Fenomene paranormale în Guvernul României   decembrie 11th, 2017

Mai exact, la secretariatul general pentru revoluționari. În urma dezvăluirilor pe care le-am făcut referitoare la modul în care fostul maior de miliție Gheorghe Ivașcu a participat la represiunea din decembrie 1989 și care devenise membru în consiliul general al secretariatului de stat pentru revoluționari, acesta a fost nevoit să-și dea demisia. A pierdut o leafă lunară de câteva mii de lei. Dar s-a întâmplat un fenomen paranormal.

Sorin Meșter Vintilă, secretarul de stat pentru revoluționari, numit și susținut în această importantă funcție de către Ion Iliescu, l-a plasat pe Gheorghe Ivașcu, imediat, într-o nouă sinecură. Fostul maior de miliție, care nu are niciun fel de studii în domeniul medical și nici ca manager, a fost instalat peste noapte în funcția de președinte a comisiei de sănătate de pe lângă secretariatul revoluționarilor. Va avea un salariu de nouă mii de lei, care, împreună cu pensia de fost comisar, îi ridică veniturile lunare la 20.000 de lei. Să comparăm aceste venituri cu ajutorul pe care îl primește lunar un revoluțioar schingiuit, rămas infirm pe viață, inapt de muncă, care înseamnă, după plata CAS, nici mai mult nici mai puțin decât 1.992 de lei.

Dar fenomenele paranormale nu se opresc aici. Am mai avut ocazia să dezvălui faptul că un alt cirac al secretaului de stat Sorin Meșter Vintilă, pripășit și el la Secretariatul Revoluționarilor, este Hamar Alpar Benjamin, faimos pentru demonstrațiile antiromânești la care a participat în Ținutul Secuiesc, amendat de mai multe ori de autorități pentru mesaje iredentiste, antiromânești și susținător activ al operației de spânzurare simbolică a lui Avram Iancu.

Sorin Meșter Vintilă a afirmat zilele trecute că nu renunță la cei doi nici în rutul capului, întrucât îi sunt extrem de loiali. Iată, în Guvernul României, un lup pus și plătit de stat pentru a îngriji de oi. Și care și-a mai adus doi lupi lângă el, pentru a deveni astel o haită.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii