Scrisoare deschisa catre membrii Marelui Partid National Liberal   ianuarie 19th, 2015

srs_edit2-90x90Ma adresez fiecaruia dintre voi, prin aceasta scrisoare deschisa si, in special, parlamentarilor, pentru a va reaminti ca in aceasta sesiune urmeaza sa intre pe ordinea de zi, doua proiecte de lege pe care le-am initiat si in legatura cu care am avut sprijinul multora dintre voi. Este vorba de Legea Cinematografiei si de Legea Audiovizualului.

In special, in ceea ce priveste al doilea proiect de act normativ, insist asupra faptului ca ar fi regretabil ca acesta sa fie abandonat. Nu numai pentru ca la elaborarea proiectului Legii Audiovizualului ati contribuit multi dintre voi, participand, in mod activ, la cele cinci mari dezbateri pe care le-am initiat in tara si in Bucuresti, nu numai fiindca ati facut eforturi pentru ca tezele acestei legi sa poata fi supuse atentiei opiniei publice, nu numai fiindca la elaborarea normele au participat si cei mai multi dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului, ci si, sau mai ales, deoarece aceasta lege s-a dovedit a fi extrem de necesara cetatenilor Romaniei, pe care ii reprezentanti in Parlament.

Imi permit sa va reamintesc ca Legea Audiovizualului face parte din programul politic al Partidului National Liberal, iar Legea Cinematografiei, desi nu a fost inclusa in programul politic, a intrunit asentimentul celor mai multi dintre dumneavoastra.

Sunt suficiente motivele sintetizate mai sus, carora le veti putea adauga altele, consultand textul proiectelor de lege, pentru ca dumneavoastra sa continuati sa sustineti, cu succes, aceste efort de modernizare al legislatiei, in doua domenii extrem de importante.

Cu stima,

SORIN ROSCA STANESCU

Jilava

Ianuarie 2015

 

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii