Nu te supara, frate   decembrie 30th, 2014

srs_edit2-90x90Dupa ce, pentru a curma discutiile privind doctoratul sau plagiat, Victor Ponta a declarat ca isi retrage acest titlu, a facut si o ordonanta de urgenta care sa-i permita sa-si indeplineasca promisiunea. Lege cu dedicatie. Numai ca, ce sa vezi? Cu lege cu tot, litigiul nu a fost deloc inchis. Dimpotriva.

Pai orice roman cu capul pe umeri sta si se intreaba: daca premierul Victor Ponta nu-si mai recunoaste propriul doctorat, daca a scris cu manuta lui o solicitare prin care cere sa-i fie retras titlul de doctor si daca, tot cu manuta lui, a semnat si legea care sa permita acest lucru, cum ramane atunci cu celelalte foloase? Ce foloase? Pai banii luati lunar, in perioada doctoratului, pentru ca viitorul specialist in drept sa-si poata face linistit studiile. Care s-au dovedit a conduce la un plagiat. Si ce alte avantaje ar mai fi? Multe. Legate de CV-ul sau. De cariera.

Pentru ca Victor Ponta a fost promovat, peste rand, incalcandu-se conditiile de vechime, din functia de procuror al sectorului 1 Bucuresti taman la Parchetul General. Pentru ca omul avea un doctorat. Iar de acolo a fost proiectat in misiuni, sub acoperirea unor burse, in strainatate, la cele mai inalte institutii europene. Fara doctorat nu se putea. Si chiar in cariera sa politica a contat al naibii de mult aceasta nenorocita diploma de doctor in drept de care el, Victor Ponta, se leapada acum sub semnatura proprie. Ar mai fi ales PSD-ul un neica nimeni presedinte? Si ar mai fi ajuns un neica nimeni premier?

Asa ca, daca Victor Ponta se leapada de doctorat, ar trebui sa se lepede de toate. Retroactiv. Sa sara, bine mersi, mai multe casute inapoi. Ca in jocul “nu te supara, frate!”.

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii