Se mișcă bombele cu ceas   noiembrie 21st, 2017

Am semnalat zilele trecute faptul că Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor funcționează, plătiți pe bani grei publici, două bombe cu ceas. Hamar Alpar Benjamin,  partener al extremistului maghiar care l-a ”spânzurat” demonstrativ pe Avram Iancu, amendat pentru proferarea de lozinci anti-românești, în postură de șef de cabinet și Gheorghe Ivașcu, consilier, fost maior de miliție și participant la represiunea demonstranților din 21 spre 22 decembrie 1989. Noi informații au un caracter de-a dreptul exploziv.

”Eu mă simt jignit și umilit că un fost milițian și un fost consilier al lui Ion Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității în dosarul în care eu mă număr printre victimele Mineriadei, ajunge să mă reprezinte la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor”, ne-a declarat recent Marian Moroșanu Tivilic, primul tânăr care a intrat în Comitetul Central, deschizând practic porțile clădirii pentru alungarea lui Ceaușescu. Moroșanu ne-a relatat faptul că în prezența unor revoluționari și a unor funcționari guvernamentali, Hamar Alpar Benjamin l-a dat cu capul de pereți și de un dulap pe un revoluționar, pentru că acesta ar fi avut îndrăzneala să solicite o serie de informații. Motiv pentru care fostul secretar de stat Sanda l-a obligat să demisioneze. Acum, este din nou readus într-o poziție cheie de șef de Cabinet, chiar de către noul secretar de stat Sorin Meșter Vintilă. Plătit cu un salariu de unsprezecemiicincisute de lei.

Secretrarul de stat a ajuns în această înaltă funcție în urma unei intervenții a lui Ion Iliescu. Tatăl lui Meșter Vintilă a lucrat cu Iliescu înainte de 1989 iar fiul i-a fost consilier la Cotroceni.

Și o informație de tot hazul. După ce am publicat primele referiri la aceste persoane, fostul milițian și-a retras CV-ul de pe site-ul instituției.

Foarte curând vom prezenta și rețeta ”Cum poți să ajungi revoluționar în România”.

 Vezi și ”Bombele cu ceas de la revoluționari”

Sorin Roșca Stănescu

Sursa: CorectNews

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii