Hopa Ghita!   decembrie 2nd, 2014

Imediat dupa comunicarea rezultatului oficial al alegerilor prezidentiale, la Sibiu, domnul Klaus Iohannis s-a vazut pus in situatia sa adreseze o invitatie, usor ironica, unui reporter de la Romania TV. Presedintele ales a afirmat, zambind, ca “iata cat de usor se schimba lucrurile!” si a invitat-o pe reporterita televiziunii lui Sebastian Ghita sa-i adreseze intrebarea pe care o dorea. Prea putini au sesizat atunci ca Sebastian Ghita a dat-o la intors. Dupa modelul “hopa Mitica”.

De fapt, Sebastian Ghita transpira pentru a trece cu arme si bagaje de partea lui Klaus Iohannis. Si asta s-a intamplat, inclusiv, in timp ce el se cinstea, desigur, nu cu popcorn, la Dubai, cu Victor Ponta. Cel mai proaspat mogul de televiziune, dar si cel mai agresiv se straduieste sa schimbe barca. Nu intamplator a atacat coruptia din PSD, trasatura pretins comunista a acestui partid si, tot nu intamplator, a decis sa demisioneze.

Este o manevra. Care se poarta la romani. Din pacate! Presupun insa ca domnul Klaus Iohannis nu va ceda la fel de usor cum au facut altii si, in primul rand Traian Basescu, atunci cand unii si altii s-au agatat in siajul lui.

Doar daca nu o fi, cumva, ordin. Ce fel de ordin? Opinia publica ar putea lesne afla daca, in fine, noua administratie prezidentiala va solita prin Consiliul Superior de Aparare a Tarii un control din care sa reiasa in ce situatii serviciile secrete incalca legea, promovand ofiteri sub acoperire in Legislativ. Si, chiar in Comisia de Control a activitatii acestora.

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii