De ce am apelat la toti parlamentarii Partidului National Liberal   ianuarie 19th, 2015

srs_edit2-90x90In mod normal, de dupa gratii, cel putin sub aspect legislativ, decent este sa taci. Chiar daca te simti neindreptatit fiindca te afli acolo. Si, totusi, eu am decis sa rup aceasta lege nescrisa a tacerii in raport cu membrii Partidului National Liberal, parlamentari ai Romaniei. Si fac mai mult, chiar, decat atat. Fac trafic de influenta.

Ma autodenunt. Ma autodenunt si fac trafic de influenta rugandu-i pe toti parlamentarii Marelui Partid National Liberal, in frunte cu noul presedinte, doamna Alina Gorghiu, sa sustina, in aceasta sesiune a forului legislativ, Legea Audiovizualului. O lege pentru care am muncit pe branci aproape doi ani. Si nu am fost singurul. M-au ajutat multi senatori si deputati, care au participat activ la dezbaterile pe care le-am organizat in intreaga tara si, in final, la Bucuresti, astfel incat noul act normativ sa fie cat mai bine pregatit si sa devina un instrument cat mai eficient de reglementare in domeniul audiovizualului. Intelegand cat de necesara este legea, Partidul National Liberal a decis sa o includa in programul politic.

Pentru acest proiect de act normativ, imi permit sa fac trafic de influenta. Si sa le adresez, tuturor celor care pot face acest lucru, rugamintea de a actiona, in interesul cetatenilor Romaniei, pentru promovarea noii legi. O lege care intra pe agenda acestei sesiuni parlamentare. Un al doilea proiect pentru care fac, de asemenea, trafic de influenta, spre stiinta opiniei publice, este proiectul Legii Cinematografiei. Si acest act normativ a fost dezbatut cu cei mai multi dintre specialistii in domeniu, in mai multe sesiuni desfasurate in Parlament, la Comisia pentru Cultura si Media a Senatului.

Personal, nu mai am vreun alt interes mai mare decat cel al unui cetatean obisnuit, ca aceste doua acte normative sa fie promovate, aprobate in Parlament si sa intre in vigoare. Dar acest interes al unui cetatean obisnuit, fie el si intemnitat la Jilava, este, cred, suficient pentru a motiva demersul pe care il fac.

SURSA: CorectNews.com

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii