Revoluționar alungat din Guvern   decembrie 13th, 2017

După dezvăluirile pe care le-am publicat, domnul Marian Moroșanu Tirlic, revoluționar bătut crunt și mutilat la Mineriadă s-a prezentat la secretariatul pentru revoluționari din Guvernul României pentru a se informa asupra statutului unor demnitari, care lucrează în aceasă instituție. este vorba de Gheorghe Ivașcu, fost maior de miliție, care a participat în 21 decembrie la reprimarea demonstrației  după care, în mod miraculos, a obținut un certificat de revoluționar și a fost numit într-o funcție cheie la secretariatul revoluționarilor. În prezent, conform dezvăluirii pe care a făcut-o, este desemnat în calitate de președinte al unei comisii medicale din cadrul secretariatului, fără a avea niciun fel de abilități în acest sens și cu un venit uriaș de 9.000 de euro, care se adaugă pensiei privilegiate pe care o primește în calitate de fost comisar. Marian Moroșanu Tirlic a dorit de asemenea să se intereseze asupra statutului lui Hamar Alpar Benjamin, arhicunoscut pentru lozincile iredentiste, extremiste, pe care și le-a asumat și le-a lansat în spațiul public cu ocazia spânzurării simbolice a lui Avram Iancu. Și acesta ocupă o poziție cheie în secretariatul de stat pentru revoluționari.

Ambii sunt protejați de Sorin Meșter Vintilă, instalat la vârful instituției în calitate de secretar de stat de către un alt revoluționar, numit Ion Iliescu.

Imediat după ce Marian Moroșan Tirlic a început să pună întrebări legate de aceste persoane, Sorin Meșter Vintilă a luat decizia evacuării imediate a acestuia din Guvern și a dispus ca în viitor să nu i se mai permită accesul. Și când te gândești că această instituție, finanțată pe bani publici, ar trebui să lucreze în principiu în beneficiul revoluționarilor. A celor autentici. Și nicidecum în profitul falșilor revoluționari. Acest scandal din Guvernul Tudose probabil că nu va rămâne fără urmări.

Postăm mai jos câteva imagini sugestive.

 

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii