Asasinii politici   iulie 30th, 2015

srs_edit2-90x90Daca exista asasini economici, si s-a demonstrat ca exista, de ce nu ar exista si asasini politici? Iar daca exista asasini politici, de ce ar face tocmai Romania exceptie? Tema acestei analize este sugerata de interviul pe care domnul Crin Antonescu l-a acordat redactiei Gandul si in care a fost provocat sa vorbeasca despre rolul conjugat al serviciilor, dar si a unor parteneri externi, in operatiunea de distrugere a USL. Ceea ce nu a putut sau nu a vrut sa spuna Crin Antonescu, voi incerca sa spun eu, in cele ce urmeaza. Succint si taios.

USL a fost victima unor asasini politici. Acestia au executat, in mod deliberat, cea mai puternica asociere de partide din istoria Romaniei. Scopul final a fost atins. Cine au fost asasinii, de ce si cum au procedat?

Raspunsul la prima intrebare este dat de raspunsul la a doua intrebare. Care este forta interna cea mai interesata sa pescuiasca in ape tulburi? Care este forta externa cea mai interesata ca in Romania sa nu existe un instrument politic cu adevarat stabil si puternic? Capabil sa se opuna oricaror atacuri impotriva democratiei ori interesului national. Aceasta forta interna sunt serviciile. Serviciile scapate, in realitate, de sub orice control. Serviciile care isi fac stat in stat. Si care au propria agenda. Dar cine sunt fortele externe interesate ca Romania sa poata fi ca mai usor de manipulat? Deci slabita. Fara un instrument politic suficient de puternic. Sunt chiar partenerii nostri euroatlantici care, data fiind pozitia geostrategica a Romaniei, nu sunt deloc interesati ca acest stat sa functioneze pe cont propriu. Pentru ca ar putea scapa prea usor de sub control. Iar democratia in Romania nu este suficient de consistenta. Nu reprezinta o garantie, pe termen mediu si lung, pentru partenerii nostri euroatlantici. Si, cu atat mai putin pe termen scurt. Ori asta se intampla chiar in timp ce la granita noastra se pregatea un ciudat razboi civil. Si de ce sa nu ma gandesc si la interese mai machiavelice? In sensul ca, Romania, ca partener economic, este mai convenabila in masura in care nu isi asuma, cu prioritate, obiective mari, de interes national. Ci se multumeste, mai degraba, cu statutul de partener comod economic, care nu creeaza niciun fel de concurenta reala unor multinationale si nici nu opune rezistenta atunci cand resursele energetice si utilitatile sunt preluate de altii.

Atat serviciile, deci, cat si partenerii nostri euroatlantici aveau toate motivele sa fie ingrijorati de crearea in Romania a unei aliante atat de puternice, cum a fost USL. Pur si simplu, se crease o putere politica care le putea scapa de sub control. Si care, la randul ei, ar fi putut controla, atat serviciile, cat si substanta relatiilor de Parteneriat Euro-Atlantic.

Prin urmare, daca stim de ce, stim si cine. Asasinii politici, in esenta, au fost reprezentanti de frunte ai serviciilor si parteneri, tot de frunte, euroatlantici.

Si cum au procedat? Au utilizat chiar calul troian din interiorul USL. Calul troian era Victor Ponta. Si Ilie Sarbu, socrul sau. Si Sebastian Ghita, prietenul si finantatorul familiei. Oameni de baza ai sistemului. Politicieni captivi ai serviciilor. Si multi alti ofiteri acoperiti din partide, in special PSD, si din randul parlamentarilor. Acestia au dinamitat impreuna USL, incercand sa creeze impresia ca liberalii sunt cei care incearca sa strice jocul. A fost suficient un ordin pe unitate pentru ca Victor Ponta, usor-usor, sa-i dea branci lui Crin Antonescu si sa-si asume candidatura la presedintie.

Asasinii politici si-au facut datoria. Iar acum, nu  facem decat sa consumam efectele acestei opere devastatoare.

SURSA: CorectNews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

iulie 31st, 2015 at 08:52
Greywolf spune:

Iar SRS a fost bagat in puscarie in aceasta perioada si indepartat de Crin Antonescu tocmai ca lovitura anti USL sa reuseasca! USL este mort acum. Problema noastra este gauleiterul Iohannis care se serveste de serviciile secrete si DNA pentru a distruge in continuare orice linie de rezistenta nationala.

iulie 31st, 2015 at 08:54
Greywolf spune:

In Romania asistam la reeditarea infrangerii vointei marii majoritati a cetatenilor odata cu anularea rezultatului referendumului de demitere a lui Basescu din 2012, cu toata suita ulterioara de evenimente intinse pana in ziua de astazi, cand Imperiul pare ca se pregateste sa dea lovitura de gratie ultimelor puncte de rezistenta ramase inca in picioare dupa trei ani in care cu totii ne-am hranit macar cu iluzia libertatii.

De la rasturnarea scorului prezidentialelor din decembrie 2014 pentru a-i face loc guvernatorului uns de capitala marelui Imperiu, Pas cu Pas, (simbolistica oculta?) se desfasoara chiar sub ochii nostri destructurarea brutala a fortelor politice si economice autohtone, suscceptibile de avea prea multa putere incat sa initieze si sa dezvolte o rezistenta suficienta incat sa mai conteze cantarind decisiv in balanta de putere in care se joaca astazi soarta natiunilor.

USL, PNL si Crin Antonescu, Victor Ponta si PSD acum, toti personaje principale in rebeliunea initiata acum trei ani, au fost trecuti pe o lista scurta ca urgență si dată spre executare centurionului trimis in fruntea unor cohorte intregi de procurori, judecatori si agenti ai serviciilor secrete, avand in avangarda un urias aparat de propaganda, ca sa lichideze orice puncte de rezistenta nationala chiar si sporadice si sa readuca linistea in teritoriile ocupate.

Iar pentru ca invingatorii sa-si marcheze cu o imagine foarte puternica aceasta campanie incheiata cu succes, liderii rebeliunii vor fi umiliti si crucificati si ei spre pilda si in vazul propriului popor, de-a lungul drumului ce leaga Capitala Imperiului de Dealul in varful caruia isi traieste fanteziile imaginandu-si ca este Marele Imperator, guvernatorul coloniei…