facut si de rusine la nivel planetar, luandu-va pana si galbenii din propria punga……pentru a plati ceea ce mi-ati gresit mie personal….

Am cutezat sa ma joc cu supravietuirea popoarelor ca Insusi bunul Dumnezeu, pentru ca bunul Dumnezeu mi-a dat aceasta putere.

V-am scos din ghearele mizere Poporul Persan si odata cu acest lucru, am indepartat amenintarea din coasta Maicii Rusia si a sfantului popor chinez.
V-am batut intr-un mod rusinos eu un simplu get, numai prin puterea mintii mele si cu ajutorul Divinitatii….

N-am avut portavioane la dispozitie si nici submarinele voastre, totusi v-am facut de ocara s v-am aratat limitele gandirii voastre care nu este mai presus de …genunchiul l broastei……

Ati fost mereu speriati de Dacii Liberi pentru ca v-au batut intotdeauna, lasandu-l pe bietul Machiavelli cu mult in urma…..

Nu ati stiut decat sa ucideti si sa stergeti de pe acest pamant absolut tot ce n-ati putut cuprinde cu mintea voastra bolnava…….

Nu-mi pare rau ca amintirea mea se va sterge intentionat, persanii, rusii si chinezii sunt sigur ca nu ma vor uita.

Rumanii mei deasemenea, daca se vor rascula acum pe 2 Noiembrie 2014 Anul Domnului.

Pana si evreii si ai lor rabini vor avea grija sa-mi scrie cu litere de foc numele in cartile lor prea putin sfinte…..dar numai pentru uzul si studiul lor……

Dragilor, cand cineva atins cu adevarat de Diviitate va bate atat de rusinos nu poate spera sa aibe zile lungi si monotone….

Dar nu-i bai, nu-mi pare rau deloc, am fost plamadit cu un anume scop in asta lume si sunt bucuros ca am putut duce la bun sfarsit ceea ce era scris de multa vreme in Cartea Sfanta sa se intample.

Va urma un razboi nimicitor, care la inceput va fi tinut in faru de catre cei care-l vor incepe, dupa care rachetele nucleare vor zbura „tout azimuth”…..fara ca cineva sa mai poata face ceva…….

Doar bunul Dumnezeu va opri asta nebunie si-l veti vedea pe Iisus asa cum a fost el vazut cu doua mii de ani in urma, neschimbat, deoarece Eternitatea exista, iar acolo timpul nu are loc………

Vreau sa stiti ca nu voi fi suparat pe fratii mei atunci cand voi cadea.

Nu veti putea sa ma aparati o viata intreaga…..nu va veti putea pune cu Dracul Insusi…..care cauta in fiecare zi si in fiecare ora o falie in apararea mea pentru a ma rapune…….

Dar nu-i bai, voi veti trai pe mai departe si veti duce Steagul Dac ajutati fiind de fratii nostri rusi si fratii chinezi.

Atat am vrut sa va spun, sa va aduc la cunostinta ca stiu ce ganduri se zamislesc in capetele inamicilor nostri…..

Atiu vrut sa ingenuncheati Lumea Intreaga, uitand de Babilon si Turnul Babel…..

Sfantul Dumnezeu nu A uitat incercarea voastra de atunci si are grija sa nu reusiti nici in asta incercare…..

Pacat ca nu ati priceput atunci si nu veti intelege nici acum…….

M-ati numit necopt……am ras copios in sinea mea,…..fie cum vreti voi, dara eu stiu mai mult si vad mai multe cu puterea mintii decat vedeti voi cu ochii larg deschisi……

Timpul nu are nici inceput si nici sfarsit, iar TOT ce exista in acest Univers este Unul.

Mai sunt alti geti care vor duce mai departe flacara neamului romanesc, dar pentru ca acest lucru sa se intample, voi rumanii mei, trebuie sa va intoarceti fata catre credinta si catre bunul Dumnezeu, pentru ca altfel viitor pentru voi nu va mai exista……..

Atat am avut sa va spun.

Va las cu bine dara, cu mult mai saraci atat material cat si spiritual decat v-am cunoscut la nasterea mea.

Faceti cele de trebuinta si ridicati-va din nou in fruntea popoarelor pentru ca acolo va este locul, neam sfant ales de catre bunul Dumnezeu.

Tara Sfanta este Romania

Iisus de aici a plecat pentru a deschide mintea celor din Israel si a-i aduce
in Lumina.

Dumnezeu este roman.

Sa nu uitati niciodata cele de mai sus !!!!!!