Reforma de la Cotroceni   decembrie 29th, 2014

srs_edit2-90x90Iata, Klaus Iohannis a descoperit, pe propria piele, o realitate despre care presa a scris de mai multe ori. Si anume ca – eu fac o afirmatie poate prea transanta in acest sens – un serviciu secret, Serviciul de Protectie si Paza a luat in stapanire partea, sa-i spunem tehnica, a ceea ce inseamna mecanismul de la Cotroceni. Numai ca, de multe ori, tehnicul mananca intregul.

Ce constata consilierii noului presedinte? Faptul ca, fie si numai operatia de a solicita un pahar de apa chioara, trece prin SPP. SPP-ul controleaza tot ce misca la Cotroceni. Cu exceptia lucrurilor controlate de alte servicii dragi ex presedintelui Traian Basescu, cum ar fi, de pilda, STS, adica Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Si, controland intreg circuitul tehnic – bufet, curatenie, incalzire, intretinere electrica, etc., etc – SPP, prin gesturi simple, concretizate in acceptarea unor solicitari sau in refuzul acestora sau in tergiversarea executarii unor comenzi, poate influenta si influenteaza substanta activitatii acestei importante institutii a statului.

Nu este nevoie sa intram si in alte amanunte care pot fi extrem de stanjenitoare pentru onorabilul serviciu secret. E suficient sa constatam ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa curme aceasta situatie. Si sa schimbe totul. Din temelii. Inclusiv estetica acestei institutii, incremenita in mobilierul si decoratiunile concepute de cuplul Ceausescu.

Sa o vedem si pe asta!

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

decembrie 29th, 2014 at 13:53
Paul Snaider spune:

Pe vremuri , caind intrai in statia CFR ,, Gara de Nord ,,, sus, sus pe blocurile din Giulesti era scris:Nici o masa fara peste oceanic ! Revenind la postarea lui nea Rosca , zic : nici o zi fara Ceausescu ! E bine . Inca mai traiti din ce a facut el ! Pana cind, insa ?