Kovesi, complice la trucarea licitației Microsoft   octombrie 16th, 2017

srs_edit2-90x90În urmă cu câteva minute, avocatul Dan Chitic a făcut în exclusivitate o dezvăluire explozivă la Antena 3. Apărătorul lui Gabriel Sandu a demonstrat cu documente că actuala șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, pe vremea când era Procuror General al României, în 2009, a participat la trucarea licitației pentru achiziționarea de licențe Microsoft de către Ministerul Comunicațiilor. Anunțul de participare la licitație s-a făcut la data de 22.05.2009. Numai că anterior, la data de 26.02.2009, Kovesi i-a răspuns printr-un document oficial lui Gabriel Sandu, pe atunci Ministru al Comunicațiilor, comunicându-i necesarul de licențe Microsoft.

De unde știa Kovesi, cu trei luni înainte de stabilirea caietului de sarcină pentru licitație, că vor fi necesare licențe Microsoft și nu Macintosh sau Linux?

Postăm mai jos cele două documente, care o incriminează pe Laura Codruța Kovesi. Ele demonstrează implicarea ei în trucarea unei licitații, care a păgubit statul cu zeci de milioane de euro. Cine și când o va ancheta?

 

 

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii